Nem volt kedvem ma játszani, és meg is lett az eredménye: tiltelés és idegeskedés. Csak hogy lemenjen az 5k hand, aminek a célja rb+bonusz+race szentháromság. Rake termelő gépezetté válok így, pedig sokkal több lehetőség van az asztalokon.
Szemem is megfájdult már a végére...
Ha nincs sikerélmény, nincs kedv, és fordítva, egymást húzzák, ezért kéne megint egy jó sessiön végre.
BR: 73bi
Vicc ami ma megy, borzasztó asztalok, 9-ből hat short stack, wtf? Ráadásul kevés is van, nem értem. A vasárnap hajnal nem nyerte el a tetszésem.
SH asztalokon megpróbálok vigasztalódni.
BR:73bi
Itt véletlenül nem amerikaiak játszanak főleg? Mert ha igen akkor ne is várj nagy forgalmat, épp megy a Super Bowl :p
Itt véletlenül nem amerikaiak játszanak főleg? Mert ha igen akkor ne is várj nagy forgalmat, épp megy a Super Bowl :p
ma mindenhol gatya asztalok vannak.Utana meg gatyabb lesz a bodult szurkolok fishparadet rendeznek majd
f*szág volt az egész, ott is csak rossz asztalok voltak, el is tapsoltam 3,5 beülőt, grat hozzá. Ez hihetetlen ami itt zajlik, mindig kint van a jobb lap, én meg vidáman tolom neki, áááá
BR: 69,5bi
TT mi más? persze hogy JJ-vel tolja vissza, amikor TT van nálam és snapcallolom
AJ river spewtard barrell, wp!
22 set over set, yeah
QQ ezt viszont nem tudom, hogy a river check/fold, vagy bet a jobb játék amikor megérkezik az ász
AQ flopon 2 over, any2 caller ellen
AJ ez a reg meg jól behúzott a csőbe a donk/call játékával
KQ ne adjatok meg mini3betet ss ellen semmivel!
TT 3bet potban, ez most turn bet vagy check behind??? A river meg a k*rva annya
(ez a kettő a fórumban)
33 megint, turn bet, vagy check?
99 turn check/fold, check/call, bet/fold?
Nyertes parti csak egy fun:
33 magyar villain, gratulálok!
k,q min 3 bet partikat én is így szopom be mindig, csak én full stack fish ellen:)
rakerace
Megérkezett az előző havi rakerace kettő és egy negyed beülővel szépítve az elmúlt napok ámokfutását.
Két nap nem játszottam most. Találtam magamnak programot estére, de lett volna szabadidőm napközben és reggel is játszani.
Nem tettem, mert nincs hozzá kedvem.
Blogbejegyzésben írok róla.
BR: 71,5 bi
rakeback
Reggeli full ring session lett végül a mai játék. Tetszettek most az asztalok, így hát beültem mind a 10-re. Egészen most délelőtt 11-ig fent is maradtak.
Hullámzó sessiönön vagyok túl, végre pozitívban.
Volt néhány érdekes és vicces leosztás is a coolerek között, beteszek párat mindjárt, csak megéheztem.
Rb is érkezett, valamivel több, mint egy kemény beülővel.
BR: 74,5bi