Póker Fórum Archívum > Élő póker > Budapest Poker Open 2007

Zoleee
Válasz Demiro kommentjére
2007. nov. 28. 14:37

Hajrá Skiboy! Én már most sajnálom azokat, akik Skiboyal majd egy asztalon ülnek :-) Ha a Hrutka vagy a Hoffman ülne vele egy asztalon, az nagy Show lenne :-) Egy párszor már szemtanuja voltam, hogyan probaltak Skiboyt szóra bírni, provokálni, egyszer sem sikerült nekik :-)

buktar
Válasz Zoleee kommentjére
2007. nov. 28. 14:49

A "hentes" újra támad!

Mindent bele Skiboy!

lederman
Válasz buktar kommentjére
2007. nov. 28. 15:03

Hentes?
Én is szurkolok érted Skiboy! Leglább olyan szereplést, mint tavaly.

Élvezetes volt a beszámoló Demiro, érdekes handekkel. A JJ-s elgondolkodtatott, tényleg el kellett azt dobni?

buktar
Válasz lederman kommentjére
2007. nov. 28. 15:20

Hentes?

Tavaly nyilatkozta egy srác a döntő után, hogy valaki meg sem szólalt a FT -n, úgy ült mint egy hentes.

Vagy csak be voltam rúgva szilveszterkor? :D

Demiro
2007. nov. 28. 15:31

Hajrá Skiboy! Én már most sajnálom azokat, akik Skiboyal majd egy asztalon ülnek :-) Ha a Hrutka vagy a Hoffman ülne vele egy asztalon, az nagy Show lenne :-) Egy párszor már szemtanuja voltam, hogyan probaltak Skiboyt szóra bírni, provokálni, egyszer sem sikerült nekik :-)

Reméljük, újra próbálkozhatnak vele majd a döntő asztalon! Hajrá, hajrá!

Demiro
Válasz lederman kommentjére
2007. nov. 28. 15:36

A JJ-s elgondolkodtatott, tényleg el kellett azt dobni?

Ketten limpeltek előttem, én emeltem a buttonon, vakként a srác nyilván csak nagyon erős handdel léphetett be a partiba. Kérdezte rögtön, hogy AK-m volt, nem reagáltam, monta, hogy A-val verem. Később rákérdeztem, mi volt nála, akkor mondta, hogy KK. Vagy igaz, vagy nem.

Viszont annyira a verseny elején jártunk (mindenki átlag zseton körül), hogy nem volt ésszerű vállalni több kockázatot ezzel a handdel.

Slash
Válasz Demiro kommentjére
2007. nov. 28. 16:39

Grat Demiro!
Ma pedig HAJRÁ SKIBOY!!!

Slash
2007. nov. 28. 17:10

Úgylátom Hoffman egy asztalon ül vele (Bár én nemtudom ki ő, csak a nevét láttam az asztalnál ülők listáján)

Zoleee
Válasz Slash kommentjére
2007. nov. 28. 17:15

Így van, en is nevettem, mikor meglattam. Az egész csak azért érdekes mert a Hoffmannak a Skiboytol fel megy a pumpaja.... :-) Ott lennék most, megnézném, hogyan probálja piszkálni Skiboyt :-) Bár ki tudja lehet, az évek során már nyugodtabb lett ...

Slash
2007. nov. 28. 17:17

Na meg ottvan Para-Kovács Imre is:D

Élő ügyfélszolgálat