Póker Fórum Archívum > Élő póker > Budapest élő póker?!

naggeri
Válasz Hajniiiii kommentjére
2017. jan. 8. 1:25

mégis hogy lehet élőben elcsalni egy egész mtt-t a fisheknek? osztók fülére rásúgják ki a fish, majd az osztók 3 emeléses keveréssel úgy keverik a lapokat hogy a fishek trágya lapjára pont riverre essen be a nuts !
Ezek az osztók jól ki lehettek tanítva!

ceewyl
Válasz naggeri kommentjére
2017. jan. 8. 10:11

mégis hogy lehet élőben elcsalni egy egész mtt-t a fisheknek? osztók fülére rásúgják ki a fish, majd az osztók 3 emeléses keveréssel úgy keverik a lapokat hogy a fishek trágya lapjára pont riverre essen be a nuts !
Ezek az osztók jól ki lehettek tanítva!

Ezek szerint te is benne vagy a csalásban. Máskülönben honnan lehetnél ilyen jól értesült a módszerről?!?! :eek: :confused: :(

tikka_masala
Válasz Drhouse kommentjére
2017. jan. 8. 10:22

Menj át a cashre ott nincs ilyen! Ott még soha nem kapott ki overpár! Ja egyszer előfordult de akkor két hétre bezárta a szerencsejáték felügyelet a helyet!

x-DDDDDDDDDDD

Drhouse
2017. jan. 8. 22:42

Most komolyan! Ezek a NASA kutatási központjából kiengedett mérnökök hogyan találnak haza segítség nélkül?! Azt gondolják hogy a teremben profi csalók osztanak tornán 700 cashen 800 Ft/h fizetéssel 4 órás bejelentéssel valóságban napi 12-14 óra munkával 2 hetes tanfolyammal? Vagy az is lehet hogy aki ilyet tud az már privátban oszt 100.000/alkalomért és be se teszi a lábát a Lurdy pókernek nevezett kutyaólba?

ÁradóFolyó
2017. jan. 9. 18:13

Nem tudom ki emlegetett csalást?
Én azt irtam, hogy ezeken a pénteki/szombati versenyeken all-in helyzetekben mutatás után furcsa dolgok törénnek velem.

Privát is körbekérdeztem olyanoknál, akik szintén megfordulnak ezeken a versenyeken és az az infó jött ki, hogy dealerek is játszanak civilben.

Arra ugye hiába várunk, hogy ezekből a leosztásokból matematikailag mérhető mennyiség jöjjön össze - egyetlen embernek pláne - az ember azzal főz, amilye van és próbálja a józan paraszti eszét használni.

Marcow
Válasz ÁradóFolyó kommentjére
2017. jan. 9. 18:46

Nem tudom ki emlegetett csalást?
Én azt irtam, hogy ezeken a pénteki/szombati versenyeken all-in helyzetekben mutatás után furcsa dolgok törénnek velem.

Én is azt hittem, hogy csalást sejtesz, de most már érdekel milyen furcsa dolgok történnek veled mutatásnál! Pl. szédülsz/émelyegsz?

misirulez
2017. jan. 9. 19:05

Sose értettem megjelenik egy fogyi és nekiálltok 10en rugdosni.

Ja mondjuk magamra vessek, h minek olvasgatok ilyen topikokat igazatok van.

van Gerwen
Válasz Marcow kommentjére
2017. jan. 9. 19:18

Én is azt hittem, hogy csalást sejtesz, de most már érdekel milyen furcsa dolgok történnek veled mutatásnál! Pl. szédülsz/émelyegsz?

Az velem szokott elég sűrűn előfordulni, és még mutatnom sem kell hozzá.

Marcow
Válasz misirulez kommentjére
2017. jan. 9. 20:00

Sose értettem megjelenik egy fogyi és nekiálltok 10en rugdosni.

... és akkor jössz te és kimondod, amit a többiek eddig nem! :D
Csak egy hajszálon csúszott el a béke Nobel-díjad! :)

RegGeri
Válasz ÁradóFolyó kommentjére
2017. jan. 10. 5:16

Mindenképpen érdemes elnézni, mert az eddigi tapasztalatok alapján bezár fél éven belül, ha nem lesz még több játékos.

A múltkor jöttünk ki a gyerekkel a moziból, és pont a pókerteremhez jut az ember :) Nagyon sajnálnám, ha úgy zárna be a hely, hogy egyszer sem kaptam lapot ott! Pedig az elkövetkező fél évben, nem sok eséllyel jutok el élőben kártyázni.

Élő ügyfélszolgálat