Nyilvan az egyszerubb gondolkodasu emberek nem kepesek felfogni, hogy nem minden dolog van ugy ahogy az altalanos isiben / otthon az anyuci tanitotta. Szerencse, hogy nem ilyen gondolkozasu emberbol is van jopar, igy legalabb tud fejlodni a vilag.
Nagyon sok okoskodo ember volt regen is akik a black-jack re is azt mondtak, hogy beatelhetlen aztan megis lehuztak a kaszinokat jopar millaval ($). Es par ev kellett mig rajottek, hogy mi a trukk.
Bocs, főnök, én csak "egy egyzserűbb gondolkodású" ember vagyok. Meghajolok nagyságod előtt te isten!
Nagyobb eséllyel találod el 10-ből az általad kiválasztott színt, ha csak pirosra teszel, mintha felváltva pirosra és feketére tennél? :D
[QUOTE=Valetudox;140428]Nem vagyok isten. /QUOTE]
Nem hát.Bunkó vagy.
A duplázósdi viszont megoldható nagyobb mintával is, ha bírja a rollod, ugyanis a matematikát nem érdekli a helyszín és az idő, fogod magad és átmész egy nagyobb limitű rulett asztalhoz, ahol folytatod a tét duplázást.
A duplázósdi viszont megoldható nagyobb mintával is, ha bírja a rollod, ugyanis a matematikát nem érdekli a helyszín és az idő, fogod magad és átmész egy nagyobb limitű rulett asztalhoz, ahol folytatod a tét duplázást.
és néhány kör után egy lakás árát kockáztatod 1000 FT nyereményért.
WP
Ennyi. Az ötöst is meg lehet hackelni. Csupán ki kell tölteni 90x89x88x87x86x85 szelvényt, különböző képpen, és már le is szedted!Tudással és nem mákolással!:D
Ennyi. Az ötöst is meg lehet hackelni. Csupán ki kell tölteni 90x89x88x87x86x85 szelvényt, különböző képpen, és már le is szedted!Tudással és nem mákolással!:D
nem annyit.