helló!
Infót kérhetnék hogy árgyelán györgy hol áll?
helló!
helló!
Még 20-an versenyben 400/2000/4000-es vakoknál (átlagstack: 87 000) és neki kb. 37 000 zsetonja van.
György most esett ki. :(
Részletek a közvetítésben.
sajnos kieset! De nagyon szép eredmény, szerintem GRaT! És köszi az infokat:))
Elkezdődött a final table, az Akadémiások közül aliasisti jutott idáig. Részletek a közvetítésben.
Fiatguy és a kiesés..
Hát sajnos én segítettem hozzá az FT-hez az embereket.
11.ként estem ki. 88am vs. AQ turn A és riveren nem javultam.
valószinű elcseszett hibás döntés volt mivel 45K körül voltam short de volt egy 15K-s emberke az asztalunknál... ő lett valószinű egyből a 10. az FT-n.
Azért gratulálok mindenkinek akik bejutottak és játszottak.
Köszönöm a Pokerakademiának hiszem az ő freerolljukon jutottam be.
A versenyről egy blog írásán pedig még gondolkodom. Hogy hogyan kell 20 játékosnál 190Kból 11. nek kiesni... ááááá :(
sziasztok!
Immár Nagykanizsáról, az ágyamból köszöntöm a Pókerakadémiásokat!
Ngyon másként estem ki, mint ahogy írtátok ( egy limp volt előttem, én középről A5-el all in 6 nagyvakkal, 99 callolt, nem jött az ász) de nincs nagy jelentősége. Sajnos több nagy hibát is vétettem, kezdtem egy floppolt Q drillnél turn 10000 hívásomra egy megadás után riveren nem emeltem, csak checkeltem, nem jött emelés. Aztán BB ültem, csak a kisvak egészít, 10-12 nagyvakkal nem toltam all-int, hagytam, hogy valami-7-el belimpelő kisvak 7-es pokerre erősödjön. Szerencsére azért egy 10000 emelésemre kapot megadás után már nem tettem többet a potba. Majd a végén semmi szükség nem volt A5o all in menni.
Sajna egész este egy TT pár és egy 99 volt a legjobb osztott lapom, Az ászok mindvégig kicsi melléklappal jöttek és elfáradtam, valamint felőrölt a második szünet utáni unalom-eseménytelenség.
Nagyon jól éreztem magam a versenyen, ez volt életem első nagyobb megmérettetése élőben, remélem még lesz szerencsénk egymáshoz egy hasonló versenyen!
Köszönöm a Pókerakadémiának a fotót és a tudósítást! Bocsánatot kérek, hogy kissé hirtelen leléptem, már a sztrádán hazafelé villant át az agyamon, hogy illett volna elbúcsúznom!
Jó éjt mindenkinek!!!
Ui.: Isti játéka nagyon tetszett, sajnálom, hogy nem jutott előbbre!
A képek kb mikorra várhatóak az emailemre?
A képek kb mikorra várhatóak az emailemre?