ubiszem
Válasz ubiszem kommentjére
2010. jan. 16. 22:27

ja 2,5-t akartam írni...

hosocske
2010. jan. 16. 23:48

"sziasztok,

soha nem játszom szerencsejátékokat de a múltkor Prágában bekeveredtem egy kaszinóba ahol gépi rulett volt és nagyon sok plusszal jöttem ki. Azt olvastam itt, hogy gépi rulettből plusszal kijönni lehetetlen...akkor nekem szerencsém volt, vagy szűz kéz? azt hozzá kell tennem, hogy a leggyávább játékot játszottam, ha volt 3 piros, a feketésre tettem ha nem jött be akkor újra csak másfeles téttel..."

Komolyan azt hiszed ,hogy annak ,hogy elötte 3 piros volt van bármi szerepe is abban ,hogy utána mi jött ki?:)

Na de most komolyra forditva a szót, mázlid volt , örülj neki és kerüld messze el az ilyen helyeket hacsak nem te vagy a tulaj:D

gl

Vika
2010. jan. 17. 0:07

sziasztok,

soha nem játszom szerencsejátékokat de a múltkor Prágában bekeveredtem egy kaszinóba ahol gépi rulett volt és nagyon sok plusszal jöttem ki. Azt olvastam itt, hogy gépi rulettből plusszal kijönni lehetetlen...akkor nekem szerencsém volt, vagy szűz kéz? azt hozzá kell tennem, hogy a leggyávább játékot játszottam, ha volt 3 piros, a feketésre tettem ha nem jött be akkor újra csak másfeles téttel...

Miért lenne lehetetlen? (Én is szálltam ki komoly pluszban gépi asztaltól még valamikor régen, amikor még azt hittem, hogy majd duplázásokkal összeszedek egy kisebb vagyont pár hét alatt, mielőtt kijönne a ház előnye. :) )
A félkarú rabló is kidobja időnként a pénzt valakinek a legmocskosabb kocsmákban is.

Te az vagy, aki poénból "bedobott egy érmét", és pont kipörgött neki a dolog. Innentől ne is agyalj tovább a dolgon (mivel beírtál, ezért vélhetően agyalsz azon, hogy mennyire könnyű pénzkereset ez, ismerem az érzést ;) ), fogd fel ajándéknak a lóvét! (Pár látogatás után szinte biztosan visszatennéd a gépbe a nyereményt, ha nem rögtön már az első alkalommal.)

Vika
Válasz hosocske kommentjére
2010. jan. 17. 0:12

"sziasztok,

soha nem játszom szerencsejátékokat de a múltkor Prágában bekeveredtem egy kaszinóba ahol gépi rulett volt és nagyon sok plusszal jöttem ki. Azt olvastam itt, hogy gépi rulettből plusszal kijönni lehetetlen...akkor nekem szerencsém volt, vagy szűz kéz? azt hozzá kell tennem, hogy a leggyávább játékot játszottam, ha volt 3 piros, a feketésre tettem ha nem jött be akkor újra csak másfeles téttel..."

Komolyan azt hiszed ,hogy annak ,hogy elötte 3 piros volt van bármi szerepe is abban ,hogy utána mi jött ki?:)

Na de most komolyra forditva a szót, mázlid volt , örülj neki és kerüld messze el az ilyen helyeket hacsak nem te vagy a tulaj:D

gl

Valami szerepe azért van, mert sokkal ritkábban pörög ki egymás után tízszer ugyanaz a szín, mint egy vegyes skála ;) (és ez akkor is így van, ha tudjuk, hogy a golyónak nincs memóriája, és ha a matematikusok sikítva menekülnek is a "nagy számok törvényének" hallatán), de ez ebből a szempontból mindegy. A ház előnyét nem lehet megverni hosszabb távon, mindannyian tudjuk, ennyi a lényeg ebben a játékban. :)

jabyga
Válasz Vika kommentjére
2010. jan. 17. 1:29

Persze, hogy hülyeség, hogy nem lehet nyerni gépi ruletten! Lehet nyerni.Meg veszteni is! Ez tisztán szerencsejáték, úgyhogy messziről kerüld el! Örülj, és csinálj úgy vele, mint én a fájer nevű kártyajátékkal. Beültem egyszer, csúnyán nyertem vele,leszedtem mindenkit, majd belátva hogy ez pusztán szerencse volt, a csúcson abbahagytam!

titcar
Válasz Vika kommentjére
2010. jan. 17. 8:55

Valami szerepe azért van, mert sokkal ritkábban pörög ki egymás után tízszer ugyanaz a szín, mint egy vegyes skála ;) (és ez akkor is így van, ha tudjuk, hogy a golyónak nincs memóriája, és ha a matematikusok sikítva menekülnek is a "nagy számok törvényének" hallatán), de ez ebből a szempontból mindegy. A ház előnyét nem lehet megverni hosszabb távon, mindannyian tudjuk, ennyi a lényeg ebben a játékban. :)

talán mert kicsit többféle "vegyes skála" van, mint egyszínű...
de pont ugyanolyan valószínű egy pfffppfpffp sorozat, mint egy ugyanilyen hosszú csak piros vagy csak fekete...

JasonCorp
Válasz Vika kommentjére
2010. jan. 17. 11:12

Ezzel az a baj hogy itt nem a vegyes skalat kell venni alapul (mert a vegyes skala sokkal tobb variaciobol all mint a nem vegyes 1 szinu skala.
Arra gondolok hogy az egyszinu skalanak pont akkora az eselye mint egy bizonyos vegyes skalanak. ---> a roulett velemenyem szerint nem szerencsejatek hanem lehuzas.

Szerintem az lenne az igai szerencsejatek ha mindenki azonos eselyel nyer vagy veszit, de itt kozel nincsen errol szo...
Ez pont olyan mint amikor a szetted ellened szinhuzoval betoljak a fishek mert erzik hogy jon, aztan megse :)

R1per2
Válasz JasonCorp kommentjére
2010. jan. 17. 17:30

Mint lottón is ugyanolyan esélyed van 1 2 3 4 5 számokkal nyerni, mint 6 12 39 46 88 számokkal.

ubiszem
Válasz Vika kommentjére
2010. jan. 18. 11:13

egyébként Vikának teljesen igaza van, tulajdonképpen saját magamon röhögök, mert tényleg úgy gondolom, hogy milyen könnyű így pénzt keresni...egész életemben mindenért dolgoznom kellett, úgyhogy tudom, hogy (nekem) nem jön könnyne a lóvé, így aztán nagy a csábítás, de a legjobb az lesz tényleg, ha nem gondolok rá többet...inkább felélem a lóvét :)

geryhun
2010. jan. 18. 11:18

helyes

egyébként Vikának teljesen igaza van, tulajdonképpen saját magamon röhögök, mert tényleg úgy gondolom, hogy milyen könnyű így pénzt keresni...egész életemben mindenért dolgoznom kellett, úgyhogy tudom, hogy (nekem) nem jön könnyne a lóvé, így aztán nagy a csábítás, de a legjobb az lesz tényleg, ha nem gondolok rá többet...inkább felélem a lóvét :)

Élő ügyfélszolgálat