Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Chocolate Poker exkluzív $15.000 rake race - 2011. június 1-30.

tomy123
Válasz Admin kommentjére
2011. jún. 28. 3:10

Arról mit mondtak, hogy mi lesz a már megszerzett CP pontjainkkal?

Admin
Válasz tomy123 kommentjére
2011. jún. 28. 13:22

Arról mit mondtak, hogy mi lesz a már megszerzett CP pontjainkkal?

Erről egyenlőre még nem kaptunk tájékoztatást, de amint megtudunk bármit, jelezni fogjuk.

reelbigfish
Válasz Admin kommentjére
2011. júl. 5. 10:26

Lassan 1 hete a hálózatváltáson is túl vagyunk, van már hír a májusi-júniusi race kifizetésekről?

Admin
Válasz reelbigfish kommentjére
2011. júl. 5. 11:49

Még várjuk a júniusi race végeredményét, elméletileg most már hamarosan megérkezik.

Lassan 1 hete a hálózatváltáson is túl vagyunk, van már hír a májusi-júniusi race kifizetésekről?

mbalazs
Válasz Admin kommentjére
2011. júl. 5. 12:18

Még várjuk a júniusi race végeredményét, elméletileg most már hamarosan megérkezik.

és a májusi?

Dozso
Válasz mbalazs kommentjére
2011. júl. 5. 13:03

a cashout is késik. Szerintem ezek is pénzügyi gondba vannak.

Evolution
Válasz Dozso kommentjére
2011. júl. 11. 1:15

Jó lenne legalább valami infót kapni a rake race eredményekről illetve a kifizetés időpontjáról. kezd elég kínos lenni a dolog!
Egyébként meg az új kliensre nem tudok belépni, hiába változtatok jelszót, nem enged be... NAGYSZERŰ!

Admin
Válasz Evolution kommentjére
2011. júl. 11. 16:59

A hálózatváltás miatt a Chocolate Poker nem rendelkezik a az utolsó néhány nap rake adataival, ezért azt az iPoker hálózattól kell lekérniük, és onnan elég lassan érkeznek az adatok.
Amint meglesznek az adatok, ki fogjuk rakni a végeredményt. Addig is türelmeteket és megértéseteket kérjük.

Jó lenne legalább valami infót kapni a rake race eredményekről illetve a kifizetés időpontjáról. kezd elég kínos lenni a dolog!
Egyébként meg az új kliensre nem tudok belépni, hiába változtatok jelszót, nem enged be... NAGYSZERŰ!

reelbigfish
Válasz Admin kommentjére
2011. júl. 11. 17:51

Ez rendben, de a májusi race kifizetés miért csúszik? Az a pénz már régesrég a Choco számláján van, nem?

Evolution
Válasz Admin kommentjére
2011. júl. 16. 0:35

16.-a van. még mindig semmi? csak én vagyok ennyire türelmetlen ? :O :O

Élő ügyfélszolgálat