azt lehetett tudni elore, hogy S'N'G moka lesz?
Én is élveztem a hátvégét, persze főként a szombatot :) de a mai nap is jó volt, csak kevésbé eredményes. Örülök, hogy ilyen nagy nevekkel lehettem egy csapatban, mint want2push, bojanika, dzsairosz és persze nem utolsósorban ropi. Remélem valamikor még sikerül megismételni a csapatbajnoki címet. :) A szombati nap volt idáig élő versenyeim közül a legszerencsésebb - lapokat illetően. Az első szünetig 3 setem volt, AA, JJ, szóval nem panaszkodhattam az osztókra. 20 között pedig igen jól dolgozott a csapat, 3-an ültünk egy asztalnál és taktikusan tologattuk a vakokat az éppen shorstack játékosnak. Ennek is köszönhető, hogy 3-an is ft-ig vittük.
A mai nap nem úgy sikerült, mint ahogy terveztük, többb hibát is elkövettem, de okultam belőlük, legközelebb már megpróbálok jobban figyelni néhány dologra. Bojanikának még1x grat az első helyhez. Well done.
Gratula a csapatnak!:D
Lesz ez még így se!
GRATULA mindenkinek. ROPI TE VAGY A KIRÁLY!!!:D:D:D:D:D
Egyébként milyen volt mezőny?
A mezőny nem volt vészes, bár az első asztalom elég feszesen indult. Aztán szép lassan elfogyott a türelmük. Sokan nem vették azt figyelembe, hogy minél tovább húzzák a versenyen annál több pontot kaphattak. Túl sokat gamblerkedtek, aztán megütötték a bokájukat. Nekünk az volt a nagy erényünk szerintem, hogy ki tudtuk ülni. Ropi pl. 45 játékosnál SS lett, majd végig ugyanannyi zsetonnal 15 emberke kiesését tudta kibekkelni.
Egyébként sztem ezzel a struktúrával belefért volna egy kicsit lassabb vakemelkedési struktúra is (itt 30 percenként emelkedett a vakszint). Hiszen kb. 4-5 óra alatt ezzel le is ment az egész verseny. Nekem mindenesetre túl gyors volt, főleg hogy nem nagyon volt lapom, egyszer meg még ki is blöfföltek egy nagy kasszából.
Mit is mondhatnék? Nem vártam mást, csak azt, h nyertek! :)
De azért persze nagy gratula a csapattagoknak!
Nem is láttam ezt a topicot.
Nagyon ügyesek voltatok, gratulálok! :)
Megragadom az alkalmat, hogy én is gratulájak a csapatnak, emelett pedig bojanikának a képes beszámolóért.
Nekem külön öröm, ugyanis végre tudom a neveket arcokhoz kötni...jó tudni kikkel fórumozok nap mint nap:D
gratula sracok :)