no comment
jó első hsz! GRAT! :D
Majd legközelebb egy olyan képet tegyél be légyszi amin az látszik hogy lett belőle egy milliárdod. Mert ugye azon nem veszünk össze hogy kaszinók milliárdosak lettek ebből. $ ba! Nem túl hosszú idő alatt. Úgyhogy majd akkor jelentkezz újra ha ez neked is sikerült.
Majd legközelebb egy olyan képet tegyél be légyszi amin az látszik hogy lett belőle egy milliárdod. Mert ugye azon nem veszünk össze hogy kaszinók milliárdosak lettek ebből. $ ba! Nem túl hosszú idő alatt. Úgyhogy majd akkor jelentkezz újra ha ez neked is sikerült.
ne haragudj de ezt a hozzászólásodat nem igazán értem! ha egy kicsit pontosabban fogalmaznál az szuper lenne!
Komolyan mondom, tiszta SZÉGYEN ez a topik.
Kedves SzerencseVadász! Annyit szeretnékmondani, hogy bizonyosan nem gond neked 1000$ utalni a számlámra, amivel majd elkezdhetek rulettezni szigorúan az általa tanult stratégiával! Nyilván mivel ez nyerő, így kétsége sem lehet affelől, hogy veszteni fogok, így nyugodtan utalhat. Amint 2000$ lesz a rulettes bankrollom, természetesen visszaküldöm a kezdetben utalt 1000$. Cserébe hajlandó vagyok saját pénzből beregisztrálni a fizetős-tanulós oldaladra. Ez nyilván számodra is korrekt ajánlat, mivel egy taggal többen lesztek, és én utána hajlandó vagyok kifizetni a tagdíjat, és nyilván nem is bukhatsz rajta, mert a NYERŐ stratégiádat fogom alkalmazni.
Remélem korrekt ajánlatot sikerült tennem. Ha esetleg nem lenne az, így bármiféle módosításodat szívesen fogadom. Várom mihamarabbi válaszod!
Ha ez a "taktika" amit SzerencsVadász hirdet olyan jól működik akkor nem egy havi minimálbért kell belőle összerakni hanem sok milliót. Ameddig ez nem sikerül addig a "taktika" sem működik. Ezt így érted? Ergo ha nem sikerül akkor nem verhető hosszútávon a rulett.
Ugy latszik nem vagy teljesen képben a dolgokkal, ugyanis
1, ez nem egy taktika, amit Szerencsevadász hirdet
2, nem letezik 100%-os strategia ennek fejében nem engedhetem meg magamnak, hogy milliokat kockáztassak, még akkor sem, ha nagyobb esélyekkel indulok neki a rulettnek, mint egy olyan ember, aki nem foglalkozott vele annyit, mint én vagy mi!
Egy oriasi tevedes van a fejetekben, mert nem akartok a nyeremenyorientaltsagbol kiesni, es csak a milliok lebegnek a fejetek felett. Én annyit tudok ehhez hozzatenni, mig ti hajtjatok (ha hajtjatok) a milliokat, addig en nyugodtan és kis bankrollal is össze tudok szedni magamnak annyi pénzt a rulettből BIZTONSÁGGAL, amivel én tökéletesen megelégszem! Mellesleg a minimálbér az cask egy példa volt, bankroll függvényében az értékek változhatnak. Míg ti itt teszitek az okosat, addig mi több mint 50en együtt egy csapatban dolgozunk és nem egy stratégiát leteszteltünk már, van amit kidobálunk van ami megmarad. Egyik stratégia sem 100%-os, de minket ez nem is érdekel, minket a tények érdekelnek, amik statisztikan alapszanak, vizsgalunk olyan dolgokat, amiket ti még elképzelni sem tudtok. Vizsgáljuk egy stratégiánál a bekövetkezési esélyeket a tolódásokat és mindent, meghatározzuk a minimum bankrollt a nyerés és vesztés arányát, ebből meghatározzuk azt, hogy hol érdemes megállni minuszban és vagy pluszban. Teljesen mind1, hogy mit gondoltok, az eredmények magukért beszélnek. Egy profi játékost nem az tesz profivá, hogy ökör módon szórjuk a zsetonokat, hanem a tudatos szerencsejáték, a meghatározott szabályok alapján elkövetett lépések és még sorolhatnám. Amíg ezt nem bírjátok felfogni, nem fogtok fellépni arra a szintre, ahol mi állunk. Elhiszem, hogy kételkedtek, hiszen ki nem? Mikor bukok, miért bukok? Csal a kaszinó? Én rontottam el valmit? Vagy véletlen? Nem teljesen mind1? Egy stratégia nem attól lesz jó, hogy folyamatosan talál és hogy milliókat lehet vele keresni, hanem attól, hogy pontosan megvannak határozva az értékei, a bankroll igénytől kezdve a nyereség/veszteség arányon át mindenre kiterjedve. Én nem fogok nektek bizonygatni semmit, én tudom amit tudok, te meg megmaradhatsz magadnak a kételkedéseddel, és legfeljebb a te fejed főhet amiért nem tudod azt amit mi igen! Köszönöm!