https://www.pokertableratings.com/replayer/index.php?site=stars&id=42326037376&hash=6276138249
Vannak gondok télleg. Ez a hand elmond mindent...
Basszus... Az a grafikon... El is mentettem -> aTiltVajonMi.jpg.
Viszont, ha eltekintunk az osszegtol, akkor a tegnapi session -5 BI volt. Ez meg barkivel elofordulhat barmilyen limiten.
Egyébként már el is úszott a lové, nem?
70 K körül nyert ha jól emlékszem
van ez így
LoL
Ilyen az mikor a világ szerencsése behúzza a nagy lóvét és elhagyja a szerencséje. Egyébként nem rossz játékos + mióta ismerem egyértelműen azon a véleményen vagyok, hogy szerencsésebb az átlagnál. De úgy látszik elgurult a gyógyszer :D
titeket ez miért zavar, hogy nagyobb téten játszik, mint korábban? kb összes SM dobogós ugyanezt csinálja. Demiro is elkezdett nagy téten játszani, miután kihúzták a számait egyik vasárnap, a negyedéves listán is láthatja mindenki, hogy az összes magyar mtt-s közül neki a legmagasabb az avg buyinje, pedig nem biztos, hogy jobb játékos lett béláéknál / szuszáéknál.
Hány éves a srác amúgy valaki tudja?
titeket ez miért zavar, hogy nagyobb téten játszik, mint korábban? kb összes SM dobogós ugyanezt csinálja. Demiro is elkezdett nagy téten játszani, miután kihúzták a számait egyik vasárnap, a negyedéves listán is láthatja mindenki, hogy az összes magyar mtt-s közül neki a legmagasabb az avg buyinje, pedig nem biztos, hogy jobb játékos lett béláéknál / szuszáéknál.
Hány éves a srác amúgy valaki tudja?
Ha jól tudom 170 k felett nyert, még nem késő abbahagynia tiltelést...
Cake! Valóban jószándékból írtam, azért h 1 ilyen szép eredményt amire én csak vágyom mióta pókerezek ne szórjon el 1-2 hónap alatt.
Csak gondoltam hogyha valaki ilyen hülyeséget csinál, akkor még magyarázható hogy mondjuk csak 18-20 éves.