a reload bónusz csak tegnapra volt?
Az első nap nekem is 1000 pontot írt, aztán lecsökkent 800-ra... belőlem nem néznek ki többet, bár nem lepődöm meg rajta :D
Most olvasom a király magas flöss esetet, kaptam egy figyelmeztetést olyan 3 körül, hogy le fog állni a szerver, és üljünk ki. Megtettem, az asztalok drasztikusan lecsökkentek, de nem történt semmi. Csak a fishek maradtak bent, én meg fogtam a fejem :D nem állítottak akkor meg semmit.
Viszont utána volt, hogy az összes asztalon eltűntek a zsetonok és a board, csak azt láttam, hogy valaki betel, a pot méretét fönt, és a saját lapom. Vicces volt board nélkül cbetelni. Restart helyre hozta. Ez még így mókás, viszont az már nem, ami 1 órával később történt, hogy beragadtak a gombok, miközben AA-om volt, és eldobta...
Erre a Kamikazera fel kell jelentkezni?
Néhány leosztás, amit elk*rtam:
Rossz river callok, egyik leakem:
Első KT ATxxx
Második QT KTxxx
Harmadik A7 AQ5K5
Negyedik AK 3Q556
Ötödik TT J7864 utcán át, borzasztó
Túl wpzés és spew:
4bet call, ebbe kár volt belemenni
Squeezre light 4beteltem, amire callt kaptam
Turn fold, nem értem mit is gondoltam valójában itt :D a mutatás azért igazolta a feltételezésem a light 3betjéről.
Egyéb:
JJ 3barrell/fold
szerintem ebben a spotban a river check/call jobb választás lett volna, tekintettel a busted drawra
Kérdéses river bet, túl thin? Bár ez inkább blocking bet volt.
4bet-callos handnél megkérdezhetem mi volt a gondolatmenet? Tudom, h írtad h spewy, de akkor is érdekelne:)
nem kaptam... :(
de mindegy is mert mára nézték csak meg az ongamem igazolványt a kiutaláshoz, vagyis úgyse tudtam volna depozni...
ha lesz következő dobjatok egy privit, ha én látok én is dobok
bocs az offért R1per2:)
Úgy okoskodtam, hogy valami AQ-AK vagy kézbe párja lehet a flop check és kis turn bet miatt, amiket még kiemelhetek. Viszont az érkező K elpasszolása miatt maradtak a kézbe párok, úgyhogy a 33 nem volt elég a mutatáshoz, mint ahogy még turnön feltételeztem.
Annyira hiteles volt az előadás, hogy még visszaemelni sem mert, nehogy király fullal calloljam. Be is írta a chatbe, hogy lukcy river mielőtt callolt... :D
Úgy okoskodtam, hogy valami AQ-AK vagy kézbe párja lehet a flop check és kis turn bet miatt, amiket még kiemelhetek. Viszont az érkező K elpasszolása miatt maradtak a kézbe párok, úgyhogy a 33 nem volt elég a mutatáshoz, mint ahogy még turnön feltételeztem.
Annyira hiteles volt az előadás, hogy még visszaemelni sem mert, nehogy király fullal calloljam. Be is írta a chatbe, hogy lukcy river mielőtt callolt... :D
Sajnos nagyon rossz sessiön után vagyok, sok volt a cooler, és persze biztosan hibák is vannak. Az éjszaka nem lesz lehetőségem javítani rajta, mert megyek át a barátnőmhöz. Nagy kár érte, rossz szájízzel hagyom itt most az asztalokat.
Összességében el kell mondanom, hogy hirtelen megszaporodtak a feszes short stackek, és nagyon bosszantóak, lazán lopnak és 3betelnek, tönkreteszik az asztalokat. A regek is pofátlanul 4betelgetnek már rám, ezért vissza kell fognom magam egy feszesebb játékra.
BR: 70.5bi
rakeback
Megérkezett a rakeback, valamivel több, mint két beülő.
Játszani viszont ma nem fogok, nagyon fáradt vagyok, kemény edzésen vagyok túl, és nem érzem magamban az energiát, nem bírom az állandó kockulást sajnos, most korábban lefekszem aludni, majd lehet holnap reggel/délelőtt nyomom.
Nézitek amúgy, hogy 200 fölött már a dolcsi? :)
BR: 72,5 bi
Néhány leosztás, amit elk*rtam:
Rossz river callok, egyik leakem:
Első KT ATxxx
Második QT KTxxx
Harmadik A7 AQ5K5
Negyedik AK 3Q556
Ötödik TT J7864 utcán át, borzasztó
Túl wpzés és spew:
4bet call, ebbe kár volt belemenni
Squeezre light 4beteltem, amire callt kaptam
Turn fold, nem értem mit is gondoltam valójában itt :D a mutatás azért igazolta a feltételezésem a light 3betjéről.
Egyéb:
JJ 3barrell/fold
szerintem ebben a spotban a river check/call jobb választás lett volna, tekintettel a busted drawra
Kérdéses river bet, túl thin? Bár ez inkább blocking bet volt.