Hát én is benne lennék egy külföldi számlanyitásban, ha lenne egy team akikkel együtt meglehetne csinálni.
amúgy mit szóltok lichtensteinhez?
Liechtenstein, Lichtensteini külföldi bankszámla anonym bankszámla nyitása
jó ötletnek tűnik ez a lichteinstein
amúgy mit szóltok lichtensteinhez?
Liechtenstein, Lichtensteini külföldi bankszámla anonym bankszámla nyitása
"A pénzéhez bármikor hozzáférhet, erre több lehetőség van, pl. papíron kölcsönt vegyen fel ettől a banktól, - az aktuális pénzének 30%-át veheti fel, így legalizálhatja ezt az összeget, papírja lesz róla, hogy honnét származik. (visszafizetnie nem kell a banknak, hiszen ez az ön pénze volt, de természetesen vissza is fizetheti) Ezt 2-3 évente megismételheti."
Tehát ha én veszek egy kocsit vagy házat vagy valamit komoly értékben és én mutatok papírt hogy honnan van a money a drágaságos apehnek akkor nem is köthetnek belém?
Hát én is benne lennék egy külföldi számlanyitásban, ha lenne egy team akikkel együtt meglehetne csinálni.
na gyűlik a csapat! :D örülök, hogy nem vok egyedül a problémával. nemtom ti hogy vagytok vele, de én minél előbb túl szeretnék lenni a dolgon... vmi olyan embert kéne szerezni, akinek van tapasztalata
na gyűlik a csapat! :D örülök, hogy nem vok egyedül a problémával. nemtom ti hogy vagytok vele, de én minél előbb túl szeretnék lenni a dolgon... vmi olyan embert kéne szerezni, akinek van tapasztalata
sztem ezt ne ennyire nyilvanosan intezzetek...
sose lehet tudni.
Miért már az is baj, ha teljesen önzetlenül szeretnék egy külföldi számlát nyitni hogy a megkeresett minimálbérem arra a számlára menjen?:)