Póker Fórum Archívum > Bank > Osztrák bankszámla nyitás

Blatand
Válasz Terrorka kommentjére
2008. okt. 6. 10:49

Hát én is benne lennék egy külföldi számlanyitásban, ha lenne egy team akikkel együtt meglehetne csinálni.

peterpanic
Válasz Blatand kommentjére
2008. okt. 6. 12:04
Blatand
Válasz peterpanic kommentjére
2008. okt. 6. 12:58

jó ötletnek tűnik ez a lichteinstein

fejes1988
Válasz peterpanic kommentjére
2008. okt. 6. 13:06

amúgy mit szóltok lichtensteinhez?

Liechtenstein, Lichtensteini külföldi bankszámla anonym bankszámla nyitása

elolvastam a cikket, nem tűnik rossznak, sőőt..

Blatand
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. okt. 6. 13:17

"A pénzéhez bármikor hozzáférhet, erre több lehetőség van, pl. papíron kölcsönt vegyen fel ettől a banktól, - az aktuális pénzének 30%-át veheti fel, így legalizálhatja ezt az összeget, papírja lesz róla, hogy honnét származik. (visszafizetnie nem kell a banknak, hiszen ez az ön pénze volt, de természetesen vissza is fizetheti) Ezt 2-3 évente megismételheti."

Tehát ha én veszek egy kocsit vagy házat vagy valamit komoly értékben és én mutatok papírt hogy honnan van a money a drágaságos apehnek akkor nem is köthetnek belém?

titcar
2008. okt. 6. 14:11

Hát én is benne lennék egy külföldi számlanyitásban, ha lenne egy team akikkel együtt meglehetne csinálni.

itt egy jelentkező :)
ennek azért utána kéne nézni, hoyg tényleg lett-e adatszolgáltatási kötelezettségük az osztrák bankoknak, de szerintem nem.

Neomorf
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 6. 16:08

na gyűlik a csapat! :D örülök, hogy nem vok egyedül a problémával. nemtom ti hogy vagytok vele, de én minél előbb túl szeretnék lenni a dolgon... vmi olyan embert kéne szerezni, akinek van tapasztalata

Blatand
Válasz Neomorf kommentjére
2008. okt. 6. 16:40

na gyűlik a csapat! :D örülök, hogy nem vok egyedül a problémával. nemtom ti hogy vagytok vele, de én minél előbb túl szeretnék lenni a dolgon... vmi olyan embert kéne szerezni, akinek van tapasztalata

Hátha titcarnak van titcarnője akkor az elintézhetné:D:D

Littlemage
2008. okt. 6. 16:43

sztem ezt ne ennyire nyilvanosan intezzetek...

sose lehet tudni.

Blatand
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 6. 16:50

Miért már az is baj, ha teljesen önzetlenül szeretnék egy külföldi számlát nyitni hogy a megkeresett minimálbérem arra a számlára menjen?:)

Élő ügyfélszolgálat