Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > NoiQ Poker $12.000 cash race - január 13 - február 8.

Admin
Válasz darabka kommentjére
2009. jan. 28. 20:50

Szia Admin!

Az a 23. hely, az én vagyok, csak elírva a nevem, vagy még nem vagyok benne a top25-be?

Te vagy az, csak elütés történt. A következő listán már helyesen leszel feltüntetve. :)

Littlemage
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 30. 0:51

funnyguy, potyoro, Fulopgab, ti forumtagok vagytok? kik? :D hiaba irkalok a chaten, nincs valasz, persze a 6+ asztalon nem is mindig veszi eszre az ember.

darklol
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jan. 30. 1:41

funnyguy, potyoro, Fulopgab, ti forumtagok vagytok? kik? :D hiaba irkalok a chaten, nincs valasz, persze a 6+ asztalon nem is mindig veszi eszre az ember.

ők a botjaim
hagyjál már!

ThxLittleFish
2009. jan. 30. 2:38

funnyguy az én vagyok csak ki van kapcsolva a chat

Littlemage
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. jan. 30. 2:42

sejtettem :). pedig írtam JJ vs KK-ra is vnh, meg hogy vigyazz, mert 40 hand alatt valami 3/0-s a csavo.

Ja, s ha jol emlékszem 10-11 körül sajnos az egyik asztalnal egymasutanban leszedett egy shorty, masodiknal mar full beulovel.... (tán QQ vs. AK, majd AA vs. KK). elotte meg rajtam duplazta fel magat, az csak tizenx dolcsiba fajt szerencsere.

ThxLittleFish
2009. jan. 30. 2:48

sejtettem :). pedig írtam JJ vs KK-ra is vnh, meg hogy vigyazz, mert 40 hand alatt valami 3/0-s a csavo.

Ja, s ha jol emlékszem 10-11 körül sajnos az egyik asztalnal egymasutanban leszedett egy shorty, masodiknal mar full beulovel.... (tán QQ vs. AK, majd AA vs. KK). elotte meg rajtam duplazta fel magat, az csak tizenx dolcsiba fajt szerencsere.

jah emlékszem :p meggazdagodott rajtunk a fishy aztán le is lépett :(

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 2. 0:05

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

titcar
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 2. 9:34

középmezőnyből dobna valaki privátot, hoyg mennyi vippel/játékkal/termelt rake-el hogy áll? :) (érdemes-e regelnem ? :D) előre is thx :)

ThxLittleFish
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 2. 9:49

középmezőnyből dobna valaki privátot, hoyg mennyi vippel/játékkal/termelt rake-el hogy áll? :) (érdemes-e regelnem ? :D) előre is thx :)

szerintem jelenleg ez a race fizet a legnagyobb %-ot viszont azt tudnod kell hogy csak 6max van :p

titcar
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 2. 9:57

szerintem jelenleg ez a race fizet a legnagyobb %-ot viszont azt tudnod kell hogy csak 6max van :p

jó csak egy usd-eur-usd konverzión alapból bukok vagy 2-3%ot a teljes összegen... :(

egyébként multkor néztem nl50fr asztal volt vagy 6-7 :) bár igaz 100on csak 1 ment, felette meg egyse.

Élő ügyfélszolgálat