Esetleg konkrétabban kifejtenéd? Szeretek érvekkel vitatkozni. Az árnyékboksz nem az én pályám.
Esetleg konkrétabban kifejtenéd? Szeretek érvekkel vitatkozni. Az árnyékboksz nem az én pályám.
Megnéztem a videót. Egyből így indítasz "Kabalából megrakom 0-át!" Ez kb. olyan, mintha egy profi pókeres 200BB deepen minden allint lecallolgatna/allin menne 74o-val, mert az a kedvence. Ez már eleve vicces.
De a legmelegebb! 1x pörgetsz és utána végigrakod az egész asztalt mindenféle magyarázattal. 1+1 az kettő, ezért megrakom a 2-est. 31 fordítva 13 ezért azt is stb... Ennek szerintem rohadtul nincs értelme, főleg hogy minden egyes pörgetés független az előzőtől. Tehát attól mert 13 volt a szám, nem 31 fog kijönni és nem is 22 mert 3+1=4 és 2+2=4.
Azt jobban megettem volna, ha valamiféle minta alapján próbálsz tétet rakni.
De hogy 1 pörgetésből kikövetkeztetted, hogy mely szám(ok) lehet(nek) a következők, és végül az egész asztal tele lett.
Csodálatos!
Megnéztem a videót. Egyből így indítasz "Kabalából megrakom 0-át!" Ez kb. olyan, mintha egy profi pókeres 200BB deepen minden allint lecallolgatna/allin menne 74o-val, mert az a kedvence. Ez már eleve vicces.
De a legmelegebb! 1x pörgetsz és utána végigrakod az egész asztalt mindenféle magyarázattal. 1+1 az kettő, ezért megrakom a 2-est. 31 fordítva 13 ezért azt is stb... Ennek szerintem rohadtul nincs értelme, főleg hogy minden egyes pörgetés független az előzőtől. Tehát attól mert 13 volt a szám, nem 31 fog kijönni és nem is 22 mert 3+1=4 és 2+2=4.
Azt jobban megettem volna, ha valamiféle minta alapján próbálsz tétet rakni.
De hogy 1 pörgetésből kikövetkeztetted, hogy mely szám(ok) lehet(nek) a következők, és végül az egész asztal tele lett.:)
Csodálatos!
Konkrétan menj el orvoshoz és ez nem flame hanem jótanács!
A rulettnek nincs logikája. Nem lehetsz benne nyereséges. Nincs rá semmiféle logika. Egyet kivéve. Hosszútávon csak a ház nyerhet! De ha te csalás nélkül és minden nélkül képes vagy nekem egy olyanra mint amire képesek páran pl itt az akadémiáról a pókerben. Azaz arra ,hogy ezt a játékot hosszútávon nyereségesen lehet játszani akkor én leszopom magam. Mivel 37 szám van és csak 36X os pénzt fizetnek így lehetetlen a "házat" megverni. A rulettben akkor lehetsz nyereséges ha találsz Vegasba egy 1000 res zsetont a földön feldobod egy számra ami bepottyan és csinálsz 36K$-t és soha többet nem játszol. Vagy ha megtartod az 1000 rest amit találtál a földön.
Köszönöm!...Így már könnyebben haladunk...Meg van a fa, amitől ellehet indulni...A 31-est úgy hívják, hogy fordítós szám (még nem hallottatok róla, mert ezt a nevet én adtam neki)...Fordítós számoknak nevezzük a 13..31..12..21..23..32...Gondolom logikus, mert képileg is adja magát. A nevéhez hűen megfordulnak...A rulettben ezek egyenértékűek, és nem ritkán (pld. egy számtani sorozatban) helyettesítik egymást... (A kapcsolódó szabályról itt olvashattok: MODERÁLVA )
A rulett matematika logikája alapján, így néz ki egy számtani sor 0-10-ig:
0-1-11-30-13-22-24-34-17-33-28 Később majd bemutatom, hogy a 14, miért 35...de ne ugorjunk ekkorát.
A rulettben egy számból több is van, mint ahogy a 35=14 -el. Az én levezetésemben a rulett áll 36 valós számból és 4 db nullából. (0-10-20-30) ...és hogy még érthetetlenebb legyek, vagy egyeseknek még érthetőbb leírok egy számtani sort "rulettnyelven":
18...17..19...20 = 25...1...33...11...0 Ennél igaz van egyszerűbb, de akkor nem lenne olyan érdekes a megfejtés, meg ebben több sajátosság rejtőzik ami az online rulettre jellemző.
A nullát pedig tényleg kabalából teszem meg, hosszútávon kifizetődő.
Pokolba pörgette a rulett - Fókusz - RTL Klub
video:
Pokolba pörgette a rulett - Fókusz - RTL Klub
ezt pont ma adták.
Évekig a fehér golyó bűvöletében élt, kombinációkat gyártott, és hol nyert, hol pedig veszített. Az évek során 120 milliót bukott egy szenvedélybeteg férfi.
Én csak azt nem értem, ha te ilyen szépen kitaláltad magadnak a rulett mögött rejlő logikát, akkor miért nem maradsz szépen csendben, és nyered magad halálra, ahelyett, hogy itt a plebszet győzködnéd a taktikád helyességéről?!