Póker Fórum Archívum > Élő póker > Budapest élő póker?!

Hajniiiii
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. máj. 18. 8:48

1 50/50 kolléga? :D

kispászti
2016. máj. 18. 11:09

ki az a Bajusz ? :D :D

Ne törődj vele csak hivatkozz rá .:rolleyes:

VTomi24
2016. máj. 18. 11:40

Ha unalmas az online póker, szerintem az élő még unalmasabb lesz, de lehet nincs igazam, csak 6 aszfaltozás után egyen nem hiszem, hogy beleszeretetsz, de gl hozzá!

Nottobe
Válasz Palesz76 kommentjére
2016. máj. 18. 11:51

Skalpvadász: a nevezési díj bizonyos része fejpénz, amit a kiejtő játékos megkap.
Jelen esetben 3000 Ft amit viszont nem kp-ban kapsz meg hanem játékgépbe kulcsolják be. Azt nem tudom mennyit kell játszani ,hogy azt kivehesedd cashban.

Ez mi? Komolyan ilyen van? Ez teljesen legalis?

Palesz76
2016. máj. 18. 12:09

Nem vagyok jogász, de ha Andy is csinálja nagy baj nem lehet.

Hajniii . Bajusz egy 50/50-100/200 cashgame gambler. Komolyan mondom, menj le bátran. Péntek este héttől indul egy 3500 ft verseny kb120 emberrel. Megtanulod a szabályokat és jót szórakozol. Kiesés után pici cash ahól megismered a misziszipi, élővak, körlimp, overbetallinhatszázbb fogalmakat.

Fredaster007
2016. máj. 18. 12:09

Ami jó hely, igaz hogy nem pest, hanem Pécs, az a Fordan poker.
Voltam ott, nekem nagyon bejött.
Fordan Póker Club • Pécs első legális póker központja!

Jymaster111
2016. máj. 18. 13:33

1 50/50 kolléga? :D

Mármint 500/500 HU-ra gondolsz Husom? Mikor? Hol ?

Lefty Gekko
2016. máj. 18. 13:46

én a lurdy cg asztalokról meg alacsony limites versenyekről fair játékilag jót nem hallottam.... összejáró társaság össze is játszik.... bubléban is várják, hogy kiessen az új fiu stb stb...

szroli
2016. máj. 18. 14:46

Hajnika ha Omaha CG-et szeretnél élőben játszani,mindenképp Bécset ajánlom.Ha gondolod együtt is mehetünk valamikor.

Accelerated
Válasz Fredaster007 kommentjére
2016. máj. 18. 15:25

Ami jó hely, igaz hogy nem pest, hanem Pécs, az a Fordan poker.
Voltam ott, nekem nagyon bejött.
Fordan Póker Club • Pécs első legális póker központja!

Igen, csak az a bajom az ilyen vidéki klubokkal, hogy kevés létszámos asztalok vannak és nagyon ritkán van jó verseny, vagy egyáltalán nyitva a terem. Fehérváron voltam már CG-zni mondjuk, az nem volt rossz, de ott is csak 1 asztal ment és az is egy éve volt... A Lurdy meg hát...tele van fishekkel, ami nem is lenne baj, csak annyi a gond, hogy az egyik előbb utóbb leszed a 6-7-el. Rendszerint semmi keresnivalójuk nem lenne azoknak a lapoknak a partikban, de mégis bejönnek vele és sok lúd disznót győz alapon le is szednek. A kis tétes versenyeik egyébként is játszhatatlanok ott, 10-15 perces vakszintek vannak 150-50 BB kezdővel, de élőben 15 perc az kb. 10 leosztás max. Magyarul kb a 4. szinttől shortstack játék megy.

Élő ügyfélszolgálat