psycho
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2010. okt. 5. 14:40

Ez kurvafasza. Nekem is le van fotózva a múltkori royalflush öm.

Amúgy én is éppen ezt akartam mondani :D :D

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2010. okt. 5. 14:41

"Eredményesen pókereztem, mert szerencsejátékban stratéga vagyok, de abba hagytam, mert 100x megbízhatatlanabb mint a rulett..."

jajmeghalok b+ :D:D:D

reirreT
Válasz prims kommentjére
2010. okt. 5. 14:41

be is lehetne zárni akkor ezt a topikot

Nehogy! Jópár ember szórakozását rontanánk el vele! :)

chivasr911
Válasz Zehy kommentjére
2010. okt. 5. 14:46

"Eredményesen pókereztem, mert szerencsejátékban stratéga vagyok, de abba hagytam, mert 100x megbízhatatlanabb mint a rulett..."

jajmeghalok b+ :D:D:D

Ugyehogyuhh? Ugyehogyuhh. :D:D:D amúgy rég röhögtem ekkorákat egy fórumon...

szerk: látom Te is beraktad alúra :D

psycho
Válasz reirreT kommentjére
2010. okt. 5. 14:48

Egyébként most találtam rá a neten, hogy lehet a bad beat jacpotokat kiszedni pár teremből. Nem 100%-os, de addikt setminereknek (akik 3betelt partikban riverig ássák magukat a csodalap érdekében) kötelezező:

YouTube - Carbon Poker Bad Beat $734,000 Jackpot!

YouTube - Bad Beat Jackpot at Absolute Poker

YouTube - The Largets Bad Beat Jackpot ever hit online at 861,000

Látjátok, hogy működik?!?

Boletus
Válasz 7er kommentjére
2010. okt. 5. 14:51

...Én ismerem a kultúrát ...

Biztos vagy benne? :)

...csökött agyu vagyok...roulettröl szol...nemértek hozzá. nema nyálamat jöttem verni... hirdsetni jöttem az igét...nem isállt szándékomban... hanem hogymegosszam ...akket érdekel. és fel sem merült ....

prims
Válasz psycho kommentjére
2010. okt. 5. 14:52

nem hogy - ha már ötvenen vannak ugye, valami jackpot sng-ket támadnának be

mrj
Válasz psycho kommentjére
2010. okt. 5. 14:58

szégyen ez a topic. Törölni kéne az egészet, nehogy vkinek eszébe jusson a pókereseket azonosítani ilyen rulett varázslókkal.

Elmagyarázni, hogy lehet hosszú távon nyerni egy olyan játékban ahol 37 egységre 36-ot fizetnek, na az tudomány.

Általános isk kb 6-8 osztályban megpróbálják megtanítani hogy attól hogy négyszer fejet dobtál sorozatban, az ötödik dobásban az írás valsége ugyanúgy 50%.

Aki ezt nem érti meg, illetve elhiszi az ellenkezőjét, az kb alkalmatlan az életre, és meg is érdemli hogy kifizesse a tagdíjat a "nyerő stratégiáért".

Zehy
Válasz mrj kommentjére
2010. okt. 5. 14:59

szégyen ez a topic. Törölni kéne az egészet, nehogy vkinek eszébe jusson a pókereseket azonosítani ilyen rulett varázslókkal.

Elmagyarázni, hogy lehet hosszú távon nyerni egy olyan játékban ahol 37 egységre 36-ot fizetnek, na az tudomány.

Általános isk kb 6-8 osztályban megpróbálják megtanítani hogy attól hogy négyszer fejet dobtál sorozatban, az ötödik dobásban az írás valsége ugyanúgy 50%.

Aki ezt nem érti meg, illetve elhiszi az ellenkezőjét, az kb alkalmatlan az életre, és meg is érdemli hogy kifizesse a tagdíjat a "nyerő stratégiáért".

Ne offolj, köszi :o

JociBalboa
Válasz mrj kommentjére
2010. okt. 5. 15:00

szégyen ez a topic. .

egyetértek!

Élő ügyfélszolgálat