Köszönöm a Pókerakadémiának a fotót és a tudósítást! Bocsánatot kérek, hogy kissé hirtelen leléptem, már a sztrádán hazafelé villant át az agyamon, hogy illett volna elbúcsúznom!
Bocsi, kicsit nagy volt a hajtás, mi is csak most értünk haza. De nem feledkeztünk meg a dologról, csak még ki kell keresni a sok fotó közül, az eredeti nagyobb méretű képfájlokat. Holnap délelőtt feltétlen átküldjük.
sziasztok! Árgyelán Gyuri vagyok! elküldenétek nekem is a képeket emailben?
előre is köszi!!!
sziasztok! Árgyelán Gyuri vagyok! elküldenétek nekem is a képeket emailben?
előre is köszi!!!
Sziasztok! Elküldenétek nekem is emailben a képet amin én vagyok a csekkel?
előre is köszi!
Nem tudom h megvan-e nektek az email címem? Leírom ide aza biztos : argyelangy@ hotmail.com Várom a képeket h rakhassam iwiwre :) :D
Sziasztok!
Sőrés Imre vagyok a bajnokságban a 6. helyen végeztem. Aki fizetős helyen végzett meg tudná mondani mikor utalják az Everest számlára a pénzt? Mert eddig én még 1 fillért nem kaptam! Ha jól emléxem azt mondták 2-3 nap múlva utalják, de lehet én értettem félre valamit.
Köszi!
Sziasztok!
Sőrés Imre vagyok a bajnokságban a 6. helyen végeztem. Aki fizetős helyen végzett meg tudná mondani mikor utalják az Everest számlára a pénzt? Mert eddig én még 1 fillért nem kaptam! Ha jól emléxem azt mondták 2-3 nap múlva utalják, de lehet én értettem félre valamit.
Köszi!
Majd jelezzük az Everest support felé, hogy érdeklődtetek, de biztos utalni fogják hamarosan a számlátokra a pénzt. Biztos csak az adminisztráció a csúszás oka.
Csekk problémával ma az Everest supporthoz fordultam, és egyúttal rákérdeztem a nyereményre is. Elég gyorsan válaszoltak és jóvá is írták az 500 dollárt a párom számláján.