Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Bankroll management > Valaki térítse észhez Camillo30-at!

tonymontana19
Válasz cake kommentjére
2010. ápr. 8. 15:32
ezah
Válasz cake kommentjére
2010. ápr. 8. 15:34

Basszus... Az a grafikon... El is mentettem -> aTiltVajonMi.jpg.

Viszont, ha eltekintunk az osszegtol, akkor a tegnapi session -5 BI volt. Ez meg barkivel elofordulhat barmilyen limiten.

devilses
Válasz ezah kommentjére
2010. ápr. 8. 15:39

Egyébként már el is úszott a lové, nem?
70 K körül nyert ha jól emlékszem

branazza
Válasz ezah kommentjére
2010. ápr. 8. 15:41

van ez így

LoL
Ilyen az mikor a világ szerencsése behúzza a nagy lóvét és elhagyja a szerencséje. Egyébként nem rossz játékos + mióta ismerem egyértelműen azon a véleményen vagyok, hogy szerencsésebb az átlagnál. De úgy látszik elgurult a gyógyszer :D

Romsy
Válasz devilses kommentjére
2010. ápr. 8. 15:44

titeket ez miért zavar, hogy nagyobb téten játszik, mint korábban? kb összes SM dobogós ugyanezt csinálja. Demiro is elkezdett nagy téten játszani, miután kihúzták a számait egyik vasárnap, a negyedéves listán is láthatja mindenki, hogy az összes magyar mtt-s közül neki a legmagasabb az avg buyinje, pedig nem biztos, hogy jobb játékos lett béláéknál / szuszáéknál.

tonymontana19
Válasz branazza kommentjére
2010. ápr. 8. 15:45

Hány éves a srác amúgy valaki tudja?

tonymontana19
Válasz Romsy kommentjére
2010. ápr. 8. 15:47

titeket ez miért zavar, hogy nagyobb téten játszik, mint korábban? kb összes SM dobogós ugyanezt csinálja. Demiro is elkezdett nagy téten játszani, miután kihúzták a számait egyik vasárnap, a negyedéves listán is láthatja mindenki, hogy az összes magyar mtt-s közül neki a legmagasabb az avg buyinje, pedig nem biztos, hogy jobb játékos lett béláéknál / szuszáéknál.

De Demiro magasabb nevezésű versenyeket játszik. Nem pedig 25/50-en játszik cash game-t.

cake
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. ápr. 8. 15:48

Hány éves a srác amúgy valaki tudja?

30 körül, miért?

Bogdee
Válasz branazza kommentjére
2010. ápr. 8. 15:50

Ha jól tudom 170 k felett nyert, még nem késő abbahagynia tiltelést...

Cake! Valóban jószándékból írtam, azért h 1 ilyen szép eredményt amire én csak vágyom mióta pókerezek ne szórjon el 1-2 hónap alatt.

tonymontana19
Válasz cake kommentjére
2010. ápr. 8. 15:50

Csak gondoltam hogyha valaki ilyen hülyeséget csinál, akkor még magyarázható hogy mondjuk csak 18-20 éves.

Élő ügyfélszolgálat