Sogron22
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. okt. 4. 23:12

Most már tényleg mond el mekkora a plusszod!!! Eddig csak vízet habositottad...vagy kiszöktél a könyvtárba a celládból:)))
Nincs 100% nyerő stratégia, mert akkor nem lennének casinók, vagy végtelen pénzzel rendelkezel és nem érdekes, h mennyit buksz....
A szakdolgozat lemodellezte matematikailag....ebbe nem lehet belemagyarázni semmit, mint a 2+2=4....

SzerencseVadász
Válasz Ghastly_woL kommentjére
2010. okt. 4. 23:14

Na gyerünk,programozzatok!:)
Buborékos rendezés benne legyen ám :)

Na egy kérdés!
Most tegyük fel,gurítottam ruletten,7-esre tettem,kijött a 21-es.
Tettem a 11-12-13ra és 1+2 azaz 3 ra.Erre kijött a 24-es.
wow?

(feltevés)

A rulett algoritmusokban a szám nem cél, hanem eszköz...A 7 és a 21 különbsége, vagy összege mennyi?....Biztosan vágnád hogy 14 vagy 28, aminek a fele pont 14...

A rulettben ez nem így néz ki. 7-(2+1)=4 milyen számok vannak jelen 7..2..1...Ha a matematikai művelethez hozzá illesztjük valamelyik számot, akkor lehetne ebből a megközelítésből is 14, meg úgy is, ahogy 24 lett....Ha gyakran ruletteznél, akkor tudnád, hogy gyakran visszatérő a 21 után a 4, önállóan is, de 7..21...vagy 7...12 formációban elég sokszor

A 21 egy számtani sorozat része....21...4= 1..2..3..4

mint ahogy a 34...21 (12) is az

geryhun

az a baj ezzel a topikkal hogy én elképzelhetőnek tartom hogy így is sikerül megvezetnie pár embert úgy hogy lehet télleg nem ártana törölni az egészet..
Irhatjátok hogy az ilyen megérdemli stb de az emberi butaság..

1, Ha az ismerösöd ne hagyd isten nyerő élőbe , akkor már kitiltották az összes kaszinoból körübelül.

2, Ha ilyen nyerő vagy , akkor miért osztod itt az észt ? Miért nem az egyik külföldi villádba vagy és éppen szürcsöldgeted a koktélokat két kurva társaságában?

Ghastly_woL
Válasz Sogron22 kommentjére

Engem érdekel,de nem értem,mikor kijön a 24 és megteszek minden számot és kijön az 1 akk miért nem nyerek?
és 1 után mit tegyek? 12-1 + 2/2 vagy mit?

Ghastly_woL
Válasz SzerencseVadász kommentjére
2010. okt. 4. 23:16

A rulett algoritmusokban a szám nem cél, hanem eszköz...A 7 és a 21 különbsége, vagy összege mennyi?....Biztosan vágnád hogy 14 vagy 28, aminek a fele pont 14...

A rulettben ez nem így néz ki. 7-(2+1)=4 milyen számok vannak jelen 7..2..1...Ha a matematikai művelethez hozzá illesztjük valamelyik számot, akkor lehetne ebből a megközelítésből is 14, meg úgy is, ahogy 24 lett....Ha gyakran ruletteznél, akkor tudnád, hogy gyakran visszatérő a 21 után a 4, önállóan is, de 7..21...vagy 7...12 formációban elég sokszor

Írnál egy táblázatot,hogy ha X szám jön ki hány számot kell megjátszani?
Nekem eddig ezek szerint a módszerek szerint 41 pörgetésből 1X nyertem :D

geryhun
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. okt. 4. 23:16

Elbasztad. A 21 böl meg kell rakni a 24 et mert: 21 fordítója 12 szorozva 2 vel az 24. Ilyen egyszerű. Most próbáld újra.

:DDD

így kell readelni :D

paulbig
2010. okt. 4. 23:18

Engem érdekel,de nem értem,mikor kijön a 24 és megteszek minden számot és kijön az 1 akk miért nem nyerek?

Ezt csak most hasraütésszerűen mondod, ez így nem vita alap. Kérlek videóval támaszd alá! Btw az egyes minden számban jelen van, ugyanúgy mint a nulla, de ezt tudjátok ti is.

waki
Válasz geryhun kommentjére
2010. okt. 4. 23:18

ez most level, ugye?

SzerencseVadász
2010. okt. 4. 23:19

Ezt nem lehet így leegyszerűsíteni...Sokféle trend van...amikor a számalapú dolgozik, akkor a számalapút játsszuk, ha más akkor azt kell felismerni. Egy bejegyzéssel nem tudom megértetni 2 év eredményét.

andree
2010. okt. 4. 23:20

Írnál egy táblázatot,hogy ha X szám jön ki hány számot kell megjátszani?
Nekem eddig ezek szerint a módszerek szerint 41 pörgetésből 1X nyertem :D

Nem figyeled a trendet. Pl van, hogy tapad egy szám. A vidiben pl a 7. Ilyenkor meg kell rakni mindent, ami kapcsolatba hozható 7-el, pl a 33-at, mert a számjegyek összege 6+belsőszám=7. Pofon egyszerű, csak figyelni kell.

edit: másodszor múlik 10mp-n bazze.

Élő ügyfélszolgálat