Ilyen nickkel, illetve pontosan ilyen névvel nincs játékos az indulók listáján. Sajnos nehéz is egy adott játékost megkeresni a mezőnyben, akit személyesen nem ismerünk, mert nincs aktualizált lista arról, hogy ki hol ül.
oké, azért köszi!:))
Ilyen nickkel, illetve pontosan ilyen névvel nincs játékos az indulók listáján. Sajnos nehéz is egy adott játékost megkeresni a mezőnyben, akit személyesen nem ismerünk, mert nincs aktualizált lista arról, hogy ki hol ül.
KÖSZÖNÖM!
És köszönet a táblázatért is, amin látható a pénteki végeredmény zsetonállás.
Üdv
Kíváncsi vagyok hogy mennyire fognak ma befeszülni az emberek remélem nem:):):)
Egy kalappal mindenkinek!
Ideje elindulnom, még a balcsiról sincs túl közel Budapest :-)
Viszlát élőben este!
Hát az egyik Árgyelán legalább ott van! Én neki drukolok:) Árgyelán György!
Hajrá gyuszi! És azé grat iteonak az FT-ért!
"Flopon érkeztünk, {#}5 {#}Q {#}3 feküdt az asztalon. Sziverib és a nagyvak voltak partiban, a potban körülbelül 8 000 zseton. Mindketten kopogtak, az osztó {#}4-es turnt borított. A nagyvak 8 000-ig hívott, Balázs 16 000-ig visszahívott, a BB callolt. A river {#}T -t hozott az asztalra, a nagyvak checkelt, Balázs 5 000-ig hívott, a nagyvak megadott. Balázs {#}A {#}9 -et mutatott, ami kevés volt az ellenfél KQ-ja ellen. Vakszint 300/1400/2800."
OMG, OMG! Micsoda világklasszis playerek... Minraisek sokasága, de a legszebb a river valuebet vagy blöff, vagy nem is tudom micsoda. :) 40 ezres potra 5 ezres emelés. :D Beszarááás.