Az AQs hand jól néz ki, de ahogy írod szerintem is el kellett volna engedni egy UTG emelő ellen full asztalon. Helyette másik alkalommal, mint első emelő játékba lépni.
Köszi a beszámolót! Bár nagyrészét már a telefoninterjunk által már megtudtam :-)
Nehéz döntés volt az all-in szituaciod, lehet én is hasonlóan döntök. Itt az a kérdés mennyire vagyunk shortstackek, te esetedben, mint ahogy te is elemezted, lehet tenyleg jobb lett volna varni egy alkalmasabb szituaciora.
A laptartománya igazából csak TT-AA vagy AK lehet esetleg AQ. Szoval rossz kilatasok.
Még annyit hozzatenek a Topichoz, hogy igazbaol 5-en vagyunk akademiasok, ugyanis Argentina is nevezett! Bar eddig nem sokat szolt hozza a topicokhoz.
Szóval holnap Skiboyért izgulhatunk
Csütörtökön pedig Spirited, Argentina és jómagam állunk neki a feladatnak...
Nekem azért az MTT területén (is) bőven van még hova fejlődnöm. És ki tudja, lehet, hogy egy ilyen tapasztalat egyszer még sokat hoz a konyhára!:)
Erről meg vagyok győződve!
Azért Grat Demiro!
Nehéz elengedni egy ilyen lapot shortstack-ként, de ilyen szituban - persze ellenféltől is függ -, inkább dobás. Hisz ez esetben coinflipnél jobb felállásra nem nagyon számíthatsz!
Sebaj, ahogy átjött a beszámolóból nagyon nagy élmény volt számodra! Jövőre meg már rutinosan indulhatsz! ;)
Gratulalok, jovore bejutsz!
12BB-al szerintem sem kellett volna egy UTG emelot all-in hivni AQ-al.
Leirtak mar a veszelyeit a tobbiek (kicsi fold equity, valoszinuleg hatranybol indulsz) en mondanek par szot az alternativajarol:
azt mondtad, hogy mogotted 3 SS ult
sok (foleg elo) jatekos egesz elkepeszto modon nem erti a pushbotingot
en inkabb rajuk masztam volna, esteleg ha volt a jobb kezeden valami aggro arc, akkor az o steal raise-ere egy all-in resteal-el.
Demiro!
Gratulálok Neked, ahogy olvasom a beszámolót bizonyára nagy élmény volt egy ilyen versenyen játszani! Az AQ szitu szerintem nagyon határeset, talán még picit várhattál volna, vagy éppen lehetett volna egy kis szerencséd is, hogy most az egyszer Neked jön a Q!
Egy ilyen versenyen ITM-be kerülni azért nem könnyű, jó adag szerencse kell hozzá!
Ma este hajrá Skiboy! Csak egy kicsivel várunk jobb helyezést Tőled, mint tavaly! :)
Grat Demiro! Érdekes volt a beszámolód.
Sok sikert a többi akadémiásnak is!
Gratulalok, jovore bejutsz!
12BB-al szerintem sem kellett volna egy UTG emelot all-in hivni AQ-al.
Leirtak mar a veszelyeit a tobbiek (kicsi fold equity, valoszinuleg hatranybol indulsz) en mondanek par szot az alternativajarol:
azt mondtad, hogy mogotted 3 SS ult
sok (foleg elo) jatekos egesz elkepeszto modon nem erti a pushbotingot
en inkabb rajuk masztam volna, esteleg ha volt a jobb kezeden valami aggro arc, akkor az o steal raise-ere egy all-in resteal-el.
Demiro!
Gratulálok Neked, ahogy olvasom a beszámolót bizonyára nagy élmény volt egy ilyen versenyen játszani! Az AQ szitu szerintem nagyon határeset, talán még picit várhattál volna, vagy éppen lehetett volna egy kis szerencséd is, hogy most az egyszer Neked jön a Q!
Egy ilyen versenyen ITM-be kerülni azért nem könnyű, jó adag szerencse kell hozzá!