Póker Fórum Archívum > Élő póker > Acapulco Poker-Club Csapatbajnokság 2007. november 17-18.

bojanika
Válasz Godmode kommentjére
2007. nov. 18. 2:55

Most mi is volt akkor?
"Mi" lettunk az elsok? :o

MI!!!!

Bizony-bizony!!!
A csapatverseny győztese: a Pokerakademia.com csapata!

want2push
2007. nov. 18. 3:11

Most mi is volt akkor?
"Mi" lettunk az elsok? :o

Így van, elhoztuk a kupát! Nagyon büszke is vagyok az eredményre, és a csapat minden tagjára (bojanika, dzsairosz, ropi, spirited, want2push). :D

bojanika
Válasz want2push kommentjére
2007. nov. 18. 3:16

Így van, elhoztuk a kupát! Nagyon büszke is vagyok az eredményre, és a csapat minden tagjára (bojanika, dzsairosz, ropi, spirited, want2push). :D

WP!!!

Holnap duplázunk a Best-ben!!! Mert mi vagyunk a legnagyobbak, sej!!!

Godmode
Válasz bojanika kommentjére
2007. nov. 18. 3:39

Gratulalok es bar csak itthonrol, de veletek orulok! :)

lederman
2007. nov. 18. 3:44

Wow, én is gratulálok srácok!!!
most, h így hazaértem (és ahelyett, h azonnal lefeküdnék még netezem kicsit), nagyon jó ezt olvasni!!! :D
Jöhetne valami hosszabb beszámoló is!

bojanika
Válasz want2push kommentjére
2007. nov. 18. 3:47

Hát még én!!!! Büszke vagyok:
- Ropira, aki 40 perc után az induló 3000 zsetonról visszaesett 800-ra (miután elengedte QQ-ját T-magas flopon AA ellen),
- Spirited-re, aki hihetetlen türelemmel játszott, és végül hősiesen call-olt T5s-sel egy AK-t, mikor úgy gondolta (isteni sugallatra), hogy már megnyertük a versenyt;
- want2push-ra, aki 200/400-as szintnél 1500 zsetonnal állt, de nem adta fel a harcot, s csapatunk második legeredményesebb tagja lett;
- és persze dzsairosz-ra, aki a fantasztikus 4. helyet szerezte meg!!!

Magamra nem vagyok büszke, mert még mindig nem tudok úgy all-in menni QQ-val (2 és fél óra alatt a második játszott partim), hogy megverjek egy easy A8-at... (persze továbbra sem értem, hogy az A8 miért allin megadó lap, pláne a világ második legfeszesebb játékosa ellen - az első nyilván skiboy, de ő ugye nem volt jelen a versenyen... :D)

bojanika
Válasz lederman kommentjére
2007. nov. 18. 3:49

Wow, én is gratulálok srácok!!!
most, h így hazaértem (és ahelyett, h azonnal lefeküdnék még netezem kicsit), nagyon jó ezt olvasni!!! :D
Jöhetne valami hosszabb beszámoló is!

Hétfőn érkezik a beszámoló, s remélem két első helyről... :D

Demiro
2007. nov. 18. 6:16

Gratulálok én is a csapatnak!

dzsairosz
Válasz Demiro kommentjére
2007. nov. 18. 12:20

Gratulálok én is a csapatnak!

Köszönjük az egész csapat nevében. Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagyszerű team tagja lehettem.

Slash
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. nov. 18. 12:28

Grat a csapatnak, nagyon szép teljesítmény

Élő ügyfélszolgálat