Valaki meg tudja mondani miért van az, hogy HM hud-ja néha nem fut egy-két asztalon, másikon meg igen? Illetve, ha bezárok egy asztalt, miközben fut auto import, akkor lefagy az egész program. Tapasztalt valaki hasonlót?
Ezt utálom ezekben a pontversenyekben. Minden nap írom az állást, hogy nagyjából tudjam ki hány pontot termel egy nap. Erre 3-4 nappal a vége előtt, érdekes módon, a szoros versenyben levők közül mindenki elekezd 3x-4x annyi pontot termelni egy nap alatt, mint eddig. Biztos 3x -4x annyit játszanak. Ilyenkor mindig kíváncsi vagyok, hogy vajon megérte a szintlépés? Néhány tíz, néhány száz pont miatt az ember több száz dollártól bukik el, bosszantó.
A Betsson pontverseny egy kalap sz*r, nagyjából 10% rakebacknek felel meg, és több mint 1000 dollár rake kell hogy egyáltalán helyezést érj el.
Ráadásul jövő hónapban az első helyezett díját növelték még tovább, amit mindig ugyanaz a csávó szerez meg, 10000+ dollár termelt rake-kel, sok szerencsét a legyőzéséhez.
Mindent egybevetve a leggyökerebb ongame skin amivel találkoztam eddig, vicesen hangzik, de még a bwinen is több, és főleg kiszámíthatóbb a bónusz amit kapsz, Red Kingsről nem is beszélve.
A Betsson pontverseny egy kalap sz*r, nagyjából 10% rakebacknek felel meg, és több mint 1000 dollár rake kell hogy egyáltalán helyezést érj el.
Ráadásul jövő hónapban az első helyezett díját növelték még tovább, amit mindig ugyanaz a csávó szerez meg, 10000+ dollár termelt rake-kel, sok szerencsét a legyőzéséhez.
Mindent egybevetve a leggyökerebb ongame skin amivel találkoztam eddig, vicesen hangzik, de még a bwinen is több, és főleg kiszámíthatóbb a bónusz amit kapsz, Red Kingsről nem is beszélve.
bonusz nélkül szerintem sem éri meg de adnak reload bonust
Kifizetés
Sziasztok.
Kifizetésnél kértek be dokumentumokat. Elküldtem nekik mindent amit kértek (személyi előlap, bankkártya elő, hátlap, közüzemi számla), viszont nem értek egy kifejezést.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
A kifejezés a CCA (Credit Card Authorization).
Tudja valaki mit jelent ez pontosan?
Előre is Köszi.
Sziasztok.
Kifizetésnél kértek be dokumentumokat. Elküldtem nekik mindent amit kértek (személyi előlap, bankkártya elő, hátlap, közüzemi számla), viszont nem értek egy kifejezést.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
A kifejezés a CCA (Credit Card Authorization).
Tudja valaki mit jelent ez pontosan?
Előre is Köszi.
Nekem nem adtak!