Póker Fórum Archívum > Élő póker > Budapest élő póker?!

hippiasz
Válasz ÁradóFolyó kommentjére
2019. ápr. 22. 23:20

A dunáról mi a véleményetek? Mit jelent, hogy belterjes vagy hogy nem baráti a hangulat?
Ha nyersz megbökdösnek késsel vagy mi?
Nem szoktam élőzni, de érdekelne.

ÁradóFolyó
Válasz hippiasz kommentjére
2019. ápr. 28. 20:24

mitől belterjes a Duna

Mondok egy példát:

Ha bizonyos játékosok beesnek egy bizonyos cash limiten, akkor a floorman körbetelefonál bizonyos más játékosokat, hogy jöjjenek gyorsan, mert megérkezett X vagy Y, akiken nyerni lehet.

Feltételezem, hogy utána a floor részesedést kap.

Legalábbis ezt 'rebesgetik'.

Ezen kívül több olyan sztorit hallottam, hogy nagyobb tétes cash asztaloknál 6-7 játékos közösen lépett fel egyik-másik játékos ellen.

szroli
Válasz Hajniiiii kommentjére
2019. ápr. 28. 20:53

Sajnos a Magyar termekben ez így működik

R1per2
Válasz ÁradóFolyó kommentjére
2019. ápr. 28. 22:04

Mondok egy példát:

Ha bizonyos játékosok beesnek egy bizonyos cash limiten, akkor a floorman körbetelefonál bizonyos más játékosokat, hogy jöjjenek gyorsan, mert megérkezett X vagy Y, akiken nyerni lehet.

Feltételezem, hogy utána a floor részesedést kap.

Legalábbis ezt 'rebesgetik'.

Csak tippelek, de ez nem tűnik furcsának.
Élő script.
Ha megjelölsz egy játékost, szeretnél értesülni róla. A Floorman csak kiszolgál, persze valszeg nem ingyen.

Ha kiderül újoncként egy idő után, hogy pro vagy, lekerülsz mások listájáról.

Rondo
2019. ápr. 29. 23:06

Gondolom azzal nincs gond, ha az erősebb játékosok a halak társaságát keresik, ez online is így van.
Ott többet lehet nyerni és gyorsabban.
!!DE!!!
Viszont az összejátszást online is büntetik a termek, már két játékos között is.
Ha élőben 6-7 játékos összefog valaki ellen, az már nekem sántít.

R1per2
Válasz szroli kommentjére
2019. ápr. 30. 10:47

Az is tűnhet összejátszásnak, hogy felismerem a regeket, és nem játszunk fölöslegesen egymás ellen.
Pedig szó sincs lapmegosztásról, vagy softplayről.

Ha ilyesmi történik, az a terem renoméját rontja, érdekük a csalást kiszűrni.

Badcall
2019. ápr. 30. 20:01

Sziasztok.
Nyílván van összejátszás, láttam én is ilyet de olyan is volt, hogy egész jól lehetett játszani.
Az sng versenyeken ritkább, a cash terembe gyakoribb. Ha észre veszed akkor se tudsz mit csinálni mint bízol abban h lemákolod őket vagy abbahagyod és felállsz az asztaltól.

pingvink93
2020. febr. 10. 16:10

Sziasztok!
Dunapokerben indultatok már versenyen? engem a hétközi 2500,- Ft-os 1 rebuyos érdekelne. Kicsit turbónak tűnik, de az sosem baj. Mezőnyről tudtok valamit?

Buytherest
2020. febr. 10. 16:47

Mindenki fish. 100k huf, de inkább 1k eur alatti versenyeken nincsen profi.

pingvink93
2020. febr. 10. 17:08

én is az vagyok :) De akkor megnyugodtam, nem fogok Holzal, Bononoval, és Bélabácsival a balomon ülni. Még sosem élőztem "rendezett" formában, csak barátokkal, remélem, jó élmény lesz.

Élő ügyfélszolgálat