Póker Fórum Archívum > Élő póker > Acapulco Poker-Club Csapatbajnokság 2007. november 17-18.

want2push
Válasz F16Fairlane kommentjére
2007. nov. 19. 2:54

azt lehetett tudni elore, hogy S'N'G moka lesz?

Igen, lehetett tudni.

Egyébként sztem ezzel a struktúrával belefért volna egy kicsit lassabb vakemelkedési struktúra is (itt 30 percenként emelkedett a vakszint). Hiszen kb. 4-5 óra alatt ezzel le is ment az egész verseny. Nekem mindenesetre túl gyors volt, főleg hogy nem nagyon volt lapom, egyszer meg még ki is blöfföltek egy nagy kasszából.

Ez utóbbi a következőképpen történt. Első két vakszint (100/200, 200/400) alatt egy partit se játszottam, majd pedig a 300/600-as vakszint során kétszer nagy vakként sikerült flopot nézni, majd viszonylag hamar dobni. Ezt követően kaptam egy :Ks::Js:-t MP-ről (8 fős asztal), emelek 1500-ig, (nálam 16,5k) Button és SB (nála kb. 30k) call. Flop :Kd: :Qd: :8h:. SB check én hívok 4k-t, button dob, SB call. Turn :Ah:. SB check én is check. River :2c:, SB all in hív, én pedig némi vacilálás után dobtam. Kb. kasszát kellett volna megadnom.

SB-t nem nagyon ismertem, de egyáltalán nem az a fish kategória volt, látszott, hogy igenis van fogalma a pókerről. Így tekintve a játékot és a board-ot egyáltalán nem zártam ki, hogy busted draw-n van. Mint később kiderült igazam volt, mivel a verseny után elárulta, hogy :8d::7d: volt nála.

Mindenesetre érdekes és rendkívül tanulságos parti volt, legalábbis a számomra. :)

spirited
Válasz want2push kommentjére
2007. nov. 19. 6:18

Én is élveztem a hátvégét, persze főként a szombatot :) de a mai nap is jó volt, csak kevésbé eredményes. Örülök, hogy ilyen nagy nevekkel lehettem egy csapatban, mint want2push, bojanika, dzsairosz és persze nem utolsósorban ropi. Remélem valamikor még sikerül megismételni a csapatbajnoki címet. :) A szombati nap volt idáig élő versenyeim közül a legszerencsésebb - lapokat illetően. Az első szünetig 3 setem volt, AA, JJ, szóval nem panaszkodhattam az osztókra. 20 között pedig igen jól dolgozott a csapat, 3-an ültünk egy asztalnál és taktikusan tologattuk a vakokat az éppen shorstack játékosnak. Ennek is köszönhető, hogy 3-an is ft-ig vittük.
A mai nap nem úgy sikerült, mint ahogy terveztük, többb hibát is elkövettem, de okultam belőlük, legközelebb már megpróbálok jobban figyelni néhány dologra. Bojanikának még1x grat az első helyhez. Well done.

papacsa
Válasz spirited kommentjére
2007. nov. 19. 9:21

Gratula a csapatnak!:D
Lesz ez még így se!

mernok
Válasz papacsa kommentjére
2007. nov. 19. 10:10

GRATULA mindenkinek. ROPI TE VAGY A KIRÁLY!!!:D:D:D:D:D
Egyébként milyen volt mezőny?

dzsairosz
Válasz mernok kommentjére
2007. nov. 19. 11:19

A mezőny nem volt vészes, bár az első asztalom elég feszesen indult. Aztán szép lassan elfogyott a türelmük. Sokan nem vették azt figyelembe, hogy minél tovább húzzák a versenyen annál több pontot kaphattak. Túl sokat gamblerkedtek, aztán megütötték a bokájukat. Nekünk az volt a nagy erényünk szerintem, hogy ki tudtuk ülni. Ropi pl. 45 játékosnál SS lett, majd végig ugyanannyi zsetonnal 15 emberke kiesését tudta kibekkelni.

bojanika
Válasz want2push kommentjére
2007. nov. 19. 13:02

Egyébként sztem ezzel a struktúrával belefért volna egy kicsit lassabb vakemelkedési struktúra is (itt 30 percenként emelkedett a vakszint). Hiszen kb. 4-5 óra alatt ezzel le is ment az egész verseny. Nekem mindenesetre túl gyors volt, főleg hogy nem nagyon volt lapom, egyszer meg még ki is blöfföltek egy nagy kasszából.

Szerintem a 30 perccel nem volt gond, de belefért volna még néhány szint, szám szerint kettő: ha van 400-800-as valamint 600-1200-as, akkor jobban kidomborodott volna a tudásbeli különbség.
Nekem érdekes asztalom volt: miután 5-6 percet mászkáltam az asztalok között, felmérve a többiek ellenfeleit, leültem, s az első lapkombinációm azonnal egy KK volt, amire emeltem, s mindenki dobott. A következő emelésemet - egy óra és tíz perccel később - UTG+1-ből, négyen(!!!) adták! Közte a J4s. No comment.

Blöff: nekem két momentumom volt:
- dámáim csúfos elvérzése után 30 perccel úgy gondoltam, hogy megfelelő szitu egy lopáshoz mp-ből :6s: :7h: -tel. Ennek megfelelően emeltem, amit persze egy játékos adott, a nagyvak. A flop :Ad: :Jd: :8d: . Ellenfelem - aki egyébként nem volt rossz játékos - csekkel, én szintén. Turn vmi számomra tökéletesen haszontalan lap, azonban ellenfelem ismét csekkel, így hívtam egy szépet, amire hosszú vacilálás után dobott. Természetesen megmutattam a lapomat, majd alaposan leszúrtam a srácot, hogy ha semmilyen lapja nincs, akkor minek tartja a kőszikla preflop emelését. :D
- a másik a végjátékban volt(még 3an voltunk), mikor ugyanezen játékos ellen SB-ből emeltem 4000-8000-nél 22500-ig :Jd: :2h: -vel, (nála összesen olyan 32-35K stack), szépen be is dobta A5o-ját. Miután kérdő tekintetéből azt olvastam ki, érdekli, hogy mi is volt nálam, elétoltam lapjaimat, és nyugodtan mondtam neki, hogy bármelyiket megnézheti, nem fog különbséget találni. Felfordította a(z egyik :D:D:D:D) bubit, és megnyugodott, hogy JJ-m volt, jó dobás. Mögöttem dzsairosz és spirited meg fetrengett a röhögéstől - ilyen komolytalan embereket... :D:D:D

kanrich_
Válasz dzsairosz kommentjére
2007. nov. 19. 13:04

Mit is mondhatnék? Nem vártam mást, csak azt, h nyertek! :)
De azért persze nagy gratula a csapattagoknak!

Littlemage
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 20. 8:12

Nem is láttam ezt a topicot.

Nagyon ügyesek voltatok, gratulálok! :)

kisrapi
Válasz Littlemage kommentjére
2007. nov. 20. 8:26

Megragadom az alkalmat, hogy én is gratulájak a csapatnak, emelett pedig bojanikának a képes beszámolóért.
Nekem külön öröm, ugyanis végre tudom a neveket arcokhoz kötni...jó tudni kikkel fórumozok nap mint nap:D

nightmare
Válasz kisrapi kommentjére
2007. nov. 20. 11:25

gratula sracok :)

Élő ügyfélszolgálat