Póker Fórum Archívum > Élő póker > Everest Magyar Freeroll Bajnokság döntő most hétvégén

Admin
Válasz Gabor970 kommentjére
2009. jún. 15. 5:26

Köszönöm a Pókerakadémiának a fotót és a tudósítást! Bocsánatot kérek, hogy kissé hirtelen leléptem, már a sztrádán hazafelé villant át az agyamon, hogy illett volna elbúcsúznom!

Érthető, hisz Nagykanizsa messze van. Sajnos pont így jött ki, hogy akkor ugrottunk el egy percre, amikor kiestél. Örülök, hogy megismerkedtünk.

poofee
Válasz Admin kommentjére
2009. jún. 15. 13:42

Bocsi, kicsit nagy volt a hajtás, mi is csak most értünk haza. De nem feledkeztünk meg a dologról, csak még ki kell keresni a sok fotó közül, az eredeti nagyobb méretű képfájlokat. Holnap délelőtt feltétlen átküldjük.

Oks. Köszi szépen.

sweeneydepp
Válasz Admin kommentjére
2009. jún. 16. 16:32

sziasztok! Árgyelán Gyuri vagyok! elküldenétek nekem is a képeket emailben?
előre is köszi!!!

Admin
Válasz sweeneydepp kommentjére
2009. jún. 16. 18:02

sziasztok! Árgyelán Gyuri vagyok! elküldenétek nekem is a képeket emailben?
előre is köszi!!!

Persze, neked is elküldjük.

kkornis
Válasz Admin kommentjére
2009. jún. 16. 19:57

Sziasztok! Elküldenétek nekem is emailben a képet amin én vagyok a csekkel?
előre is köszi!

sweeneydepp
Válasz Admin kommentjére
2009. jún. 17. 12:13

Nem tudom h megvan-e nektek az email címem? Leírom ide aza biztos : argyelangy@ hotmail.com Várom a képeket h rakhassam iwiwre :) :D

Juvefan66
Válasz sweeneydepp kommentjére
2009. jún. 18. 16:48

Sziasztok!

Sőrés Imre vagyok a bajnokságban a 6. helyen végeztem. Aki fizetős helyen végzett meg tudná mondani mikor utalják az Everest számlára a pénzt? Mert eddig én még 1 fillért nem kaptam! Ha jól emléxem azt mondták 2-3 nap múlva utalják, de lehet én értettem félre valamit.

Köszi!

rmoni
Válasz Juvefan66 kommentjére
2009. jún. 18. 18:57

Sziasztok!

Sőrés Imre vagyok a bajnokságban a 6. helyen végeztem. Aki fizetős helyen végzett meg tudná mondani mikor utalják az Everest számlára a pénzt? Mert eddig én még 1 fillért nem kaptam! Ha jól emléxem azt mondták 2-3 nap múlva utalják, de lehet én értettem félre valamit.

Köszi!

Sziasztok!

Ezt én is szeretném tudni, a párom fizetős helyen végzett, de még semmi.
Úgy látszik eddig én jártam a legjobban. Bubble Girl-ként a helyszínen megkaptam az ajándékom:)

Admin
Válasz rmoni kommentjére
2009. jún. 19. 2:33

Majd jelezzük az Everest support felé, hogy érdeklődtetek, de biztos utalni fogják hamarosan a számlátokra a pénzt. Biztos csak az adminisztráció a csúszás oka.

rmoni
Válasz Admin kommentjére
2009. jún. 19. 20:53

Csekk problémával ma az Everest supporthoz fordultam, és egyúttal rákérdeztem a nyereményre is. Elég gyorsan válaszoltak és jóvá is írták az 500 dollárt a párom számláján.

Élő ügyfélszolgálat