Kérlek magyarázd el nekem miért kifizetődő? Ha profitálbilis a nulla akkor miért nem csak azt rakod meg minden pörgetésben?
Kérlek magyarázd el nekem miért kifizetődő? Ha profitálbilis a nulla akkor miért nem csak azt rakod meg minden pörgetésben?
Pokolba pörgette a rulett - Fókusz - RTL Klub
video:
Pokolba pörgette a rulett - Fókusz - RTL Klub
ezt pont ma adták.
DJ.Relax:
Röviden ez a rulett, kökemény matematika...a többi, a játékosok lázálma...saját káromon tudom....nem nyerni nehéz, hanem felállni a pénzzel és elmenni...
Jó topic. : popcorn
Mert csak hosszútávon 1-1 alkalom fizeti ki, és csak is bizonyos esetekben szabad alkalmazni, ez a nullfortifikációs elmélet (még nem hallottatok róla, mert ezt a nevet én adtam neki)... Nullfortifikációnak nevezzük, azt amikor a nullára teszel, de nem mindig, legtöbbször a session kezdetén, és csak hosszútávon nyereséges.
Pont ettől akarjuk az embereket megóvni...Egyértelmű, hogy live ruletten játszott. Van olyan tagunk, aki biztonsággal veri meg a live kaszinó asztalt is...Az online és a live rulettet nem szabad összemosni..Az egyik mechanikus, a másikat program vezérli...És mi van ha program vezérli????...Algoritmusok...És az miért jó????...Mert visszafejthető.
A pókeroldalak rng-jét is fejtsd már vissza nekünk, hiszen az is hasonlóképpen működik; biztos nagy sikert aratnál vele ezen az oldalon! Fáradozásod előre is köszönjük! :D
Pont ettől akarjuk az embereket megóvni...Egyértelmű, hogy live ruletten játszott. Van olyan tagunk, aki biztonsággal veri meg a live kaszinó asztalt is...Az online és a live rulettet nem szabad összemosni..Az egyik mechanikus, a másikat program vezérli...És mi van ha program vezérli????...Algoritmusok...És az miért jó????...Mert visszafejthető.