Szia pingvink93!
Mindenképpen menj, tanulj, láss, fejlődj, Magyar viszonylatban az egyik legjobb, jó kis élményben lesz részed, a mezőnyt illetően pedig, nem kell nagyra gondolni, általában rekreációs játékosok vannak zömmel! Egy feszes-aggresszív játékkal kitudja, hogy meddig eljutsz egy versenyen belül! Ha mész utána, majd írd meg hogy hogyan is ment! Sok sikert!!!
Üdv,
Kriszkova95
én is az vagyok :) De akkor megnyugodtam, nem fogok Holzal, Bononoval, és Bélabácsival a balomon ülni. Még sosem élőztem "rendezett" formában, csak barátokkal, remélem, jó élmény lesz.
Köszi a bíztatást! :) meglátjuk, elmegyek, nagy elvárásom nincs, mivel second chance és 20K zsetont kap a rebuyos míg a kezdő csak 15, illetveelég turbó is, szerintem sokan be fogják tolni az elején, plusszban elég turbó struktúra, igaz azt nem bánom. hátha összejön egy deeprun, majd beszámolok :)
Pont el fogjátok kerülni egymást :) Tuti jó élmény lesz. Nekem tök nagy tiszteletem azoknak az embereknek akik 3-5k-s tornákra járnak a helyett, hogy otthon meccset néznének, kocsmáznának és vernék az asszonyt. Halál olcsó és aránylag jó szórakozás :) Érezd jól magad!