Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > NoiQ Poker $12.000 cash race - január 13 - február 8.

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2009. febr. 4. 19:01

uhh, megneztem Ljubisat mit jatszhat, sose lattam, most elkaptam, PLO H/L 50, vagy 10 asztalon.

Littlemage
2009. febr. 4. 19:31

sracok, ti már nagyon durvan elol vagytok, szerintem ha 28 oran keresztul tolnam se ernelek be titeket. :D :(. valamelyikőtök megcsinalta mar a teljes FD bonuszt? erdekelne, hogy mikorra varhato a kifizetes, mi a tapasztalototok? Szszilard azt irta, hogy neki csak 45 nap utan adjak oda. a kliensben meg az van, hogy pár oran belul jovairjak. ahogy nezem, kb a rce vegere talan meglesz nekem a VIP hozzá.

cake
2009. febr. 4. 19:38

sracok, ti már nagyon durvan elol vagytok, szerintem ha 28 oran keresztul tolnam se ernelek be titeket. :D :(. valamelyikőtök megcsinalta mar a teljes FD bonuszt? erdekelne, hogy mikorra varhato a kifizetes, mi a tapasztalototok? Szszilard azt irta, hogy neki csak 45 nap utan adjak oda. a kliensben meg az van, hogy pár oran belul jovairjak. ahogy nezem, kb a rce vegere talan meglesz nekem a VIP hozzá.
az itteni leirasban is 45 nap van

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 4. 21:34

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

Littlemage
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 4. 23:50

uhh, ez percrol percre valtozik, amikor en neztem, meg utolso voltam. sracok ennek minimum igy kell maradnia, mert ma mar 10BI minuszban vagyok......

V.Peti
2009. febr. 4. 23:51

melyik nick vagy te? csak h tudjak kinek holdolni :)

Littlemage
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 4. 23:54

FreeLife ;) de ha már itt vok, akkor a 2. hely kellene igazabol :D

V.Peti
2009. febr. 4. 23:59

értve, tekintsd az ügyet elrendezettnek.

ThxLittleFish
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 5. 10:20

nah álljatok le :p

jó volna ha a xar szerver nem fagyna állandóan ráadásul pont akkor amikor kapom a monstereket....

Littlemage
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 5. 22:08

nah franko, a sracok ijedtükben, hogy lehagyom őket felszaladtak hamar NL100-ra. wp.

Élő ügyfélszolgálat