Szia!
Ez egy formanyomtatvány. A kártyád adataival kell kitölteni, majd aláírni, beszkennelni és visszaküldeni Nekik! Az e-mailhez kellett csatolniuk vagy linket adtak.
Nekem nem adtak!
amikor végeztem az első bonusal irtam a supportnak hogy kaphatok e reload bonust. azt mondta majd ertesitenek hogy lehetseges e. aztán pár hét múlva írtak hogy van 3 napom aktivalni a bonust. 500asat adtak de 10pp re. most játszottam ki 10 napja. leutaltam az összes zsét. ha kapok megint ujjat majd szólok.
Az lenne a kérdésem, hogy az 1k-s bónusz működik-e, mert néztem a betsson honlapját és ott csak 555-ös és 1600-ast láttam.
hello! igazán megoldhattátok volna már ezt a bónuszkód problémát. most regisztráltam az oldalra, de a BE1000 kód nem működik. most várom, hogy manuálisan jóváhagyják.
hello! igazán megoldhattátok volna már ezt a bónuszkód problémát. most regisztráltam az oldalra, de a BE1000 kód nem működik. most várom, hogy manuálisan jóváhagyják.
még nem. csak annyit irtak meg, hogy továbbitották a pókerrészleghez a kérést. várjak.
nálam is hasonló a probléma...
válaszoltak, de egyenlőre még csak egy korábbi mail-emre, amit azelőtt küldtem hogy befizettem volna. ebben azt irják hogy a bónusz kód nem létezik. irok az akadémiának is, mert itt úgy látszik senki sem olvassa...