Igyekezzetek ti is bemákolni valami nagy nyereményt, aztán nyomjatok a waiting listre lol
Valahogy be kéne jutni hozzá, megvárni míg pisili megy és egy hétra kitiltatni magát a PSről. Aztán szaladni, mert valszeg meg akarna verni, de 2-3 nap után rájönne, hogy mi hogy merre.
hát így ismeretlenül semmi közöm hozzá, de ha az én a "legjobb barátja" lennék, akkor rábasznám az ajtót aztán lenyomnék neki két hatalmas pofont és levetetném vele, az kurvaélet...
De ne mondjátok már meg mit csináljon az Ő pénze ha elbassza elbassza ennyi.
no risk, no fun
Roleks sokat elárulsz magadról.....
Szerintem az a dolgotok, hogy erőszakkal kicsavarjátok a kezéből az egeret és nem hagyjéátok játszani pár napig. Sztem nem fogta fel h milyen értéke van annak a 170,000$-nak. Szembesítsétek azzal, hogy valszeg akkora mákja nem lesz még egyszer az életben, hogy ilyen pénz közelébe érhessen. Sztem nem érzékeli milyen kibaszott makker, hogy azt a lovét behúzta. És azt se felejtsétek elmondani hogy a 75k-ból már vehetett volna egy lakást vagy egy luxus BMW-t...
Sztem az van hogy rájött mekkora hülyeséget csinált de nem akarja elhinni, hogy a nagy pénznek több mint a fele elveszett ezért próbálja visszanyerni. De ebből csak nullázás lesz.
Ez számomra ugyanannyira felfoghatatlan, mint az olyan emberek akik naponta lejárnak a kocsmába játék gépezni. Tök mindegy, megfoghatjátok a kezét pár napra míg lenyugszik, ez mentalitás kérdése, idővel úgyis megint be fog ülni NL1-5-10K-ra és eltapsolja a maradékot, aztán majd 10 év múlva meséli a bad beateket valamelyik lebujban. Az én "lottószámaimat is kihúzták" pár hónapja egyik vasárnap, azóta se voltam NL200 felett. Nem tudom sajnálni az ilyen embert.
Ez számomra ugyanannyira felfoghatatlan, mint az olyan emberek akik naponta lejárnak a kocsmába játék gépezni. Tök mindegy megfoghatjátok a kezét pár napra míg lenyugszik, ez mentalitás kérdése, idővel úgyis megint be fog ülni NL1-5-10K-ra és eltapsolja a maradékot, aztán majd 10 év múlva meséli a bad beateket valamelyik lebujban. Az én "lottószámaimat is kihúzták" pár hónapja egyik vasárnap, azóta se voltam NL200 felett. Nem tudom sajnálni az ilyen embert.
ja meg a kamatok:D