Póker Fórum Archívum > Élő póker > Acapulco Poker-Club Csapatbajnokság 2007. november 17-18.

Kepees
Válasz bojanika kommentjére
2007. nov. 18. 16:43

Gratulálok srácok, le a kalappal elöttetek!

F16Fairlane
Válasz Slash kommentjére
2007. nov. 18. 19:34

Gratulalok fiuk szep munka volt :-)

Skiboy
Válasz want2push kommentjére
2007. nov. 18. 21:18

Így van, elhoztuk a kupát! Nagyon büszke is vagyok az eredményre, és a csapat minden tagjára (bojanika, dzsairosz, ropi, spirited, want2push). :D

Grat, nagyszerű eredmény! :cool:

bojanika
Válasz Skiboy kommentjére
2007. nov. 18. 23:04

Ma sajnos nem voltunk annyira eredményesek. A mai a Best PK-ban volt, ahol 22 csapat indult, és sng- lebonyolítású volt. 10 fő került egy asztalhoz, az asztal győztese 15 pontot, a kilencedik 1 pontot kapott (az első kieső kerek 0-t, az csapatkapitányok 1,5X-es pontot kaptak). Csapatunknak sajnos iszonyú peche is volt ma: want2 TT preflop allinnel AA-ba és KK-ba futott (és persze nekünk nem jön), Ropi - úgy tűnik szokás szerint - QQ-val AA-ba nézett bele (és ismét zseniális érzékkel dobott, vmi alacsony boardon), én meg nem bírok megverni QQ-val egy J4s-t (flop allin-re - ellenfélnél ekkor J-magas - jön a turn és riverre egy-egy káró, lovely), majd később zseniális allin megadásom AA-val QJ-be fut, ami egy AA-nak nyilván erős, hiszen jön két bubi... persze.
No, mindegy is, a lényeg, hogy 31 pontot szereztünk, így vhol a középmezőny elejében végeztünk.
De sebaj, remek 7vége volt, köszönjük a szurkolást és a rengeteg gratulációt. Én pedig külön köszönöm, hogy egy ilyen fantasztikus CSAPAT tagja lehettem. Grat mindenkinek!

dzsairosz
2007. nov. 18. 23:14

Ma sajnos nem voltunk annyira eredményesek. A mai a Best PK-ban volt, ahol 22 csapat indult, és sng- lebonyolítású volt. 10 fő került egy asztalhoz, az asztal győztese 15 pontot, a kilencedik 1 pontot kapott (az első kieső kerek 0-t, az csapatkapitányok 1,5X-es pontot kaptak). Csapatunknak sajnos iszonyú peche is volt ma: want2 TT preflop allinnel AA-ba és KK-ba futott (és persze nekünk nem jön), Ropi - úgy tűnik szokás szerint - QQ-val AA-ba nézett bele (és ismét zseniális érzékkel dobott, vmi alacsony boardon), én meg nem bírok megverni QQ-val egy J4s-t (flop allin-re - ellenfélnél ekkor J-magas - jön a turn és riverre egy-egy káró, lovely), majd később zseniális allin megadásom AA-val QJ-be fut, ami egy AA-nak nyilván erős, hiszen jön két bubi... persze.
No, mindegy is, a lényeg, hogy 31 pontot szereztünk, így vhol a középmezőny elejében végeztünk.
De sebaj, remek 7vége volt, köszönjük a szurkolást és a rengeteg gratulációt. Én pedig külön köszönöm, hogy egy ilyen fantasztikus CSAPAT tagja lehettem. Grat mindenkinek!

Azt azért ne felejtsük el megjegyezni, hogy a végén egy első hellyel azért vigasztalódhattunk, hiszen a rendkívül szerény Bojanika:D a fenti bad beatek ellenére(!!!) megnyerte a saját asztalát. WP!

bojanika
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. nov. 18. 23:48

Azt azért ne felejtsük el megjegyezni, hogy a végén egy első hellyel azért vigasztalódhattunk, hiszen a rendkívül szerény Bojanika:D a fenti bad beatek ellenére(!!!) megnyerte a saját asztalát. WP!

Ezen jót mosolyogtam - sőt még most is teszem.
De a legtöbb pontot is rajtam buktuk, hisz Ti azt mondtátok, hogy én legyek a cséká, én meg suttyomban beneveztem a csapatot úgy, hogy want2push-t jelöltem meg másfélszeres pontszerzőnek. Akárhogy számolom ezzel a húzásommal 7 pontot elvettem a csapattól. Önbizalmam is csak akkor van, ha mások látnak... :D (szerénység meg akkor se ;) )

Godmode
2007. nov. 19. 0:05

S mit/mennyit jelentett volna az a 7 pont a vegen?

bojanika
Válasz Godmode kommentjére
2007. nov. 19. 0:21

S mit/mennyit jelentett volna az a 7 pont a vegen?

Az még nem sokat, 47 ponttól fizetett. Nagyjából mindenkinek egy hellyel kellett volna előrébb végezni, s akkor kb itm...
De nyugi, ha tétje van, akkor nem nyerem meg. :)

bojanika
2007. nov. 19. 1:30

A hivatalos végeredmény szerint 30 ponttal a 15. helyen végeztünk ma. A 4. hely valóban 47 ponttal volt elérhető.
Több kellett volna, mint mindenkitől egy-egy hely. :)

F16Fairlane
2007. nov. 19. 2:36

azt lehetett tudni elore, hogy S'N'G moka lesz?

Élő ügyfélszolgálat