OldRknight
Válasz SzerencseVadász kommentjére
2010. okt. 4. 20:48

Esetleg konkrétabban kifejtenéd? Szeretek érvekkel vitatkozni. Az árnyékboksz nem az én pályám.

Konkrétan menj el orvoshoz és ez nem flame hanem jótanács!

Triccianus
2010. okt. 4. 21:36

Esetleg konkrétabban kifejtenéd? Szeretek érvekkel vitatkozni. Az árnyékboksz nem az én pályám.

Tessék, belinkelem neked bandito hozzászólását, ha esetleg átsiklottál volna fölötte. Van itt mivel vitatkozni, úgyhogy kezdetnek erre hozz fel észérveket, ha tudsz!

Megnéztem a videót. Egyből így indítasz "Kabalából megrakom 0-át!" Ez kb. olyan, mintha egy profi pókeres 200BB deepen minden allint lecallolgatna/allin menne 74o-val, mert az a kedvence. Ez már eleve vicces.

De a legmelegebb! 1x pörgetsz és utána végigrakod az egész asztalt mindenféle magyarázattal. 1+1 az kettő, ezért megrakom a 2-est. 31 fordítva 13 ezért azt is stb... Ennek szerintem rohadtul nincs értelme, főleg hogy minden egyes pörgetés független az előzőtől. Tehát attól mert 13 volt a szám, nem 31 fog kijönni és nem is 22 mert 3+1=4 és 2+2=4.
Azt jobban megettem volna, ha valamiféle minta alapján próbálsz tétet rakni.
De hogy 1 pörgetésből kikövetkeztetted, hogy mely szám(ok) lehet(nek) a következők, és végül az egész asztal tele lett.
Csodálatos!

SzerencseVadász
Válasz bandito kommentjére
2010. okt. 4. 22:15

Megnéztem a videót. Egyből így indítasz "Kabalából megrakom 0-át!" Ez kb. olyan, mintha egy profi pókeres 200BB deepen minden allint lecallolgatna/allin menne 74o-val, mert az a kedvence. Ez már eleve vicces.

De a legmelegebb! 1x pörgetsz és utána végigrakod az egész asztalt mindenféle magyarázattal. 1+1 az kettő, ezért megrakom a 2-est. 31 fordítva 13 ezért azt is stb... Ennek szerintem rohadtul nincs értelme, főleg hogy minden egyes pörgetés független az előzőtől. Tehát attól mert 13 volt a szám, nem 31 fog kijönni és nem is 22 mert 3+1=4 és 2+2=4.
Azt jobban megettem volna, ha valamiféle minta alapján próbálsz tétet rakni.
De hogy 1 pörgetésből kikövetkeztetted, hogy mely szám(ok) lehet(nek) a következők, és végül az egész asztal tele lett.:)
Csodálatos!

Köszönöm!...Így már könnyebben haladunk...Meg van a fa, amitől ellehet indulni...A 31-est úgy hívják, hogy fordítós szám (még nem hallottatok róla, mert ezt a nevet én adtam neki)...Fordítós számoknak nevezzük a 13..31..12..21..23..32...Gondolom logikus, mert képileg is adja magát. A nevéhez hűen megfordulnak...A rulettben ezek egyenértékűek, és nem ritkán (pld. egy számtani sorozatban) helyettesítik egymást... (A kapcsolódó szabályról itt olvashattok: MODERÁLVA ADMIN ÁLTAL

A rulett matematika logikája alapján, így néz ki egy számtani sor 0-10-ig:

0-1-11-30-13-22-24-34-17-33-28 Később majd bemutatom, hogy a 14, miért 35...de ne ugorjunk ekkorát.

A rulettben egy számból több is van, mint ahogy a 35=14 -el. Az én levezetésemben a rulett áll 36 valós számból és 4 db nullából. (0-10-20-30) ...és hogy még érthetetlenebb legyek, vagy egyeseknek még érthetőbb leírok egy számtani sort "rulettnyelven":

18...17..19...20 = 25...1...33...11...0 Ennél igaz van egyszerűbb, de akkor nem lenne olyan érdekes a megfejtés, meg ebben több sajátosság rejtőzik ami az online rulettre jellemző.

A nullát pedig tényleg kabalából teszem meg, hosszútávon kifizetődő.

SzerencseVadász
Válasz OldRknight kommentjére
2010. okt. 4. 22:25

Konkrétan menj el orvoshoz és ez nem flame hanem jótanács!

