Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > Családi bankroll építés----Challenge

svajcifiu
2015. máj. 23. 11:52

Családi bankroll építés----Challenge

Sziasztok,

Sok kihívást láttam az utóbbi időben, ezért úgy döntöttem hogy én is/mi is próbát teszek/teszünk.

Mint biztos tudjátok páran, már elég régen pókerezek, viszont a stressz miatt egy időre abba is kellett hagynom a játékot az orvosok utasítására.

Az utóbbi időben jobban érzem magam, így egyre többet játszogatok online.

Pár éve még NL200-as regulár voltam, de mára elég rendesen megcsappant a rollom.
Bár elég lenne a jelenlegi br. magasabb tétre, úgy döntöttem hogy újból megpróbálok eljutni legalulról egy kb NL50 NL100 magasságig.

A dolog pikantériája, hogy nemcsak egyedül fogom csinálni hanem 3 külön teremben családi vállalkozásként 2 női játékostársammal.
Feleségem és lányom (tavaly betöltötte a 18-at) és én is 100 dolcsival indultunk, 2, illetve 4 dolcsi beülős asztalokon.

Párom omahát, lányom holdemet, én pedig vegyesen holdemet és omahát fogok játszani.
A cél minél magasabb tétre jutás, minél hamarabb.
Lányom egyelőre NL2 sh-n 9 asztalozik, párom PLO4-en kb 6 asztalon, én pedig már NL20-on járok 1 hónap alatt.

Segítségként ismét befizettem egy oktatóoldalra a videók miatt.

Időnként beszámolok a challenge állásáról.
Üdv

hosocske
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. máj. 23. 12:01

Párom omahát, lányom holdemet, én pedig vegyesen holdemet és omahát fogok játszani.

Ezt azért át kéne gondolni, sztem jobb lenne mindenkinek 1 dolgot játszani, a vegyes omaha-holdem meg borzalmas ötlet amennyiben tényleg komolyan akarod venni a dolgot.

GL

svajcifiu
Válasz hosocske kommentjére
2015. máj. 23. 12:04

Ezt azért át kéne gondolni, sztem jobb lenne mindenkinek 1 dolgot játszani, a vegyes omaha-holdem meg borzalmas ötlet amennyiben tényleg komolyan akarod venni a dolgot.

GL

Köszi a hozzászólást.
Abban a teremben ahol játszok, gyenge a mezőny, viszont kevés játék fut, így ki kell egészítenem a holdem asztalokat pár omahával is hogy a raceken minél jobb eredményt érjek el. Persze később magasabb téteken ahol erősödik a mezőny ott már nem fogom keverni a kettőt.
GL neked is !

hosocske
2015. máj. 23. 12:10

Nem tom ez elég rövidtávú gondolkozásnak tűnik, (bár azt se értem miért NL5ön bohóckodsz az elején ( ezzel nem lenézem a limitet hanem arra utalok, hogy nagyon a potenciálod alatt játszol) ha régen verted a 200at akkor egy NL25 lenne a nagyon legalsó szint sztem :), nem lenne jobb inkább egyből több limitet bevenni és lenne elég asztalod NL5-25ig tuti van elég, vagy egy másik termet is (akár kettőt) bevenni? (én ezt csinálom ha olyan időben játszom amikor kevés az asztal). Biztos kevésbé lenne zavaró a játékodra mind amikor egyszerre kell omahában és holdemben is gondolkozni.

svajcifiu
Válasz hosocske kommentjére
2015. máj. 23. 12:16

Nem tom ez elég rövidtávú gondolkozásnak tűnik, (bár azt se értem miért NL5ön bohóckodsz az elején ( ezzel nem lenézem a limitet hanem arra utalok, hogy nagyon a potenciálod alatt játszol) ha régen verted a 200at akkor egy NL25 lenne a nagyon legalsó szint sztem :), nem lenne jobb inkább egyből több limitet bevenni és lenne elég asztalod NL5-25ig tuti van elég, vagy egy másik termet is (akár kettőt) bevenni? (én ezt csinálom ha olyan időben játszom amikor kevés az asztal). Biztos kevésbé lenne zavaró a játékodra mind amikor egyszerre kell omahában és holdemben is gondolkozni.

Igazad van sok mindenben, de miután nem pókerből élek hanem másból, így a "bohóckodás" teljesen legitim részemről. Nem is szeretném még egyszer annyira komolyan venni mint régebben. Sokkal fontosabb számomra hogy sikerélményem legyen és a challenge sikeres legyen. Egyébként említettem hogy jelenleg már NL10, de inkább NL20-on járok, így nyitott ajtókat döngetsz a limitet illetően :)

csiga19794
2015. máj. 23. 12:31

Jön még 5-6 unoka és meglesz a 8game csapat:))
GG gl a csapatnak!!
Melyik terem a kiválasztott???

svajcifiu
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. máj. 23. 12:40

Jön még 5-6 unoka és meglesz a 8game csapat:))
GG gl a csapatnak!!
Melyik terem a kiválasztott???

Köszönjük a szurkolást.
haha az unokák még odébb vannak remélem... :)
A termek kilétét nem szeretném nyilvánosságra hozni

AlexMan
2015. máj. 23. 12:47

Sok sikert!
Várjuk a részletes beszámolókat.

svajcifiu
Válasz AlexMan kommentjére
2015. máj. 23. 12:49

Sok sikert!
Várjuk a részletes beszámolókat.

Köszi! Nem ígérem hogy gyakran, de ha lesz miről, akkor írok beszámolót.
GL

DaDirk
2015. máj. 23. 13:35

Jó mókának tűnik, követni fogom! Good luck!

Élő ügyfélszolgálat