Badzso
Válasz gerodo kommentjére
2009. márc. 8. 12:39

Sziasztok!

Mivel erre vonatkozó infót sehol sem találtam, remélem tudtok segíteni. Az 1000$-os bonus kiszedésére van reális esély NL50 FR-en, havi 30k handdel számolva? (lehet többet fogok játszani, de ennyit biztos, ezért inkább csak ennyivel számolok)
Ha ez nem reális, akkor mennyit tudnék ennyi játékkal kiszedni?

(A terembemutatónál elolvastam, hogy hogyan szerezhetünk pontokat, de nekem ebből nem volt világos, hogy kb milyen ütemben tudom a pontokat termelni)

Szerintem reménytelen kb. NL100FR-n jönne ki ennyi játékkal mivel bár függ a VPIP-től is c. rake miatt ,és mostanába amilyen szar asztalok vannak a 24VPIP átlagú asztal már jónak számit...

770077
Válasz bojanika kommentjére
2009. márc. 8. 12:48

Indítsd el a klienst, majd jelentkezz be. Ekkor a main lobbyban látni fogsz egy "cashier" opciót, erre klikk. Ekkor megnyílik egy netes felület, ahol tudod intézni a befizetést.
Itt a "deposit" lehetőséget keresd, majd válaszd ki, hogy lehetőségek közül a Moneybookers-t. Ekkor megnyílik az MB oldala, ahol be tudsz jelentkezni és be is tudsz fizetni.

És ezután "Pay via bank transfer" re menjek rá??? Ott azt írja 2-3 napig is tarthat a befizetés, pedig elvileg MB ről azonnal meg kéne érkezzen a pénz.

bojanika
2009. márc. 8. 12:49

Sziasztok!

Mivel erre vonatkozó infót sehol sem találtam, remélem tudtok segíteni. Az 1000$-os bonus kiszedésére van reális esély NL50 FR-en, havi 30k handdel számolva? (lehet többet fogok játszani, de ennyit biztos, ezért inkább csak ennyivel számolok)
Ha ez nem reális, akkor mennyit tudnék ennyi játékkal kiszedni?

(A terembemutatónál elolvastam, hogy hogyan szerezhetünk pontokat, de nekem ebből nem volt világos, hogy kb milyen ütemben tudom a pontokat termelni)

Az 1000$-hoz 8000PP-t kell gyűjteni. nl50 FR-en kb 75-80PP-t lehet szerezni ezer leosztás alatt. Tehát sztem a 600$ a reális cél.

bojanika
Válasz 770077 kommentjére
2009. márc. 8. 12:50

És ezután "Pay via bank transfer" re menjek rá??? Ott azt írja 2-3 napig is tarthat a befizetés, pedig elvileg MB ről azonnal meg kéne érkezzen a pénz.

Nem, ott kell lennie egy opciónak, hogy moneybookersen keresztül fizetsz. A MB fizetési oldalánál pedig ki kell választani, hogy az mb-s számládról fizetsz.

770077
Válasz bojanika kommentjére
2009. márc. 8. 12:52

Nem, ott kell lennie egy opciónak, hogy moneybookersen keresztül fizetsz. A MB fizetési oldalánál pedig ki kell választani, hogy az mb-s számládról fizetsz.

Use a new credit/debit card
Pay via bank transfer (takes 2-3 days)
Deposit money via our site first. (your current account balance:...)

Ez a 3 lehetőség van. *-

gerodo
Válasz Badzso kommentjére
2009. márc. 8. 13:13

Köszi a válaszokat!

Azóta osztottam, szoroztam, és úgy döntöttem, hogy 800$-t próbálok kiszedni. Az első 30 napot nl50-en, a másodikat nl100-on tervezem lejátszani.

Eddig kb 13k leosztást játszottam nl50-en (10 nap alatt) és 15% van meg.

Ami viszont feltűnt: eddig eléggé -EV-nek néz ki KK pf AI menni, mert rendszerint AA-ba futok. (persze nekem is volt már AA-m KK ellen, de egyelőre ebből jóval kevesebb volt). Szóval itt el kéne a KK-t pf engedni, vagy a poker általános szabályai azért az ongame hálózatra is érvényesek? :)

(tudom a minta kicsi, de erős a gyanúm, hogy egy brakeevennel honorálja a hálózat a befizetésemet...)

ervino
2009. márc. 8. 17:17

Roadshow Secondchance freerollra jön valaki?

Egyébként meg az azzal ígért 30 dodó azonnali bónusz az mikorra várható?

buktar
Válasz ervino kommentjére
2009. márc. 8. 18:02

Roadshow Secondchance freerollra jön valaki?

Egyébként meg az azzal ígért 30 dodó azonnali bónusz az mikorra várható?

Elmaradt. :(

ervino
Válasz buktar kommentjére
2009. márc. 8. 21:49

Elmaradt. :(

Vettem észre...

bojanika
2009. márc. 8. 22:17

Ami viszont feltűnt: eddig eléggé -EV-nek néz ki KK pf AI menni, mert rendszerint AA-ba futok. (persze nekem is volt már AA-m KK ellen, de egyelőre ebből jóval kevesebb volt). Szóval itt el kéne a KK-t pf engedni, vagy a poker általános szabályai azért az ongame hálózatra is érvényesek? :)

Vannak olyan játékosok akik ellen lehet dobni, de nl50-en azért nem kell szívbajosnak lenni. Sokszor fognak AK-t QQ-t, sőt még gyengébb lapokat is mutatni, tehát kitartás!
Az tény azonban, hogy ha te vagy 4 vagy 5bet allin, akkor azt valszeg csak az AA adja. Erre van a BR, rebuy. :D

Élő ügyfélszolgálat