Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > R1per2 poker sessions review

R1per2
Válasz dr.drogba kommentjére
2010. febr. 18. 10:57

Kamikázéról sajnos első körben kiestem.

Írtam a supportnak, csatolva az idei grafikonomat, hogy az EV görbe már nagyon eltér a nyereményemtől, és csináljanak valamit az rng-vel. Azt válaszolták, hogy többen is jelezték ezt a problémát a szoftverben, és most állítottak rajta.
Úgyhogy ma én nyertem minden preflop allin partit, szétmákoltam a népet :D hozzáteszem coolerek voltak mind, pl AA vs KK vagy top set vs kiegészült lyusor turnön, amit túlhúztam fullal, illetve coinflipek erős drawok ellen.

AK 5bet ai 135bb deep KK ellen :)

Kérdéses parti:
AQ tp c/c c/r fél stackért? Lehet bet/foldolni a turnt, vagy jobb a check behind?

BR: 84,5bi

danfiu
Válasz R1per2 kommentjére
2010. febr. 18. 11:10

Mivel ma éjjel a barátnőmnél leszek, most este toltam egy sessiont. Eddig ment, és pont jókor fejezem be, mert valami hihetetlen, mekkora short stack állomány lepte el az asztalokat. 4-5db mindenhol, és a játék arról szól, hogy ellopom a vakjukat, ők meg visszatolják, amit néha fogadok. Bingó póker. Ezért nem szeretek ilyenkor játszani, reggel és délelőtt csak 1-1-el találkozok. Egyébként pont emiatt, most nagyon LAG statjaim is lettek ma.
Ami még bosszantó, hogy nem tudok nyerni ellenük preflop allint. Látni fogjátok a winnings görbémen, hogy nyílik az olló a várható értékkel. Ebből a szempontból egész jó napom volt, jól ment a játék. Viszont kezd már nagyon sok lenni az idei évben ez a különbség, és nem értem, miért nem kezd összeállni végre, elvileg ez lenne a normális.
Na mind1.

Két leosztás ami b*ssza a csőröm:
QQ lehet dobni fish ellen ilyen drawheavy boardon c/c c/r linera?

AA river nem jobb a check/call busted drawokat blöfföltetni, vagy fontosabb a value? Dobni gondolom ezt sem lehet.

BR: 78,5bi

1. ben: Ahogy leirtak elobb en is igy jatszanam, 10 bol 9 alkalommal te leszel a jobb ellene, ez egy sima bad luck...

2. ban: En az ilyen szituaciokat erdekesen szoktam megjatszani: ugye flop 2s 3d Ks , ilyenkor potot szoktam betelni (akar egy JJ-QQ is elkepzelhet rolunk), K parral az esetek 80 %-ban jonni fog velunk, ha csak nem olyan pro, hogy a range-edet letudja szukiteni AA, AK vagy AQ ra (Gondolom ezek nincsenek nala mert akkor ugyis visszaemelt volna veluk). Szoval flop bet pot, turn ebben az esetben c/c es ha nem jon le a szin akkor is C/C. Ugye busted draw, pot control miatt..

danfiu
2010. febr. 18. 11:21

Kamikázéról sajnos első körben kiestem.

Írtam a supportnak, csatolva az idei grafikonomat, hogy az EV görbe már nagyon eltér a nyereményemtől, és csináljanak valamit az rng-vel. Azt válaszolták, hogy többen is jelezték ezt a problémát a szoftverben, és most állítottak rajta.
Úgyhogy ma én nyertem minden preflop allin partit, szétmákoltam a népet :D hozzáteszem coolerek voltak mind, pl AA vs KK vagy top set vs kiegészült lyusor turnön, amit túlhúztam fullal, illetve coinflipek erős drawok ellen.

AK 5bet ai 135bb deep KK ellen :)

Kérdéses parti:
AQ tp c/c c/r fél stackért? Lehet bet/foldolni a turnt, vagy jobb a check behind?

BR: 84,5bi

Hat igen ez nagyon tipikus szituacio... En ugy jatszottam volna meg, hogy flop bet, turn bet/fold (legalabb megtudod hogy hol allsz), river c/f (persze ha mesz vele riverig), Habar egy ilyen boardon nehez elengedni a TP q-kickert , hogy a turnon csak megadott..

Kerdes: Ha a turnon c/c-et jatszottal volna es a riveren c/c akkor ezen a boardon hany $-t adtal volna meg maximum, ha az ellenfel betel riveren ebbe a 26 $ -os potba?

R1per2
Válasz danfiu kommentjére
2010. febr. 18. 12:02

Kérlek ne idézgesd egészben a hozzászólásaimat, mert azon kívül hogy semmi értelme, szétzúzod a topikomat is.
Amúgy pedig borzasztó amiket írsz, tényleg úgy érzed, hogy tanácsaid építő jellegűek az én játékomra nézve?

danfiu
2010. febr. 18. 12:51

Kérlek ne idézgesd egészben a hozzászólásaimat, mert azon kívül hogy semmi értelme, szétzúzod a topikomat is.
Amúgy pedig borzasztó amiket írsz, tényleg úgy érzed, hogy tanácsaid építő jellegűek az én játékomra nézve?

Nem, csak elmondtam a velemenyemet, de ha ennyire nagy gond akkor nem irok ide..Attol meg hogy en kissebb teten jatszom, az nem azt jelenti, hogy nem lehet jo hozzaszolasom...Ennyit errol!

Polacheck
Válasz danfiu kommentjére
2010. febr. 18. 12:54

Nem, csak elmondtam a velemenyemet, de ha ennyire nagy gond akkor nem irok ide..Attol meg hogy en kissebb teten jatszom, az nem azt jelenti, hogy nem lehet jo hozzaszolasom...Ennyit errol!

Na, már nem mennek az okosan megjátszott partik 400-on?

https://poker-akademia.com/vBulletin/medium-high-stakes-no-limit-hold-em/5130-nl400-okosan-megjatszott-hand.html

danfiu
Válasz Polacheck kommentjére
2010. febr. 18. 13:41

Na, már nem mennek az okosan megjátszott partik 400-on?

https://poker-akademia.com/vBulletin/medium-high-stakes-no-limit-hold-em/5130-nl400-okosan-megjatszott-hand.html

Azota sokat tanultam, es visszavettem a tempobol:) NL 400 nagy falat volt hosszutavon...

Neomorf
Válasz Polacheck kommentjére
2010. febr. 18. 15:44
R1per2
Válasz Neomorf kommentjére
2010. febr. 19. 9:54

rakeback

Megjött a rakeback 1+3/4 beülővel.

BR: 86bi

Reggel óta játszom, épp tiltelek...

titcar
2010. febr. 19. 10:13

Kérdéses parti:

hogyan akarsz betfoldolni, maikor az ellennél kevesebb mint potnyi pénz van?
ha aggro akkor jóígy, mert 1 csomó mindennel kitalálja, hogy AI megy, ha passzívabb, akkor inkább tedd be mielőtt jön egy :9s: vagy :Ts: river :D

Élő ügyfélszolgálat