Nehéz pontosan megmondani, de minimum MTSNG lesz :) 30 tájára saccoljuk.
Holnap lesz a nagy nap!!!
Ha szeretnétek ma délután még egy szatot, jelentkezzetek - tegnapi szat alatt ketten már jelezték, hogy esetleg jönnének. 5 fővel már akár érdemes elindítani, majdnem egy ticketnyi összejöhet, ha a győztes küld plusz 20 USD-t, az is egy ticket. A pénzek gyűlhetnek most is nálam (de csak délután, este nem tudom figyelni, off vagyok - ez esetben mást kell találni, ha).
Jönnék.
Úgy néz ki, ez a szatelit már nem jön össze, így lefújtuk. Holnap 4-kor találkozunk!!!
Nagyon jól sikerült kis verseny volt, szerintem a hely és az osztók is kitettek magukért! Volt néhány nagyon kicsi apróság, de az konkrétan nem volt életveszély, úgyhogy gratula és köszönönet a mindenkinek, külön köszönnet az aktív akadémiás szervezőknek!
Remélem lesz még ilyen!
Üdv
Bozot
Köszönjük! Én is épp akartam mondani, hogy remek verseny volt, az osztók nagyon kitettek magukért, és minden apró kérdést sikerült gyorsan megoldanunk. Már csak az a kérdés, ki nyerte a versenyt :D Mert én udvariasan kiestem, aztán 3 óra mixed games cg után hazatámolyogtam...
Köszi a szervezést! Parádés verseny volt. 4 körül az online szat másik nyertese és a zöld inges úr osztottak mert még akkor is iszonyat deepek voltak és nagyjából egyenlően álltak.
Köszi a szervezést! Parádés verseny volt. 4 körül az online szat másik nyertese és a zöld inges úr osztottak mert még akkor is iszonyat deepek voltak és nagyjából egyenlően álltak.
nemnm. fiatal sztem vegig hatalmas tornyok voltak elotte
No hát gratula neki, éreztem a szaton hogy ki kéne őt ejteni :D
Legközelebbre (reméljük, lesz legközelebb) néhány kisebb igazítás kell a struktúrán, túl deep a vége ajelek szerint (átlag 25 big bet kéne legyen HU-ban kb!), illetve a studok bring-in/kiegészítése nem volt pontosan kidolgozva.