Az a baj, nem veszitek figyelembe a kereszttalálatokat.
egy rövid kérdés: manuális rulettet is vernéd? Ha igen,hogyan? Ott nincsenek algoritmusok, mégis azt írod,van olyan ismerősöd aki ott is nyereséges.
Na itt van a kutya elásva...........
Na ne basszál fel. Hogy lehet olyan algoritmust írni ami egyel mellé mehet? Bizony csakis egy számmal lehetsz nyereséges. De az az egy szám a házé és nem a tied. Tehát a 32 ből 23 mert a fordítója plusz mivel mellé mehet megtehetsz még 36 számot. Mert ugye lehet hogy visszadobja a 32 őt. Tehát miután megtettél minden számot így buktál egyet. A házét.
https://poker-akademia.com/vBulletin/171983-post180.html
ebben a hozzászólásban van egy link egy diplomamunkára. 5-6ik oldalon van a lényeg. ezt cáfold meg!
Ugye nem gondolod komolyan...Nincs szükségem rá, inkább neki kellene engemet megcáfolnia.
mindenki tudja, hogy minden játék amit a ház ellen kell játszani bukó a játékosra nézve, különben nem üzemeltetné a ház. nem hülyék ülnek a gyümigép túloldalán...
ha kaszinótulaj lennék, jót röhögnék ezeken az elméleteken koktélszürcsölés közben :D a matematikát próbálják "megverni" az okosok, közben néha rápillantanék a rake számlálóra egy "muhaha" közepette :D
a tényekkel miért nem vitatkozol? mindjárt két hosszászólásom is rendelkezésedre áll, amit megcáfolhatsz
Na gyerünk,programozzatok!:)
Buborékos rendezés benne legyen ám :)
Na egy kérdés!
Most tegyük fel,gurítottam ruletten,7-esre tettem,kijött a 21-es.
Tettem a 11-12-13ra és 1+2 azaz 3 ra.Erre kijött a 24-es.
wow?
(feltevés)
Ugye nem gondolod komolyan...Nincs szükségem rá, inkább neki kellene engemet megcáfolnia.
Na gyerünk,programozzatok!:)