uhh, megneztem Ljubisat mit jatszhat, sose lattam, most elkaptam, PLO H/L 50, vagy 10 asztalon.
sracok, ti már nagyon durvan elol vagytok, szerintem ha 28 oran keresztul tolnam se ernelek be titeket. :D :(. valamelyikőtök megcsinalta mar a teljes FD bonuszt? erdekelne, hogy mikorra varhato a kifizetes, mi a tapasztalototok? Szszilard azt irta, hogy neki csak 45 nap utan adjak oda. a kliensben meg az van, hogy pár oran belul jovairjak. ahogy nezem, kb a rce vegere talan meglesz nekem a VIP hozzá.
sracok, ti már nagyon durvan elol vagytok, szerintem ha 28 oran keresztul tolnam se ernelek be titeket. :D :(. valamelyikőtök megcsinalta mar a teljes FD bonuszt? erdekelne, hogy mikorra varhato a kifizetes, mi a tapasztalototok? Szszilard azt irta, hogy neki csak 45 nap utan adjak oda. a kliensben meg az van, hogy pár oran belul jovairjak. ahogy nezem, kb a rce vegere talan meglesz nekem a VIP hozzá.az itteni leirasban is 45 nap van
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
uhh, ez percrol percre valtozik, amikor en neztem, meg utolso voltam. sracok ennek minimum igy kell maradnia, mert ma mar 10BI minuszban vagyok......
melyik nick vagy te? csak h tudjak kinek holdolni :)
FreeLife ;) de ha már itt vok, akkor a 2. hely kellene igazabol :D
értve, tekintsd az ügyet elrendezettnek.
nah álljatok le :p
jó volna ha a xar szerver nem fagyna állandóan ráadásul pont akkor amikor kapom a monstereket....
nah franko, a sracok ijedtükben, hogy lehagyom őket felszaladtak hamar NL100-ra. wp.