Családi bankroll építés----Challenge
Sziasztok,
Sok kihívást láttam az utóbbi időben, ezért úgy döntöttem hogy én is/mi is próbát teszek/teszünk.
Mint biztos tudjátok páran, már elég régen pókerezek, viszont a stressz miatt egy időre abba is kellett hagynom a játékot az orvosok utasítására.
Az utóbbi időben jobban érzem magam, így egyre többet játszogatok online.
Pár éve még NL200-as regulár voltam, de mára elég rendesen megcsappant a rollom.
Bár elég lenne a jelenlegi br. magasabb tétre, úgy döntöttem hogy újból megpróbálok eljutni legalulról egy kb NL50 NL100 magasságig.
A dolog pikantériája, hogy nemcsak egyedül fogom csinálni hanem 3 külön teremben családi vállalkozásként 2 női játékostársammal.
Feleségem és lányom (tavaly betöltötte a 18-at) és én is 100 dolcsival indultunk, 2, illetve 4 dolcsi beülős asztalokon.
Párom omahát, lányom holdemet, én pedig vegyesen holdemet és omahát fogok játszani.
A cél minél magasabb tétre jutás, minél hamarabb.
Lányom egyelőre NL2 sh-n 9 asztalozik, párom PLO4-en kb 6 asztalon, én pedig már NL20-on járok 1 hónap alatt.
Segítségként ismét befizettem egy oktatóoldalra a videók miatt.
Időnként beszámolok a challenge állásáról.
Üdv
Párom omahát, lányom holdemet, én pedig vegyesen holdemet és omahát fogok játszani.
Ezt azért át kéne gondolni, sztem jobb lenne mindenkinek 1 dolgot játszani, a vegyes omaha-holdem meg borzalmas ötlet amennyiben tényleg komolyan akarod venni a dolgot.
GL
Ezt azért át kéne gondolni, sztem jobb lenne mindenkinek 1 dolgot játszani, a vegyes omaha-holdem meg borzalmas ötlet amennyiben tényleg komolyan akarod venni a dolgot.
GL
Nem tom ez elég rövidtávú gondolkozásnak tűnik, (bár azt se értem miért NL5ön bohóckodsz az elején ( ezzel nem lenézem a limitet hanem arra utalok, hogy nagyon a potenciálod alatt játszol) ha régen verted a 200at akkor egy NL25 lenne a nagyon legalsó szint sztem :), nem lenne jobb inkább egyből több limitet bevenni és lenne elég asztalod NL5-25ig tuti van elég, vagy egy másik termet is (akár kettőt) bevenni? (én ezt csinálom ha olyan időben játszom amikor kevés az asztal). Biztos kevésbé lenne zavaró a játékodra mind amikor egyszerre kell omahában és holdemben is gondolkozni.
Nem tom ez elég rövidtávú gondolkozásnak tűnik, (bár azt se értem miért NL5ön bohóckodsz az elején ( ezzel nem lenézem a limitet hanem arra utalok, hogy nagyon a potenciálod alatt játszol) ha régen verted a 200at akkor egy NL25 lenne a nagyon legalsó szint sztem :), nem lenne jobb inkább egyből több limitet bevenni és lenne elég asztalod NL5-25ig tuti van elég, vagy egy másik termet is (akár kettőt) bevenni? (én ezt csinálom ha olyan időben játszom amikor kevés az asztal). Biztos kevésbé lenne zavaró a játékodra mind amikor egyszerre kell omahában és holdemben is gondolkozni.
Jön még 5-6 unoka és meglesz a 8game csapat:))
GG gl a csapatnak!!
Melyik terem a kiválasztott???
Jön még 5-6 unoka és meglesz a 8game csapat:))
GG gl a csapatnak!!
Melyik terem a kiválasztott???
Sok sikert!
Várjuk a részletes beszámolókat.
Sok sikert!
Várjuk a részletes beszámolókat.
Jó mókának tűnik, követni fogom! Good luck!