Szerintem ezzel nem oldasz meg semmit.Azert nem fognak hamarabb kifizetni, mert ilyeneket irogatsz be.Tudom sucks, de ezzel nem tudunk mit csinalni.
Mondok en neked egy peldat: Kb aprilis vegen befizettem 2,5k-t egy ongames terembe, es majus elejen kiszerettem volna cashoutolni, mert hallottam a teremrol pletykakat, hogy csodbe fog menni.Tobb mint 1 honapig pending volt a cashoutom, rb-et meg azota sem kaptam, ott is hitegettek ossze-vissza, nagyon rossz volt a helyzet, mar gyakorlatilag senki nem hitt a teremben, hogy kifogja fizetni a jatekosait, de junius-ban megkaptam a penzt.Szoval turelem.Augusztus kozepet irtak, varjuk meg.Jah igen es annal a teremnel, amirol beszelek, ott is halozat valtas volt.
RB-et írod, h azóta sem kaptál. Ez a szomorú. Az meg, h kifizettek, az csak a fele a dolognak.
Jo a RB nem olyan nagy penz 1 honapra, ilyen 300 euro-rol van szo, de orulok h a penzemet visszakaptam legalabb..
Kivancsian varom a csokis fejlemenyeket...
Az Akadémia többször leírta, hogy mi a helyzet, ha nincs újabb érdembeli fejlemény nem tudunk mit írni, max ismételni magunk.
Persze ettől függetlenül teljesen megértem a frusztrációt és jogosan vagytok felháborodva.
A legfrissebb infó amit ma kaptam, hogy az iPoker azt ígérte a Csokinak, hogy augusztus 14-én elutalják azt a pénzt amivel tartoznak a Csoki pókernek, és ezután elindulhatnak a kifizetések. (Hozzáteszem, hogy sokminden elhangzott már az utóbbi 1 hónapban, szóval ezt sem kell tényként kezelni, de felénk ez lett tolmácsolva)
Tudomásom szerint a Csoki póker illetékesei a napokban elutaztak Máltára, hogy személyesen nyomást gyakoroljanak az iPoker hálózat vezetőire. Az iPoker hálózat már hetek óta csak ígérget és nem érkezik meg a pénz, amivel még a hálózat váltás óta tartoznak a Csoki pókernek.
Ami a júniusi rakerace végeredményt illeti: sajnos e téren sem tudtak megbízható adatokat szerezni az iPokertől, így egyelőre továbbra sincs végeredmény.
Augusztus közepéig több infóval biztos nem tudunk szolgálni. Mi is csak remélni tudjuk, minél hamarabb befejeződik ez a huzavona és mindenki megkapja a pénzét.
Az Akadémia többször leírta, hogy mi a helyzet, ha nincs újabb érdembeli fejlemény nem tudunk mit írni, max ismételni magunk.
Persze ettől függetlenül teljesen megértem a frusztrációt és jogosan vagytok felháborodva.
A legfrissebb infó amit ma kaptam, hogy az iPoker azt ígérte a Csokinak, hogy augusztus 14-én elutalják azt a pénzt amivel tartoznak a Csoki pókernek, és ezután elindulhatnak a kifizetések. (Hozzáteszem, hogy sokminden elhangzott már az utóbbi 1 hónapban, szóval ezt sem kell tényként kezelni, de felénk ez lett tolmácsolva)
Tudomásom szerint a Csoki póker illetékesei a napokban elutaztak Máltára, hogy személyesen nyomást gyakoroljanak az iPoker hálózat vezetőire. Az iPoker hálózat már hetek óta csak ígérget és nem érkezik meg a pénz, amivel még a hálózat váltás óta tartoznak a Csoki pókernek.
Ami a júniusi rakerace végeredményt illeti: sajnos e téren sem tudtak megbízható adatokat szerezni az iPokertől, így egyelőre továbbra sincs végeredmény.
Augusztus közepéig több infóval biztos nem tudunk szolgálni. Mi is csak remélni tudjuk, minél hamarabb befejeződik ez a huzavona és mindenki megkapja a pénzét.
Szigma írta, nekik már állítólag nincs kapcsolatuk az ipokerrel. (biglol, csokis terelés). Tekintsük a legutolsó állást véglegesnek? Mi legyen?
Én hivatalos álláspontot akarok.
Én hivatalos álláspontot akarok.
Ezért is kérdem az Akadémiás admint, ha már elvileg közös promócióról beszélünk.