Tir-X
Válasz Admin kommentjére
2013. júl. 20. 18:51

Ja, köszi, közben én is megérdeklődtem. Azt bírom, hogy ilyenkor azért van aki valahogy játszik.
Öröm nézni, ahogy a raked hands racen termeli valaki az előnyt előttem, miközben én lesek és várok :D

Tir-X
Válasz Admin kommentjére
2013. júl. 20. 20:55

Újra működik.

GoodGame
Válasz Tir-X kommentjére
2013. júl. 25. 16:50

Microgaming “Cash drop” promóció

A Microgaming hálózat bejelentette a „Cash drop” néven futó promócióját a Blaze (gyorspóker) asztalokon.

A hálózat 5 percenként véletlenszerűen oszt ki €10-t a játékosoknak a Blaze asztaloknál. Az egy héten át tartó promóció Július 31-én kezdődik és €20.000-t osztanak ki. A hálózat nemrég a hagyományos Heads-Up Cash Game asztalait 8-Man Blaze asztalokra cserélte.

skandal
Válasz GoodGame kommentjére
2013. aug. 20. 8:44

Nem tudok beülni az asztalokhoz!
Kiírja, hogy "You have exceeded a loss limit."

NL4-en játszom, 25eurot fizettem be a terembe, eddig simán engedett játszani, most 35-nél vagyok, miért írja ki nem értem!
De NL2-n se enged leülni
(Nem sokat játszom rajta, mert kliens problémák vannak bőven)

Találkozott valaki hasonlóval?

Persze, hogy Én vagyok a hülye! Nem töltöttem fel a Dokumentumokat!
(mondjuk másik teremnél, csak akkor kérték, ha ki akartam venni a pénzt)

Epi81
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 11. 22:10

Üdv!

Segítenétek abban, hogy hol és hogyan lehet megnézni az utolsó eredményeimet? Konkrétan az utolsó sng eredményeket szeretném megnézni. A terem nekem angolul van telepítve és nem találom...
Listát találtam, amin a nyert versenyek vannak, vagy utolsó leosztások, engem viszont az utolsó pl. 10 sng eredményei érdekelnének. Ehhez hogy kell beállítani azt a nyomi keresőt?
Köszi a segítséget! derűs estét!

Epi81
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 14. 21:36

Sziasztok!

Nem tudok belépni a terembe és ezt írja ki:
"You have logged in from too many computers"
Ez nem túl jó.... Ezt megelőzően pedig nem biztonságos weboldal üzenet jelent meg többször.
Ötlet? Hasonlót tapasztalt valaki?

Gaabeesz
Válasz Epi81 kommentjére
2013. nov. 17. 17:51

Sziasztok!

Nem tudok belépni a terembe és ezt írja ki:
"You have logged in from too many computers"
Ez nem túl jó.... Ezt megelőzően pedig nem biztonságos weboldal üzenet jelent meg többször.
Ötlet? Hasonlót tapasztalt valaki?

Érdekes.. nem lehet hogy beállt valami? Helyrejött időközben?

Epi81
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 18. 11:16

Azóta már be tudok lépni, köszönöm. Az azt megelőző kérdésre viszont még kérnék választ, segítséget.
"Segítenétek abban, hogy hol és hogyan lehet megnézni az utolsó eredményeimet? Konkrétan az utolsó sng eredményeket szeretném megnézni. A terem nekem angolul van telepítve és nem találom...
Listát találtam, amin a nyert versenyek vannak, vagy utolsó leosztások, engem viszont az utolsó pl. 10 sng eredményei érdekelnének. Ehhez hogy kell beállítani azt a nyomi keresőt?
Köszi a segítséget!"

Gaabeesz
Válasz Epi81 kommentjére
2013. nov. 18. 11:45

Azóta már be tudok lépni, köszönöm. Az azt megelőző kérdésre viszont még kérnék választ, segítséget.
"Segítenétek abban, hogy hol és hogyan lehet megnézni az utolsó eredményeimet? Konkrétan az utolsó sng eredményeket szeretném megnézni. A terem nekem angolul van telepítve és nem találom...
Köszi a segítséget!"

nem a bettson, de gondolom ua.

Image

http://pbrd.co/19yFgRd

Epi81
Válasz Admin kommentjére
2013. nov. 19. 14:52

Ilyenem nekem sajnos nincs, de azért köszönöm.. :-D
Valaki foglalkozik egyébként a Sng challenge-el?

Élő ügyfélszolgálat