Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Lugo
Válasz buktar kommentjére
2009. jan. 27. 0:58

egy kérdés:
hol tudom megnézni mennyi pontom van ?

castor11
Válasz Lugo kommentjére
2009. jan. 27. 1:10

egy kérdés:
hol tudom megnézni mennyi pontom van ?

A honlapon, ha belépsz ott írja jobbra lent. Azt nem tudom milyen sűrűn frissítik.

Lugo
Válasz castor11 kommentjére
2009. febr. 2. 16:06

A honlapon, ha belépsz ott írja jobbra lent. Azt nem tudom milyen sűrűn frissítik.

köszi.
lenne még egy. azt hogy hogy állok a bónusszal, mennyi pont kell a kivételhez, stb. ,azt hol találom ?

ervino
Válasz Lugo kommentjére
2009. febr. 4. 13:23

A betssonon azzal a poker aliassal kell játszanom, ami a felhasználói nevem is? Mert regisztrációnál nem volt lehetőségem különbözőt megadni, de itt-ott olvastam róla, hogy elvileg lehetne különböző is...

Wolfman1982
Válasz ervino kommentjére
2009. febr. 6. 14:48

Bónusz kérdés

Hello,
volt egy kis probléma a bónuszommal. 3 nappal a befizetés után expired lett, felvettem a kapcsolatot a support-al, elég gyorsan rendezték is a dolgot. Viszont a levélben amiben elnézést kértek, azt írták h a bónusz összegét 25x(!) kell megforgatnom ahhoz, hogy ki tudjam venni. Erről mit lehet tudni?

Sajnos hirtelen felindultságomban töröltem a levelet.

Sng-t játszok, azért a 8xos ponthoz képest a 25x megforgathatod ajánlat sokkal kedvezőtlenebb. Légyszíves homályosítsatok fel...

Köszönöm
Péter

Szerk: Tévedés történt, 8pp a bónusz természetesen.

Overcome85
Válasz Wolfman1982 kommentjére
2009. febr. 17. 11:05

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni ,h ha befizetek és ugye mekapom a fd bónuszt akkor ez a value back még azon felül jön?NL50-en kb mennyi value back-re lehet számítani?
Ha lejár a fd akkor csak a vip klub marad?

Köszi

KippKopp
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. febr. 17. 19:19

Sziasztok!

Valaki aki utalt már ki:
Betsson-on közvetlen számlára kiutalásnál kb. mennyi idő alatt jön meg a pénzem?
köszi a gyors választ :)

gerodo
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 20. 12:52

Sziasztok!

Mivel erre vonatkozó infót sehol sem találtam, remélem tudtok segíteni. Az 1000$-os bonus kiszedésére van reális esély NL50 FR-en, havi 30k handdel számolva? (lehet többet fogok játszani, de ennyit biztos, ezért inkább csak ennyivel számolok)
Ha ez nem reális, akkor mennyit tudnék ennyi játékkal kiszedni?

(A terembemutatónál elolvastam, hogy hogyan szerezhetünk pontokat, de nekem ebből nem volt világos, hogy kb milyen ütemben tudom a pontokat termelni)

770077
Válasz gerodo kommentjére
2009. márc. 8. 12:25

Hogy kell moneybookersről befizetni??? Mert én nekem nem engedi, vagyis nem értem a lépéseket. Addig ok, hogy send money de amikor az e mail címet kéri, hogy hova küldjem, akkor elvileg arra az e mail címre kéne küldjem a pénzt, amelyikkel beregisztráltam a betssonra. Na de a moneybookers címem meg a betssonos címem ugyanaz. Lehet ez a probléma?

bojanika
Válasz 770077 kommentjére
2009. márc. 8. 12:38

Hogy kell moneybookersről befizetni??? Mert én nekem nem engedi, vagyis nem értem a lépéseket. Addig ok, hogy send money de amikor az e mail címet kéri, hogy hova küldjem, akkor elvileg arra az e mail címre kéne küldjem a pénzt, amelyikkel beregisztráltam a betssonra. Na de a moneybookers címem meg a betssonos címem ugyanaz. Lehet ez a probléma?

Indítsd el a klienst, majd jelentkezz be. Ekkor a main lobbyban látni fogsz egy "cashier" opciót, erre klikk. Ekkor megnyílik egy netes felület, ahol tudod intézni a befizetést.
Itt a "deposit" lehetőséget keresd, majd válaszd ki, hogy lehetőségek közül a Moneybookers-t. Ekkor megnyílik az MB oldala, ahol be tudsz jelentkezni és be is tudsz fizetni.

Élő ügyfélszolgálat