Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > NoiQ Poker $12.000 cash race - január 13 - február 8.

ThxLittleFish
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 2. 10:02

hát nemtom én még nem láttam csak fix limitet bár kifejezetten nem kerestem, de úgy tűnik akkor benéztem...
viszont noiq-s főszámla USD-s (vagy legalábbis annak is lehet regisztrálni)
és a főszámláról a terembe pedig elvileg ugyanúgy váltja mint teremből a főszámlára szóval nem buksz rajta

Bumbanas
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 2. 10:12

FR nagyon gyenge és a kevés asztalon is viszonylag sok ss ül, ami miatt sokszor SH lesz vagy teljesen szétesik. Szerintem csak sh-et érdemes itt játszani.

titcar
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. febr. 2. 11:19

FR nagyon gyenge és a kevés asztalon is viszonylag sok ss ül, ami miatt sokszor SH lesz vagy teljesen szétesik. Szerintem csak sh-et érdemes itt játszani.

inkább az eredeti kérdésre válaszolj plz :D

Bumbanas
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 2. 13:11

inkább az eredeti kérdésre válaszolj plz :D

Privi ment.

Littlemage
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. febr. 2. 13:16

en mar nem a kozepmezonyben vagyok, de oda sztem olyan 2k-val mar bekerülhetsz.

fulopgab
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 3. 2:28

Sziasztok!

Tudja valaki hogy miben változik az új loyality bonusz, ugyanugy 30%a rakeback, csak a next hónap elején kapjuk, vagy hogy lessz???
Tud valaki valamit erről?

ThxLittleFish
Válasz fulopgab kommentjére
2009. febr. 3. 7:05

Sziasztok!

Tudja valaki hogy miben változik az új loyality bonusz, ugyanugy 30%a rakeback, csak a next hónap elején kapjuk, vagy hogy lessz???
Tud valaki valamit erről?

NoiQPoker: VIP PROGRAM,

tehát 16-45%-ig attól függően, hogy mennyit termelsz

kisrapi
2009. febr. 3. 12:16

NoiQPoker: VIP PROGRAM,

tehát 16-45%-ig attól függően, hogy mennyit termelsz

Hali!

Meg lehet kérdezni, hogy milyen BB/100-at sikerül itt hoznod(jöhet privibe is ha nem akarod kiírni)? Ahogy elnézem elég NIT ABC játékra vagy berendezkedve(nálam asszem 17/13 körül vagy, 2% körüli 3-bettel, alacsony vaklopás/vakvédés), mennyire nyereséges ez?

Azért kérdem, mert én ilyen 23/20 körül játszom, és hihetetlen hullámvasutam van, +10 és -10BI között ingázom, de egyszerűen nem jutok előre, és nem tudom, hogy ez most rossz széria, vagy csak érdemesebb lenne befeszülnöm, és inkább több asztalon játszva tolni valami hasonló stattal...

ThxLittleFish
Válasz kisrapi kommentjére
2009. febr. 3. 12:36

Hali!

Meg lehet kérdezni, hogy milyen BB/100-at sikerül itt hoznod(jöhet privibe is ha nem akarod kiírni)? Ahogy elnézem elég NIT ABC játékra vagy berendezkedve(nálam asszem 17/13 körül vagy, 2% körüli 3-bettel, alacsony vaklopás/vakvédés), mennyire nyereséges ez?

Azért kérdem, mert én ilyen 23/20 körül játszom, és hihetetlen hullámvasutam van, +10 és -10BI között ingázom, de egyszerűen nem jutok előre, és nem tudom, hogy ez most rossz széria, vagy csak érdemesebb lenne befeszülnöm, és inkább több asztalon játszva tolni valami hasonló stattal...

lol
mondjuk én pont Littlemage-t néztem hogy 600-700 handem volt róla és 1,8 volt a 3betje hát az nem teljesen LM-re vall.. :D azóta feljebb ment 4 főlé de nemtom mennyire reális ez LM-nél :p

Littlemage
2009. febr. 3. 18:01

sok k hand alatt csak 4 körül van, én se ertem, volt olyan session, hogy csak 3 körül volt. sztem a sok nit miatt :D :D.

Élő ügyfélszolgálat