Póker Fórum Archívum > Élő póker > High Stakes Poker season 5

Romsy
Válasz Littlemage kommentjére
2009. márc. 16. 6:29

Hellóka,

Megnéztem a 3. részt is, a handekről inkább nem is mondok semmit a paprikás hangulat miatt :D

Benyamine klasszisa miatt megérte ezt is végignézni, nagyon jó line-t választott a nutsnál, bravúroson felmérte a zsetonállásokból adódó lehetőségeket, kiváló játékos.

Ami Negreanut illeti, kb 1 hete egyik topikban azt írtam hogy átlagos nl200-as szintnek tartom, többen is írtátok, hogy tévedek és be kell valljam, hogy igazatok volt. Ezúttal nem mondok számokat, csak annyit, hogy akkor erősen túlértékeltem, elnézést kérek az akkori hozzászólásom miatt.

Polacheck
Válasz Romsy kommentjére
2009. márc. 16. 13:23

Ami Negreanut illeti, kb 1 hete egyik topikban azt írtam hogy átlagos nl200-as szintnek tartom, többen is írtátok, hogy tévedek és be kell valljam, hogy igazatok volt. Ezúttal nem mondok számokat, csak annyit, hogy akkor erősen túlértékeltem, elnézést kérek az akkori hozzászólásom miatt.

Sajnos én úgy látom, hogy az eddigi részek alapján egyet kell, hogy értsek veled. Negrenau lehet, hogy jó tornajátékos és ott működik a hatalmas mezőnyben ez a játék, de itt olyan hibákat vét, ami egy nl50-es regnél is kifogásolható.

Ezen felül Doyle papa felett is egyértelműen eljárt már az idő. Olyan stílust mutat, amihez képest Harrington egy őrült elmebetegnek látszik. Flopset csekk, Minden magas pár csak call, nem valuebetel, egyszerűen túl passzív. Minden tiszteletem ellenére itt az ideje, hogy nyugdíjba vonuljon.

V.Peti
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 16. 13:41

overpárokkal való callt már sokszor láttam nagyon deep élő cgken. lehet nem akarja elárulni magát pf.

ez a rész most nagyon uncsi volt, semmi extra.

ooooobi
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 16. 14:12

Doyle papa jateka a pocketekkel, azokon csodalkoztam a legnagyobbakat, akkor se hiv ha setesedik, akkor meg mikor veszélyes a board csak callolgat.
a 63as jateka viszont nekem tetszett, vagy valami ilyesmi lapja volt.

audiosultan
Válasz ooooobi kommentjére
2009. márc. 16. 16:14

szerintem azért dollynak megvan a stílusa. pl. sztem baromi nehezen readelhető ezek miatt a kiszámíthatatlan line-ok miatt.

naggeri
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 16. 16:33

Sajnos én úgy látom, hogy az eddigi részek alapján egyet kell, hogy értsek veled. Negrenau lehet, hogy jó tornajátékos és ott működik a hatalmas mezőnyben ez a játék, de itt olyan hibákat vét, ami egy nl50-es regnél is kifogásolható.

Ezen felül Doyle papa felett is egyértelműen eljárt már az idő. Olyan stílust mutat, amihez képest Harrington egy őrült elmebetegnek látszik. Flopset csekk, Minden magas pár csak call, nem valuebetel, egyszerűen túl passzív. Minden tiszteletem ellenére itt az ideje, hogy nyugdíjba vonuljon.

Abszolút egyetértek veletek. Itt nem csak a JJ handről, hanem pl: OOP call A8s, aztán megadja Berry pf emelését, sőőt még jön egy megmentő K river, de azért simán kifizeti. Őszintén, online ilyen játékosokra szeretek/ (szeret mindenki?) utazni a legjobban. Tudom hogy sehol nem vagyok ahhoz hogy bíráljam, de itt egy passzív cs, aki a fish az asztalnál.
Doyle eddigi kezeivel meg Durr kb 500K-t csinált volna...

plusevHUN
Válasz naggeri kommentjére
2009. márc. 16. 20:57

european cash game: €25/€50-es vakokkal 10K€-s beülőkkel 8 játékos: Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers

zoltanh
Válasz plusevHUN kommentjére
2009. márc. 16. 21:18

european cash game: €25/€50-es vakokkal 10K€-s beülőkkel 8 játékos: Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers

Ettől van sokkal szebb minőségben is
Cash Game Master Class | PokerChannelEurope.com

bihaimo
Válasz plusevHUN kommentjére
2009. márc. 16. 21:21

Én FR játékos vagyok és nem mintha Romsy a védelmemre szorulna, de az ő hand elemzései a kedvenceim. Teljesen új megvilágításba helyez szituációkat,egy biztos nem ABC pókert játszik... :-))

GL!

zoltanh
Válasz bihaimo kommentjére
2009. márc. 16. 21:24

Valaki íra, hogy durrr fr-en nem tudna játszani. Hát kéremszépen 8 ember játszik az asztalnál HSP-be. Akkor egy short hand asztal vagy fr ? :D szerintem utóbbi és így is "szétszedi" az asztalt.

Élő ügyfélszolgálat