Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > R1per2 poker sessions review

R1per2
Válasz titcar kommentjére
2010. febr. 7. 4:55

Nem volt kedvem ma játszani, és meg is lett az eredménye: tiltelés és idegeskedés. Csak hogy lemenjen az 5k hand, aminek a célja rb+bonusz+race szentháromság. Rake termelő gépezetté válok így, pedig sokkal több lehetőség van az asztalokon.

Szemem is megfájdult már a végére...

Ha nincs sikerélmény, nincs kedv, és fordítva, egymást húzzák, ezért kéne megint egy jó sessiön végre.

BR: 73bi

R1per2
Válasz R1per2 kommentjére
2010. febr. 8. 2:10

Vicc ami ma megy, borzasztó asztalok, 9-ből hat short stack, wtf? Ráadásul kevés is van, nem értem. A vasárnap hajnal nem nyerte el a tetszésem.
SH asztalokon megpróbálok vigasztalódni.

BR:73bi

zoltanh
2010. febr. 8. 2:15

Itt véletlenül nem amerikaiak játszanak főleg? Mert ha igen akkor ne is várj nagy forgalmat, épp megy a Super Bowl :p

dodi89
Válasz zoltanh kommentjére
2010. febr. 8. 2:20

Itt véletlenül nem amerikaiak játszanak főleg? Mert ha igen akkor ne is várj nagy forgalmat, épp megy a Super Bowl :p

Picsába, tényleg....:)

ravasz
Válasz dodi89 kommentjére
2010. febr. 8. 2:22

ma mindenhol gatya asztalok vannak.Utana meg gatyabb lesz a bodult szurkolok fishparadet rendeznek majd

R1per2
Válasz ravasz kommentjére
2010. febr. 8. 3:20

f*szág volt az egész, ott is csak rossz asztalok voltak, el is tapsoltam 3,5 beülőt, grat hozzá. Ez hihetetlen ami itt zajlik, mindig kint van a jobb lap, én meg vidáman tolom neki, áááá

BR: 69,5bi

R1per2
2010. febr. 8. 3:33

TT mi más? persze hogy JJ-vel tolja vissza, amikor TT van nálam és snapcallolom

AJ river spewtard barrell, wp!

22 set over set, yeah

QQ ezt viszont nem tudom, hogy a river check/fold, vagy bet a jobb játék amikor megérkezik az ász

AQ flopon 2 over, any2 caller ellen

AJ ez a reg meg jól behúzott a csőbe a donk/call játékával

KQ ne adjatok meg mini3betet ss ellen semmivel!

TT 3bet potban, ez most turn bet vagy check behind??? A river meg a k*rva annya
(ez a kettő a fórumban)
33 megint, turn bet, vagy check?

99 turn check/fold, check/call, bet/fold?

Nyertes parti csak egy fun:
33 magyar villain, gratulálok!

Tori18
2010. febr. 8. 12:46

k,q min 3 bet partikat én is így szopom be mindig, csak én full stack fish ellen:)

R1per2
Válasz Tori18 kommentjére
2010. febr. 10. 15:28

rakerace

Megérkezett az előző havi rakerace kettő és egy negyed beülővel szépítve az elmúlt napok ámokfutását.

Két nap nem játszottam most. Találtam magamnak programot estére, de lett volna szabadidőm napközben és reggel is játszani.
Nem tettem, mert nincs hozzá kedvem.

Blogbejegyzésben írok róla.

BR: 71,5 bi

R1per2
2010. febr. 12. 11:13

rakeback

Reggeli full ring session lett végül a mai játék. Tetszettek most az asztalok, így hát beültem mind a 10-re. Egészen most délelőtt 11-ig fent is maradtak.
Hullámzó sessiönön vagyok túl, végre pozitívban.

Volt néhány érdekes és vicces leosztás is a coolerek között, beteszek párat mindjárt, csak megéheztem.

Rb is érkezett, valamivel több, mint egy kemény beülővel.

BR: 74,5bi

Élő ügyfélszolgálat