nálam is jó
Az auto reload az baszakszik
Napok óta nem számol a first depo bónuszom, most vettem észre.
Egyrészt nézzen rá, akinek van, hogy neki pörög-e, nehogy megszívjátok,
másrészt kontaktolt valaki már ezzel kapcsolatban, vagy van másnak ilyen gondja egyáltalán?
Harmadrészt meg b*szódjanak meg, hogy hiába a live chat meg minden, várni kell természetesen...
másrészt kontaktolt valaki már ezzel kapcsolatban, vagy van másnak ilyen gondja egyáltalán?
Harmadrészt meg b*szódjanak meg, hogy hiába a live chat meg minden, várni kell természetesen...
Nekem közben írtak mailt, hogy nyugtázzák, hogy nem jól jelenik meg, de a rendszerben náluk azért pörög, és hamarosan látni fogom a helyes százalékot, mert dolgoznak az IT szakik.
Ha nyomok egy cashoutot, az éppen futó first depot attól még végig tudom majd nyomni, vagy elveszik? Tudja ezt valaki? ( kérdezem majd a supportot is, csak gondoltam itt őszintébb választ kaphatok :D )
Ty
Ha nyomok egy cashoutot, az éppen futó first depot attól még végig tudom majd nyomni, vagy elveszik? Tudja ezt valaki? ( kérdezem majd a supportot is, csak gondoltam itt őszintébb választ kaphatok :D )
Ty
Nem veszik el a bón
Köszi!
Változatosság kedvéért nem tudok belépni a kliensbe, újraraktam meg minden, és leáll a bejelentkezésnél. Másnak is, vagy megint engem sz**atnak? :D