Megoldjuk. 4 regisztráltnál tartunk. FO struktúra lesz, nem SnG. 6 fő fölött a 2. kapja a fennmaradó pénzt, 10-11 főnél a 2-nak elég nekem elküldenie kis pluszt, és már meg is van a beülője.
Kiírtam a versenyt Home Game-be. Sajnos a late regen nem tudok állítani így csak 10 perc van. De Ezért megcsinálom úgy, hogy 18:30kor kezdődjön a verseny.
Remélem mindenkinek jó.
Ez a fix : 18:30 10 perc late reg. 3000 chip 10 perces vakok.
Pénzek 18 : 10ig mehetnek Gábornak.
(Tárgytalan.)
- Írd be a klubom azonosítószámát: 643569
- Add meg a meghívókódot: 8game-verseny
Ezek az adatok a klubhoz.
Csak akik küldték a lovét Gábornak, csak őket igazolom vissza. Plz más ide ne jöjjön :)
6. fő is bejelentkezett. 1 ticket már garantált, de lehet az még több is az előzetes jelentkezések alapján!
Sajna 18:30 -ra sztm nem erek haza :( ugyhogy reszemrol sajna off... sorry. Ettol fuggetlenul, holnap lehet h talalkozunk a versenyen, ha ertelmes allapotban leszek egy napos ut utan.
Sorry a mai napra. Bár talán még összejöhet egy második verseny is, későbbre, figyeljük a jelentkezéseket! Kövesd itt a híreket!
Egyébként pedig nem holnap találkozunk, hanem holnapután! :) Várunk nagy szeretettel, jó buli lesz!
8 főnél tartunk! 10 főnél már 2 ticket is kinéz, kis kiegészítésekkel! Gyertek, soft a mezőny, én nem indulok :p
Kriiispirollson kívül mindenki tag a klubban, regeljetek a versenyre is! És gyertek még, easy money! :D
Lehet még jönni, talán 2 ticket is kijön! Easy money-ként lehet hogy végül beülök...
Kezdünk... talán még late reg-tel be lehet csúszni...