Ez kurvafasza. Nekem is le van fotózva a múltkori royalflush öm.
"Eredményesen pókereztem, mert szerencsejátékban stratéga vagyok, de abba hagytam, mert 100x megbízhatatlanabb mint a rulett..."
jajmeghalok b+ :D:D:D
be is lehetne zárni akkor ezt a topikot
"Eredményesen pókereztem, mert szerencsejátékban stratéga vagyok, de abba hagytam, mert 100x megbízhatatlanabb mint a rulett..."
jajmeghalok b+ :D:D:D
Egyébként most találtam rá a neten, hogy lehet a bad beat jacpotokat kiszedni pár teremből. Nem 100%-os, de addikt setminereknek (akik 3betelt partikban riverig ássák magukat a csodalap érdekében) kötelezező:
YouTube - Carbon Poker Bad Beat $734,000 Jackpot!
YouTube - Bad Beat Jackpot at Absolute Poker
YouTube - The Largets Bad Beat Jackpot ever hit online at 861,000
Látjátok, hogy működik?!?
...Én ismerem a kultúrát ...
...csökött agyu vagyok...roulettröl szol...nemértek hozzá. nema nyálamat jöttem verni... hirdsetni jöttem az igét...nem isállt szándékomban... hanem hogymegosszam ...akket érdekel. és fel sem merült ....
nem hogy - ha már ötvenen vannak ugye, valami jackpot sng-ket támadnának be
szégyen ez a topic. Törölni kéne az egészet, nehogy vkinek eszébe jusson a pókereseket azonosítani ilyen rulett varázslókkal.
Elmagyarázni, hogy lehet hosszú távon nyerni egy olyan játékban ahol 37 egységre 36-ot fizetnek, na az tudomány.
Általános isk kb 6-8 osztályban megpróbálják megtanítani hogy attól hogy négyszer fejet dobtál sorozatban, az ötödik dobásban az írás valsége ugyanúgy 50%.
Aki ezt nem érti meg, illetve elhiszi az ellenkezőjét, az kb alkalmatlan az életre, és meg is érdemli hogy kifizesse a tagdíjat a "nyerő stratégiáért".
szégyen ez a topic. Törölni kéne az egészet, nehogy vkinek eszébe jusson a pókereseket azonosítani ilyen rulett varázslókkal.
Elmagyarázni, hogy lehet hosszú távon nyerni egy olyan játékban ahol 37 egységre 36-ot fizetnek, na az tudomány.
Általános isk kb 6-8 osztályban megpróbálják megtanítani hogy attól hogy négyszer fejet dobtál sorozatban, az ötödik dobásban az írás valsége ugyanúgy 50%.
Aki ezt nem érti meg, illetve elhiszi az ellenkezőjét, az kb alkalmatlan az életre, és meg is érdemli hogy kifizesse a tagdíjat a "nyerő stratégiáért".
szégyen ez a topic. .