Arról mit mondtak, hogy mi lesz a már megszerzett CP pontjainkkal?
Arról mit mondtak, hogy mi lesz a már megszerzett CP pontjainkkal?
Lassan 1 hete a hálózatváltáson is túl vagyunk, van már hír a májusi-júniusi race kifizetésekről?
Még várjuk a júniusi race végeredményét, elméletileg most már hamarosan megérkezik.
Lassan 1 hete a hálózatváltáson is túl vagyunk, van már hír a májusi-júniusi race kifizetésekről?
Még várjuk a júniusi race végeredményét, elméletileg most már hamarosan megérkezik.
a cashout is késik. Szerintem ezek is pénzügyi gondba vannak.
Jó lenne legalább valami infót kapni a rake race eredményekről illetve a kifizetés időpontjáról. kezd elég kínos lenni a dolog!
Egyébként meg az új kliensre nem tudok belépni, hiába változtatok jelszót, nem enged be... NAGYSZERŰ!
A hálózatváltás miatt a Chocolate Poker nem rendelkezik a az utolsó néhány nap rake adataival, ezért azt az iPoker hálózattól kell lekérniük, és onnan elég lassan érkeznek az adatok.
Amint meglesznek az adatok, ki fogjuk rakni a végeredményt. Addig is türelmeteket és megértéseteket kérjük.
Jó lenne legalább valami infót kapni a rake race eredményekről illetve a kifizetés időpontjáról. kezd elég kínos lenni a dolog!
Egyébként meg az új kliensre nem tudok belépni, hiába változtatok jelszót, nem enged be... NAGYSZERŰ!
Ez rendben, de a májusi race kifizetés miért csúszik? Az a pénz már régesrég a Choco számláján van, nem?
16.-a van. még mindig semmi? csak én vagyok ennyire türelmetlen ? :O :O