Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Chocolate Poker exkluzív $15.000 rake race - 2011. június 1-30.

NeoTotus
Válasz Evolution kommentjére
2011. júl. 16. 0:48

komolytalan...

mbalazs
2011. júl. 16. 10:25

16.-a van. még mindig semmi? csak én vagyok ennyire türelmetlen ? :O :O

Türelem,megértés,folyamatban,dolgozunk rajta,reményeink szerint,hamarosan.
Ezen szavak keverékét fogod válaszként kapni.
Igzából azt nem vágom ha becsődölt a csoki és lelépett az emberek pénzével akkor miért nem mondják inkább azt,ha meg nem akkor miért nem fizetik ki a pénzeket?Kb 10 szer írtam már a supportnak értelmes választ még nem kaptam,hogy ezért vagy azért csúszik minden.De még emlékszem mikor februárban kiakadtunk,hogy a csokinál nem biztos,hogy minden oké,még mi voltunk a hibásak,hogy hogy képzeljük?!meggyanusítjuk őket,elméleteket gyártunk.Hát tessék ez lett.Amúgy ha az az ajánlat áll még,hogy lehetne találkozni a managerrel élőben most élnék a lehetőséggel.
üdv-balázs

WaterMaker
Válasz mbalazs kommentjére
2011. júl. 16. 11:36

A masik forumtopicban irták, hogy:

Azoknak a játékosoknak a számlájukon vezetett összegeiket amiket a hálózatváltás során kértek ki a teremből, ígéretünkhöz híven a Júliusi hónap folyamán el fogjuk utalni a Monebookers-es számlájukra. Köszönjük a türelmet!

A július 16, még belefér a júliusba.
Ettől függetlenül persze én is egyre türelmetlenebb vagyok, ahogy közeledünk juli végéhez, de 25ikéig még nyugodt vagyok. :)
Aztán persze, ha jul végén meg közlik, hogy csuszás van és csak aug lesz belőle... hát... annak nem örülnék...

Evolution
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. júl. 16. 12:39

Azért elég szomorú ez a ködösítés...

Evolution
2011. júl. 18. 15:55

Akadémiások: Legalább az eredményt tegyétek közzé légyszíves!

Evolution
2011. júl. 27. 12:16

Fogy a türelem

Evolution
2011. aug. 2. 11:42

Augusztus Van!

reelbigfish
2011. aug. 2. 17:30

"A Chocolate Poker csapatunknak adott tájékoztatásában azt is kiemelte, hogy a májusi és a júniusi rake race összegeit is hamarosan kifizeti játékosainak. Információink szerint a hálózatváltás hátterében a terem új többségi tulajdonosa - egy svéd befektetői csoport - áll. A terem mögött álló korábbi tulajdonosok - csapatunknak adott tájékoztatásuk szerint - a bent lévő pénzek kifizetését garantálják. "

Lassan másfél hónap telt el e nyilatkozat óta, szeretném megkérni az előző tulajdonosokat/képviselőit, konkrétumokkal tájékoztassanak, mikor kerülnek kifizetésre a rake pénzek. Nem tartom elfogadható válasznak ennyi idő után is az iPokerre mutogatást.

Evolution
Válasz reelbigfish kommentjére
2011. aug. 5. 12:25

A szavahihetőségetek és a nevetek forog kockán

Gyerekek. ez botrány. AKADÉMIA nyögjetek már nekünk vmit, komolyan mindannyiunknak fogy már a türelme. Ez mi ha nem átverés? És a chocolate poker még mindig főoldalon. GRATULÁLOK! A szavahihetőségetek és a nevetek forog kockán.

danfiu
2011. aug. 5. 13:00

Szerintem ezzel nem oldasz meg semmit.Azert nem fognak hamarabb kifizetni, mert ilyeneket irogatsz be.Tudom sucks, de ezzel nem tudunk mit csinalni.

Mondok en neked egy peldat: Kb aprilis vegen befizettem 2,5k-t egy ongames terembe, es majus elejen kiszerettem volna cashoutolni, mert hallottam a teremrol pletykakat, hogy csodbe fog menni.Tobb mint 1 honapig pending volt a cashoutom, rb-et meg azota sem kaptam, ott is hitegettek ossze-vissza, nagyon rossz volt a helyzet, mar gyakorlatilag senki nem hitt a teremben, hogy kifogja fizetni a jatekosait, de junius-ban megkaptam a penzt.Szoval turelem.Augusztus kozepet irtak, varjuk meg.Jah igen es annal a teremnel, amirol beszelek, ott is halozat valtas volt.

Élő ügyfélszolgálat