Az ilyen bejegyzéssel nem tudok vitatkozni, mert nyilván így is gondolod...Készséggel elmennék, csak nem igazán tudom eldönteni, klinikailag hová tartozom...Mellesleg jól érzem magamat a bőrömben...Mi több még elégedett is vagyok, mert ahol ilyen nagy tudású emberek vannak ott csak tanulhatok...Ez most nem vicc!...Egy videó elég volt Neked ahhoz, hogy eldöntsd, hogy ez hülyeség és klinikai eset vagyok...Lehet, hogy igazad van, mert amit Te eltudtál pillanatok alatt dönteni, azért én 4 éve rulettezem és a számalapú stratégián dolgozom már két éve... Őszinte Tiszteletem!...Most már csak egy a kérdés, a többiek ki után menjenek, utánad, és Úriasan dobják ki a
pénzt az ablakon, vagy én utánam, hátha mégis igaz!?

Akkor igaz, vagy hamis?...Én már meggyőződtem valamiről, és Te?...Gyanítom nem vetted hozzá a fáradságot, én igen...Na ez a különbség kettőnk között.

Nekem is egyszerűbb lenne egy mondatban vissza fikázni, de így talán még megmenthetlek és tanulsz belőle.

dj.reLax86
2010. okt. 4. 22:25

A rulettnek nincs logikája. Nem lehetsz benne nyereséges. Nincs rá semmiféle logika. Egyet kivéve. Hosszútávon csak a ház nyerhet! De ha te csalás nélkül és minden nélkül képes vagy nekem egy olyanra mint amire képesek páran pl itt az akadémiáról a pókerben. Azaz arra ,hogy ezt a játékot hosszútávon nyereségesen lehet játszani akkor én leszopom magam. Mivel 37 szám van és csak 36X os pénzt fizetnek így lehetetlen a "házat" megverni. A rulettben akkor lehetsz nyereséges ha találsz Vegasba egy 1000 res zsetont a földön feldobod egy számra ami bepottyan és csinálsz 36K$-t és soha többet nem játszol. Vagy ha megtartod az 1000 rest amit találtál a földön.

paulbig
2010. okt. 4. 22:27

Köszönöm!...Így már könnyebben haladunk...Meg van a fa, amitől ellehet indulni...A 31-est úgy hívják, hogy fordítós szám (még nem hallottatok róla, mert ezt a nevet én adtam neki)...Fordítós számoknak nevezzük a 13..31..12..21..23..32...Gondolom logikus, mert képileg is adja magát. A nevéhez hűen megfordulnak...A rulettben ezek egyenértékűek, és nem ritkán (pld. egy számtani sorozatban) helyettesítik egymást... (A kapcsolódó szabályról itt olvashattok: MODERÁLVA )

A rulett matematika logikája alapján, így néz ki egy számtani sor 0-10-ig:

0-1-11-30-13-22-24-34-17-33-28 Később majd bemutatom, hogy a 14, miért 35...de ne ugorjunk ekkorát.

A rulettben egy számból több is van, mint ahogy a 35=14 -el. Az én levezetésemben a rulett áll 36 valós számból és 4 db nullából. (0-10-20-30) ...és hogy még érthetetlenebb legyek, vagy egyeseknek még érthetőbb leírok egy számtani sort "rulettnyelven":

18...17..19...20 = 25...1...33...11...0 Ennél igaz van egyszerűbb, de akkor nem lenne olyan érdekes a megfejtés, meg ebben több sajátosság rejtőzik ami az online rulettre jellemző.

Golden
Image

prims
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. okt. 4. 22:29
prims
Válasz prims kommentjére
2010. okt. 4. 22:30

Évekig a fehér golyó bűvöletében élt, kombinációkat gyártott, és hol nyert, hol pedig veszített. Az évek során 120 milliót bukott egy szenvedélybeteg férfi.

dj.reLax86
2010. okt. 4. 22:32

Kérlek magyarázd el nekem miért kifizetődő? Ha profitálbilis a nulla akkor miért nem csak azt rakod meg minden pörgetésben?

Triccianus
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. okt. 4. 22:35

Én csak azt nem értem, ha te ilyen szépen kitaláltad magadnak a rulett mögött rejlő logikát, akkor miért nem maradsz szépen csendben, és nyered magad halálra, ahelyett, hogy itt a plebszet győzködnéd a taktikád helyességéről?!

Ezt a mondatot pedig azt hiszem, simán betehetnénk az akadémiás aranyköpések közé, mert megalol :D

Élő ügyfélszolgálat