Sziasztok.
Hány asztal fut átlagosan az ongame részen nl10-50 között?
Üdv.
Azért az elég goromba, hogy futnak a cash game asztalok, vannak épp futó partik, ahol van bent pénzem, majd maintenance miatt logout by administrator, és leáll a kliens :D
Aztak*rva, hogy ilyen ratyi kliensek még léteznek...
Azért az elég goromba, hogy futnak a cash game asztalok, vannak épp futó partik, ahol van bent pénzem, majd maintenance miatt logout by administrator, és leáll a kliens :D
egy ilyen frissítés itt mennyi ideig szokott tartani?
Akkor még pont jókor fejeztem be a sessiont. :)
Bad Luck aki tolta, mert elég jó játék ment..
Fejlesztések következnek a Betsson oldalon!
Kedves !
A felhasználói élmény növelése érdekében hamarosan frissítjük fiókodat, és így élvezheted majd az egységes pénztárca nyújtotta előnyöket. Ennek segítségével mostantól ugyanabban pénznemben végezheted a be- vagy kifizetéseket és játszhatsz fiókoddal anélkül, hogy átutalásokat kellene intézned. A frissítést 2013. június 11-én, kedden végezzük el, és az ezt követő első bejelentkezésed alkalmával értesítünk majd a frissítés megtörténtéről.
Emellett a megújult Betsson felhasználói fiók segítségével egyszerűbbé válik a pénzbefizetés és -felvétel, továbbá a befizetéseket közvetlenül kedvenc játékaidból intézheted.
Hamarosan érkezik a Betsson mobilfogadás is, amelynek egyszerűbb felületén teljes sportfogadási palettánk elérhető lesz, továbbá hamarosan bemutatjuk az új mobil Kaszinót is.
Amennyiben bármi kérdésed lenne, fordulj a Betsson ügyfélszolgálathoz, vagy kattints ide a további információkért.
A Betsson csapata
Elég komoly frissítés lesz, ha 4 óra sem volt elegendő nekik :)
Bejelentkezéskor kiírja, hogy LoginErrorDefault, és nem tudok belépni. Reggel még sikerült.
Másnak is van ilyen gondja, vagy csak engem áldottak meg vele?
Bejelentkezéskor kiírja, hogy LoginErrorDefault, és nem tudok belépni. Reggel még sikerült.
Másnak is van ilyen gondja, vagy csak engem áldottak meg vele?