Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > R1per2 poker sessions review

R1per2
Válasz R1per2 kommentjére
2010. febr. 12. 11:52

Úgy érzem a játékomban kevésszer alkalmazok jól felépített blöff indukálásokat. Nem mindig jó a 2barrell. Példák:

JJ blöff fogás
Legnagyobb nyertes pot. Mivel duplán páros a board, nem sok draw fizetne már turnön, egyedül az ászos kezek ellen kellene védenem a lapom, ezért elpasszolom, hátha kapok egy nyitást blöffből. Kisebb párok így könnyebben fizetnek majd ki riveren is.
River overbetet kapok. 77-et tudok elképzelni nála, semmi mást, ami ver. 8x-el flopon visszaemelést kapok, de legalábbis nagyobb turn betet.

KQ blöff fogás
Páros boardon potkontroll check. JQ kiegészült, sok laptól nem kell félnem.

AJ tptk
Stackért mentem, de nem vagyok elájulva a leosztástól. Igazából lehetett volna dobni flopon is, mert combodrawok ellen flipelhetek, set, overpárok agyonvernek.

AQ tptk
Itt is talán jobb lett volna a river check, hátha bele flöfföl busted draw-al?

88 set overset nap bukója

AA min4bet
Most már bánom, hogy bent akartam tartani a harmadikat. Bár igazából indukálás is volt egy AK-AQ lapból, hogy izolálja az ss-t. Nem tudtam, hogy QQ van nála, amivel valószínű nagyobb visszaemelést is megadna.

99 túljátszva
Turnön nyugodtan mögé passzolhattam volna, riveren pedig a jó odds ellenére is dobás szerintem.

88 amikor a hóemberek nem segítenek
Nagyobb fullba futok.

AK ez is mi a f*sz?

Funny hand:

KQ Man of the day
Nagyon kemény játék preflop emelőként ezzel a lappal fopon check/callolni :D vegül is jöhet a backdoor sor meg flush!

Megyek havat lapátolni!

R1per2
2010. febr. 15. 10:18

Sikerült hozni reggel a nullás játékomat.

A héten jobban megnyomatom a handeket, lesz is több időm, mert most nem edzek pár napot.
Van most jó sok bónuszom, betáraztam, minden reload lehetőséget kihasználok.

Megnéztem a six flags új sorozatát tegnap este.

BR: 75bi

R1per2
2010. febr. 15. 20:22

Borzasztóak az asztalok, full ringen tele short stackel, beültem 6maxozni, és 3 percnél tovább nem ül fish az asztaloknál, csak reg. Lopás, visszaemelés minden körben. Nullás eredménnyel kiléptem inkább, és megint reggelre helyezem át az időpontot.

szigma
2010. febr. 15. 23:02

Borzasztóak az asztalok, full ringen tele short stackel, beültem 6maxozni, és 3 percnél tovább nem ül fish az asztaloknál, csak reg. Lopás, visszaemelés minden körben. Nullás eredménnyel kiléptem inkább, és megint reggelre helyezem át az időpontot.

Cake ha jól emlékszem ugye?

R1per2
Válasz szigma kommentjére
2010. febr. 16. 11:02

Pont lemegy három subb bass monster album egy ilyen sessiön alatt :) ez a kedvenc zeném játékhoz, sosem unom meg.
Bár kelhettem volna korábban, hogy több leosztás lemenjen, most így sikerült.

A nap legrosszabb callja: K drill bár emelhettem volna nagyobbat is turnön. Nem figyeltem eléggé a leosztásban, máshol is akcióztam, és anélkül, hogy a betméretre és riverre néztem volna, nyomtam a megadást. Pedig easy fold.

A nap mákolása: AA kill slow play, you pay!

A nap spewja: AQ 5bet ai de hát ha már squeezeltem vele, be is teszem... ugye?

Megkaptam rogantől a ringmanster videókat, ez lesz a következő programom.

BR: 77,5bi

danfiu
2010. febr. 16. 11:20

Hello, amit en maskep jatszottam volna a handeknel az ez:

1. hand: A flopon visszaemeltem volna ra egy aprobbat mondjuk 38$ ig hogy tudatosuljon benne az h K van nalad. Akkor biztos eldobta volna a flush drawjat... A line-jaban nincs benne sztem a 88 mert onnan sb poz. biztos emelt volna, es csak limpelt vele. Ami max nala lehetett az max a KT, mondjuk en azzal es emeltem volna pf, de ez mar nem ide tartozik. Szerintem a turnon is emelhettel volna tobbet lehet h egy gyenge asszal allint ment volna(ha akkora fish)..

2 . hand: No comment, jol csinaltad, plusz ellenfel elbenazta:D

3. hand: Hat nem tudom, mondjuk nagyon buzlott h elorebbe van mint te pf, ugye mutatja a minraise is, de a squeeze az tetszett:)

pindrokk
Válasz danfiu kommentjére
2010. febr. 16. 12:14

1. hand: A flopon visszaemeltem volna ra egy aprobbat mondjuk 38$ ig hogy tudatosuljon benne az h K van nalad.

a gyengébb lapot miért akarod eldobatni?

danfiu
Válasz pindrokk kommentjére
2010. febr. 16. 12:27

a gyengébb lapot miért akarod eldobatni?

Azert, mert nem akarnam magamat olyan szituacioba allitani, hogy lejon a flush-se vagy pedig lemakolna valami KT-zel..Ilyenkor szerintem jobb a penzt betenni floppon...

R1per2
Válasz danfiu kommentjére
2010. febr. 16. 20:53

Mivel ma éjjel a barátnőmnél leszek, most este toltam egy sessiont. Eddig ment, és pont jókor fejezem be, mert valami hihetetlen, mekkora short stack állomány lepte el az asztalokat. 4-5db mindenhol, és a játék arról szól, hogy ellopom a vakjukat, ők meg visszatolják, amit néha fogadok. Bingó póker. Ezért nem szeretek ilyenkor játszani, reggel és délelőtt csak 1-1-el találkozok. Egyébként pont emiatt, most nagyon LAG statjaim is lettek ma.
Ami még bosszantó, hogy nem tudok nyerni ellenük preflop allint. Látni fogjátok a winnings görbémen, hogy nyílik az olló a várható értékkel. Ebből a szempontból egész jó napom volt, jól ment a játék. Viszont kezd már nagyon sok lenni az idei évben ez a különbség, és nem értem, miért nem kezd összeállni végre, elvileg ez lenne a normális.
Na mind1.

Két leosztás ami b*ssza a csőröm:
QQ lehet dobni fish ellen ilyen drawheavy boardon c/c c/r linera?

AA river nem jobb a check/call busted drawokat blöfföltetni, vagy fontosabb a value? Dobni gondolom ezt sem lehet.

BR: 78,5bi

dr.drogba
2010. febr. 16. 21:45

Az 1 sztem jó,ugyaniyg csinálnám.
A 2ik-nál a lehetö legrosszabb lap jött,sztem chek/fold.

Élő ügyfélszolgálat