Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Bankroll management > Valaki térítse észhez Camillo30-at!

panamaa
Válasz tonymontana19 kommentjére
2010. ápr. 8. 15:52

Igazat adok a topik nyitójának, de a másik fél meg azt csinál a pénzével amit akar.

Mooneey
Válasz panamaa kommentjére
2010. ápr. 9. 4:12

Sziasztok!

Hallottam hogy nyílt itt egy fórum Camillo 30 ról...
Végig olvastam mindenkinek a véleményét, és nem bírom ki hogy ne szóljak hozzá a témához!
Camillo 30 személyes barátom,sőt a legjobb barátom! 25 éves,és nem azért szórja a zsét mert milliomos!
Akármilyen fura,és hihetetlen élőben évek óta nyerő játékos,sőt...
Teljesen a nulláról kezdte 25-50ft os CG vel.és szépen lassan évek alatt elérte azt a szintet amin most játszik 1000/2000 amihez megvolt a br je az SM előtt is!
Viszont az internet nem neki való!
Ez az "ámokfutás" annak köszönhető hogy egy végigmulatott hétvége után beült játszani a PS en és bukott azt hiszem 12K-t 5/10en!
Megpróbálta visszahozni,de még bukott 20K-t! Aztán jött a szintlépés,(ami természetesen a legnagyobb hiba volt) de ő megtette 25/50$...
Az eredményt mindenki látja,hogy nem igazán tudja visszahozni,sőt egyre inkább csak több lesz a mínusz! Ezzel persze mindenki tisztában van,hogy ha rendszeresen fog 25/50 et játszani a mínusz csak nőni fog, hisz a PS legjobbjaival játszik(nanonoko stbstb), de hiába beszélünk neki!
Szóval a topic címe: Hogy állítsa meg valaki camillo-t, az eddig nem igazán sikerült,mert hiáa mondok neki bármit,se rám,és egyik másik barátjára se hallgatott az elmúlt pár napban! Abban reménykedünk hogy egy este vagy vmikor vmi véletlen folytán lenne egy óriási PS es RUSH, amit mindenki ismer aki ott játszik,és ha visszajönne a pénz akkor szerintem lehiggadna!
A bukásának a fő oka,azon kivül,hogy gyengébb játékos mint akikkel játszik, hogy hamar tilt re kerül, és nincs kontroll! Élőben megvan a TILT controll,de neten nincs! Egy kis szerencsével valamennyit vissza tudna nyerni,azzal természetesen ő is tisztában van,hogy hosszútávon nem fog tudni nyerő játkos lenni se25/50 en se 5/10 en,hisz lényegesen jobb játékosokkal játszik. Plusz nem fogja fel azt,amit valaki meg is jegyzett pár sorral feljebb,hogy: "szerencsésebb az átlagnál..." ami hozzáteszem 10000000% osan igaz,szóval nem fogja fel,vagy nem bírja elviselni, hogy az interneten hiányzik a szerencsefaktora!
Szóval 5 napja bezárkózott,se telefon se semmi,és csak tolja,amint látjuk nem túl eredményesen,de remélem vagy nyerni fog, vagy levetetjük vele megmaradt lóvét, vagy mit tudom én, de ez így nem mehet tovább..
Remélem mindenki megtudta amire kíváncsi volt, nem bírtam ki, hogy szó nélkül hagyjam a hozzászólásokat, ezért is írtam le ezeket nektek!

Üdv Gergő!

tomy123
Válasz Mooneey kommentjére
2010. ápr. 9. 5:59

Szomorú az eset tényleg! A nyereményéből még nem is vett le semmit? Nagyon sokan elvesztik a fejüket az első sikerül után. Erre a legjobb példa Jamie Gold

tomy123
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 9. 6:01

20+ waitlist berulzott amikor tolta :D

szerinted ez ennyire vicces?

wildchild
Válasz tomy123 kommentjére
2010. ápr. 9. 6:26

Azert ilyet ne mondjatok hogy honfitarsnak nem tol at: Neomorf kolleganak legalabb 2 beulot odaajandekozott... a masodik kulonosen szep volt 4way !!! 3betelt!!! A9AQx boardon Q9ot nutsnak nezett,persze mar flopon drawing dead volt N. aszpokere ellen :)

ZoliHUN
Válasz wildchild kommentjére
2010. ápr. 9. 8:09

Mindenki azt csinál a pénzével amit akar... Ha meg élőben stabil nyerő és online elakarja gamblerkedni azt amit nyert... Lelke rajta. De szerintem beleszólni nagyon-nagy butaság...

matusow88
Válasz ZoliHUN kommentjére
2010. ápr. 9. 8:14

Mindenki azt csinál a pénzével amit akar... Ha meg élőben stabil nyerő és online elakarja gamblerkedni azt amit nyert... Lelke rajta. De szerintem beleszólni nagyon-nagy butaság...

sokkal nagyobb butaság az, amit Camillo csinál.

ZoliHUN
Válasz matusow88 kommentjére
2010. ápr. 9. 8:16

sokkal nagyobb butaság az, amit Camillo csinál.

Az ügyvédje vagy?:P

buktar
Válasz Mooneey kommentjére
2010. ápr. 9. 9:11

Abban reménykedünk hogy egy este vagy vmikor vmi véletlen folytán lenne egy óriási PS es RUSH, amit mindenki ismer aki ott játszik,és ha visszajönne a pénz akkor szerintem lehiggadna!

Nyerőben kiszállni? Ezt te sem gondolod komolyan.

Roleks
Válasz buktar kommentjére
2010. ápr. 9. 9:30

Hát ha ennyi agya van megérdemli nem, hogy visszalépne a szintjére szerintem elég jó rollja lett volna hozzá OMG. De ehhez szerintem csak neki van köze...

Élő ügyfélszolgálat