Póker Fórum Archívum > Élő póker > Élő 8-game verseny - igényfelmérés

Bozot
Válasz OPSuperstitous kommentjére
2012. aug. 19. 18:40

nemnm. fiatal sztem vegig hatalmas tornyok voltak elotte

Grat neki!!!

Es Dr. Bubo!!! (kerem a kovetkezot :) )

redoubtable
Válasz ggabor1976 kommentjére
2012. aug. 20. 18:39

NorBaggio nyerte! Grat Norbi!

dfecco23
Válasz redoubtable kommentjére
2012. aug. 20. 20:00

NorBaggio nyerte! Grat Norbi!

:) A végén azért deal-eltek a srácok egy egész hosszú verseny után. Gratulálok mindenkinek. Remélem, hogy a következőn még ennél is többen jövünk össze ;)

NorBaggio
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. aug. 21. 17:13

Üdv!
Igen, a HU-ban deal született, miután már közel 13 órája tartott a küzdelem. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a többiek nevében is Gáboréknak a verseny létrejöttéért, a helyszínnek a szervezésért és lebonyolításért, valamint az osztók munkáját is kiemelném, nagyszerűen megoldották a feladatot, pedig még számukra is újdonság volt ez a mixed game. Erős volt a mezőny, remek a színvonal és a körülmények, szóval dicséretet érdemel mindenki én pedig személy szerint örülök hogy részt vehettem és élőben első alkalommal megmérethettem magam 8game-ben. Jó volna máskor is összehozni egy ilyet - ami már a 2. Magyar 8-game Open lenne :)

ggabor1976
Válasz ggabor1976 kommentjére
2012. aug. 21. 17:57

Gratula a győzelemhez, Norbi! Köszönjük a szervezők nevében - és hát láthatóan erős az igény, hogy időről időre legyen ilyen verseny. Én sajnos ritkán vagyok otthon (legközelebb karácsony táján...), de majd felmérjük, mi merre meddig lehetséges. Ha nélkülem, hát nélkülem.

Élő ügyfélszolgálat