Ez egy pókeroldal nem egy rulettoldal. Itt az emberek egy olyan játékot akarnak megtanulni ami bizonyítottan nem szerencsejáték. Te egy olyas valami hirdetsz pénzért eladásra aminek az ellenkezője iparág épült. A pókerre is egy iparág épült csak a pókerben nem a ház ellen játszol. A pókerben a ház része a rake nem pedig a 37. szám. Matematikusok bizonyították hogy a rulett szerencsejáték és nincs rá semmiféle "taktika". Se az élő rulettre se pedig az on line rulettre. De ha felmutatod a matematika professzori diplomádat és az elméletedet több tudós is alátámasztja akkor ígérem megvásárolok egy csomagot az általatok hirdetett témában és nekiállok a szerint rulettezni. Ameddig ezt a kérésemet nem tudod teljesíteni addig kérlek ne offolj itt szét egy olyan oldalt aminek semmi köze nincs az elméletedhez.
Kedves Psycho! Igaz nem engem szólítottál, de miután én is érintett vagyok a dologban azért reagálnék erre a hsz-ra. Előszöris csak hogy tudd, semmilyen mód nincs már arra, hogy te bekerülj abba a társaságba, erről csúnyán lemaradtál. A fórum több mint 150 emberrel indult, és többfokú szelektálás után maradtunk 50-en. Akiket kizártunk a fórumról, azoknak a tagsági díja egytől egyig meg lett térítve.
Javaslom nektek RulettAkademia létrehozását!
Az a baj gyerekek, hogy bejöttök a nappalinkba, rász*rtok az asztalra és azt állítjátok, hogy szilvalekvár, mi meg nem hisszük el, ti meg ezen besértődtök. Nem ez az a közeg, amit ti kerestek.
Én kérek elnézést.
Az a baj gyerekek, hogy bejöttök a nappalinkba, rász*rtok az asztalra és azt állítjátok, hogy szilvalekvár, mi meg nem hisszük el, ti meg ezen besértődtök. Nem ez az a közeg, amit ti kerestek.
Én kérek elnézést.
ne haragudjatok, en nem akartam tolakodni, lehet csökött agyu vagyok, de ez egy offtopic, azon belül pedig a roulettröl szol, a pokerhez hozza sem szoltam mert nemértek hozzá. nema nyálamat jöttem verni ahogy fogalmaztál, én nem hirdsetni jöttem az igét, szimplán bevágtam egy videót és két képet, amit lehurrogtatok. elötte egy szót nem szóltam a témához, és nem isállt szándékomban, de nem viselem jól a rosszindulatot. akárhogy is nézem, nem kezdtem semmilyen kötekedést senkivel, tényeket vázoltam fel, és ha már ez egy szabad fórum és egy szabad topic ami a RULETTRŐL szól, akkor élek a jogommal, hogy azt írjak amit akarok. Én ismerem a kultúrát és ismerem a kultúrált viselkedés szabályait is, és ennek megfelelően fogalmaztam meg a hozzászólásomat is, amivel véleményem szerint senkit sem bántottam meg! értelmesen is lehet kommunikálni, nem azért jöttem ide, hogy okoskodjak, hanem hogymegosszam azokkal az emberekkel a tudásomat, akket érdekel. és fel sem merült bennem a gondolat, hogy ezt pénzért tegyem.
be is lehetne zárni akkor ezt a topikot
Nem mered :D
Ez kurvafasza. Nekem is le van fotózva a múltkori royalflush öm.
Megnyitom, ha megosztod ide vonatkozó tapasztalataidat.. :D