Hajrá Skiboy! Én már most sajnálom azokat, akik Skiboyal majd egy asztalon ülnek :-) Ha a Hrutka vagy a Hoffman ülne vele egy asztalon, az nagy Show lenne :-) Egy párszor már szemtanuja voltam, hogyan probaltak Skiboyt szóra bírni, provokálni, egyszer sem sikerült nekik :-)
A "hentes" újra támad!
Mindent bele Skiboy!
Hentes?
Én is szurkolok érted Skiboy! Leglább olyan szereplést, mint tavaly.
Élvezetes volt a beszámoló Demiro, érdekes handekkel. A JJ-s elgondolkodtatott, tényleg el kellett azt dobni?
Hentes?
Hajrá Skiboy! Én már most sajnálom azokat, akik Skiboyal majd egy asztalon ülnek :-) Ha a Hrutka vagy a Hoffman ülne vele egy asztalon, az nagy Show lenne :-) Egy párszor már szemtanuja voltam, hogyan probaltak Skiboyt szóra bírni, provokálni, egyszer sem sikerült nekik :-)
A JJ-s elgondolkodtatott, tényleg el kellett azt dobni?
Grat Demiro!
Ma pedig HAJRÁ SKIBOY!!!
Így van, en is nevettem, mikor meglattam. Az egész csak azért érdekes mert a Hoffmannak a Skiboytol fel megy a pumpaja.... :-) Ott lennék most, megnézném, hogyan probálja piszkálni Skiboyt :-) Bár ki tudja lehet, az évek során már nyugodtabb lett ...
Na meg ottvan Para-Kovács Imre is:D