Póker Fórum Archívum > Bankroll management > Valaki térítse észhez Camillo30-at!

szigma
Válasz Mooneey kommentjére
2010. ápr. 17. 10:41

Na jelentem a sok irigy stb stb stb fórum olvasónak,hogy a $ elfogyott!
Sajnálkozhatnak a nyálcsorgatók,hogy nem nekik lett elbukva!
Tiszta szégyen ez az egész ami itt zajlott ezen a fórumon! Biztos,sőt tudom hogy vannak olyan fórumok,amiket/ahova érdemes írni/olvasni,de az biztos, hogy ez nem az!
Eddig se voltam az a nagy fórumra irogató ember,se itt sem pedig más oldalon,de megbizonyosodtam arról, hogy az itt jelenlévők 70-80% a nem ér annyit se, hogy a gépeléssel fáradozzon az ember! Tisztelet a kivételnek!

El lehet itt vitatkozni az biztos. Szerintem meg az szégyen, hogy élete lehetőségét bukta el pár nap alatt. Arról nem is beszélve, hogy ezen a fórum sok-sok ember ennél sokkal de sokkal nagyobb alázattal áll neki játszani. És itt olyan pénzek mentek el napok alatt amennyit ezek az emberek összesen is csak hosszú idő alatt fognak nyerni.

raining
Válasz szigma kommentjére
2010. ápr. 17. 10:56

hátha behúzza megint az SM-et :D

Neomorf
Válasz naggeri kommentjére
2010. ápr. 17. 11:20

lol, nem vagy "kicsit" képmutató??
Az hogy mi követünk egy highstakes fish-t az egy dolog, de az hogy te belőle próbálsz nagyobb bankrollt építeni, aztán itt meg írod hogy szánalmas ez az egész?
wow, én kérek elnézést.

looool
Legközelebb az lesz képmutató, ha egy boltos az ismerősétől pénzt fogad el a kenyérért??? OMG. Én ebből élek, sry.
A topickal kapcsolatban, pedig szvsz szánalmas, hogy egy (ismeretlen) honfitársunkat egy nyilvános fórumon kibeszélitek, röhögtök rajta. Ráadásul úgy, hogy ehhez senkinek az égvilágon semmi köze nincs. Egymás között, privátban bárki bárkiről bármit mondhat, bármin nevethet, de könyörgöm mér jó nyílvánosan megalázni, kinevetni vkit? Ha a játékotok fejlesztésével foglalkoznátok tízed ennyit..... Sajnálom, hogy idáig süllyedt az akadémia (is) :(, de ez sajnos elkerülhetetlen. Összehasonlíthatatlan a 2 évvel ezelőtti állapottal. (hogy ezt is minek írtam le?? :( ). No mind1, gl mindenkinek. Peace

dj.reLax86
Válasz Neomorf kommentjére
2010. ápr. 17. 11:32

.

Mooneey nem camillo30. És camillo30 se camillo30. Egyébként annyira nem fogja ez a 35 gurtli az életét nyomorba dönteni. De az év magyar fishe címet tuti elnyerte. 170K-t elajándékozott. :D

gorcsy
2010. ápr. 17. 11:34

A topickal kapcsolatban, pedig szvsz szánalmas, hogy egy (ismeretlen) honfitársunkat egy nyilvános fórumon kibeszélitek, röhögtök rajta. Ráadásul úgy, hogy ehhez senkinek az égvilágon semmi köze nincs. Egymás között, privátban bárki bárkiről bármit mondhat, bármin nevethet, de könyörgöm mér jó nyílvánosan megalázni, kinevetni vkit? Ha a játékotok fejlesztésével foglalkoznátok tízed ennyit.....

egyetértek

Admin
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. ápr. 17. 11:35

Ezúton kérünk mindenkit a személyeskedések kerülésére. Minden személyeskedő hozzászólást törölni fogunk.

WARETRAPS
2010. ápr. 17. 11:35

looool
Legközelebb az lesz képmutató, ha egy boltos az ismerősétől pénzt fogad el a kenyérért??? OMG. Én ebből élek, sry.
A topickal kapcsolatban, pedig szvsz szánalmas, hogy egy (ismeretlen) honfitársunkat egy nyilvános fórumon kibeszélitek, röhögtök rajta. Ráadásul úgy, hogy ehhez senkinek az égvilágon semmi köze nincs. Egymás között, privátban bárki bárkiről bármit mondhat, bármin nevethet, de könyörgöm mér jó nyílvánosan megalázni, kinevetni vkit? Ha a játékotok fejlesztésével foglalkoznátok tízed ennyit..... Sajnálom, hogy idáig süllyedt az akadémia (is) :(, de ez sajnos elkerülhetetlen. Összehasonlíthatatlan a 2 évvel ezelőtti állapottal. (hogy ezt is minek írtam le?? :( ). No mind1, gl mindenkinek. Peace

Igazad van, szanalmas. Minek rohogjuk ki a szerencsetlent... :D
https://poker-akademia.com/vBulletin/bankroll-management/10860-valaki-teritse-eszhez-camillo30-19.html#post189692

dj.reLax86
Válasz raining kommentjére
2010. ápr. 17. 11:36

.

hátha behúzza megint az SM-et :D

Ha jól tudom ilyen csak egy embernek sikerült eddig hogy 2 szer megnyerte. Azt nem tudom hogy valakinek sikerült e töbször a 2. hely. Azt viszont tudom hogy végig hihetetlen mákja volt. Ilyen mákja meg csak egyszer van egy embernek főleg az SM en.

Bogdee
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. ápr. 17. 11:41

Ha jól tudom ilyen csak egy embernek sikerült eddig hogy 2 szer megnyerte. Azt nem tudom hogy valakinek sikerült e töbször a 2. hely. Azt viszont tudom hogy végig hihetetlen mákja volt. Ilyen mákja meg csak egyszer van egy embernek főleg az SM en.

1. Nem húzta be, hanem 2.lett !!!
2. Két játékos is duplázott tudtommal: KipsterDK és Vietkong0

dj.reLax86
Válasz Bogdee kommentjére
2010. ápr. 17. 11:42

.

pontosan tudom hogy 2. lett. És írtam is........ Csak nem jól értelmezted....

Élő ügyfélszolgálat