paulbig
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. okt. 4. 22:35

Kérlek magyarázd el nekem miért kifizetődő? Ha profitálbilis a nulla akkor miért nem csak azt rakod meg minden pörgetésben?

Mert csak hosszútávon 1-1 alkalom fizeti ki, és csak is bizonyos esetekben szabad alkalmazni, ez a nullfortifikációs elmélet (még nem hallottatok róla, mert ezt a nevet én adtam neki)... Nullfortifikációnak nevezzük, azt amikor a nullára teszel, de nem mindig, legtöbbször a session kezdetén, és csak hosszútávon nyereséges az elmélet.

Triccianus
2010. okt. 4. 22:35

Kérlek magyarázd el nekem miért kifizetődő? Ha profitálbilis a nulla akkor miért nem csak azt rakod meg minden pörgetésben?

Na tessék, nemcsak én szúrtam ki :D

SzerencseVadász
Válasz prims kommentjére
2010. okt. 4. 22:36

Pokolba pörgette a rulett - Fókusz - RTL Klub

video:
Pokolba pörgette a rulett - Fókusz - RTL Klub

ezt pont ma adták.

Pont ettől akarjuk az embereket megóvni...Egyértelmű, hogy live ruletten játszott. Van olyan tagunk, aki biztonsággal veri meg a live kaszinó asztalt is...Az online és a live rulettet nem szabad összemosni..Az egyik mechanikus, a másikat program vezérli...És mi van ha program vezérli????...Algoritmusok...És az miért jó????...Mert visszafejthető.

Sogron22
2010. okt. 4. 22:37

DJ.Relax:
Röviden ez a rulett, kökemény matematika...a többi, a játékosok lázálma...saját káromon tudom....nem nyerni nehéz, hanem felállni a pénzzel és elmenni...

Zsipali
Válasz Triccianus kommentjére
2010. okt. 4. 22:38

Jó topic. : popcorn

andree
Válasz paulbig kommentjére
2010. okt. 4. 22:38

Mert csak hosszútávon 1-1 alkalom fizeti ki, és csak is bizonyos esetekben szabad alkalmazni, ez a nullfortifikációs elmélet (még nem hallottatok róla, mert ezt a nevet én adtam neki)... Nullfortifikációnak nevezzük, azt amikor a nullára teszel, de nem mindig, legtöbbször a session kezdetén, és csak hosszútávon nyereséges.

nullfortifikáció. Sztem ez alap elmélet, ha az ember komolyan foglalkozik a dologgal. A zerodiffuzió után jött és sztem sokkal jobban mutatja a zérószubsztancia szórását.

Triccianus
Válasz SzerencseVadász kommentjére
2010. okt. 4. 22:40

Pont ettől akarjuk az embereket megóvni...Egyértelmű, hogy live ruletten játszott. Van olyan tagunk, aki biztonsággal veri meg a live kaszinó asztalt is...Az online és a live rulettet nem szabad összemosni..Az egyik mechanikus, a másikat program vezérli...És mi van ha program vezérli????...Algoritmusok...És az miért jó????...Mert visszafejthető.

A pókeroldalak rng-jét is fejtsd már vissza nekünk, hiszen az is hasonlóképpen működik; biztos nagy sikert aratnál vele ezen az oldalon! Fáradozásod előre is köszönjük! :D

andree
2010. okt. 4. 22:42

A pókeroldalak rng-jét is fejtsd már vissza nekünk, hiszen az is hasonlóképpen működik; biztos nagy sikert aratnál vele ezen az oldalon! Fáradozásod előre is köszönjük! :D

Howard Lederer leszopná magát. Vége az aranyéletnek. :D

prims

Image

dj.reLax86
Válasz SzerencseVadász kommentjére

És szerinted a pali aki megírta azt az algoritmust az úgy írta meg hogy 32 fordítója a 23 hopsz és már be is pottyan a 23?

Élő ügyfélszolgálat