Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > NoiQ Poker $12.000 cash race - január 13 - február 8.

kisrapi
Válasz brnovics kommentjére
2009. jan. 23. 8:11

sziasztok!
A noiq pokerre szetretnék depozni. sms-t akarnak küldeni hogy validiálják vele a credit cardomat, de nem tudnak.
úgy adtam meg a számom hogy +3670.........
vagy nem így kell?
vagy mi lehet a gond?

Szia!

Nekem is pont ez volt a problémám, mindent jól adtam meg és még sem kaptam semmit....írj NoIQ imrének, elintézi...de több napba is telhet, én inkább depoztam máshogy...

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 24. 16:32

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 26. 15:49

DirkG
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 26. 22:54

a cash racen jelen állásnál, mekkora termelt rake-el lehetett bekerülni, az elso 3-5 mennyi rake-t termelt? csak ugy kivancsisagbol

Zoleee
Válasz DirkG kommentjére
2009. jan. 27. 12:40

a cash racen jelen állásnál, mekkora termelt rake-el lehetett bekerülni, az elso 3-5 mennyi rake-t termelt? csak ugy kivancsisagbol

Erre nem igazán fogsz nyilvános választ kapni, mert a legtöbb terem üzletpolitikája tiltja a termelt rake publikálását. De ügyesen ki lehet következtetni. :)

DirkG
Válasz Zoleee kommentjére
2009. jan. 27. 15:27

6 nappal a verseny kezdete után feltettek egy cikket ami szerint akkor még 5 dollár termelt rake-el már fizetős helyre lehetett jutni, kicsit játszottam én is az oldalon kb 40 dollar rake-t csináltam, kiváncsi voltam azzal fel lehet e kerülni, pusztán e miatt kérdeztem. Ezek szerint belehúztak a többiek. :)

Erre nem igazán fogsz nyilvános választ kapni, mert a legtöbb terem üzletpolitikája tiltja a termelt rake publikálását. De ügyesen ki lehet következtetni. :)

Va
Válasz DirkG kommentjére
2009. jan. 28. 8:35

Jó ötlet volt a 26-28. helyezetteket is feltüntetni! Így legalább látom, hogy érdemes lenne kicsit belehúznom.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 28. 13:26

darabka
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 28. 14:12

Szia Admin!

Az a 23. hely, az én vagyok, csak elírva a nevem, vagy még nem vagyok benne a top25-be?

Acelsziv
Válasz JoeyKnish kommentjére
2009. jan. 28. 20:09

Milyen téten, hány asztalon, napi hány órát kell itt nyomulni hogy esetleg bekerüljek fizetős helyre?

Ez az 5-6 óra NL25 5-6 asztal egy kicsit túlzás :P
Játszottam néhány MTT-t 5-20$ig és így is befértem még a fizetős helyre :)

Élő ügyfélszolgálat