Biztos minden szakembernek puszipajtása, azért tartják jelenleg a világon az egyik legjobb online CG játékosnak, azért nem mertek kiállni ellene csak ketten Hu-ozni, azért játszik le jelenleg szinte mindenkit a HSP-ben postflop, mert annyira gyenge és kiismerhető játékos. (brrrr)
Szerintem tipikus esete ez annak, amikor összekeveritek a valós teljesítményt a tv-ben leadott cirkusszal. S istenítitek, s megmagyarázzátok. (brrrrr)
Miért, a valós teljesítménye milyen szerinted?
Ez egyre viccesebb..
Ez egyre viccesebb..
Az, amit online - kamerák nélkül - ért el. Tényleg úgy teszel, mintha nem lennél tisztában a pókerben lévő varianciával. Kb láttál durrrtól 5 (PAD + HSP) óra élő pókert, hogy tudsz ilyet mondani, hogy "lejátszotta" az asztalt? Kb. hány hand mehetett le összesen? 1K? Na, ez aztán ám a hosszútáv.
Tedd a szívedre a kezedet, neked hány hand volt a legnagyobb downswinged?
Az, én is így érzem. Nem, a szánalmas a helyes kifejezés.
Szívemre teszem a kezem, eközben megnézem a HSDP szerinti eredményeit.
Hét számjegyű plusz, több tízezer hand alapján.
Akkor ez most upswing?
oké', meggyőztél, a QT move zseniális volt. jelen esetben én vagyok az idióta.
remélem mindenki boldog.
(HSP forgatás alatt több tízezer leosztást játszott durrr?)
durr nem egy idióta (ő tényleg a legaljáról kezdte és nem azért játszik a hsp-ben mert jól megy a pókeren kivüli biznisz:D), nem azért tett be gondolom 100K$-t mert top pár értékelési problémái lennének :)
eastgate meg flopon megszívta, gondolom nem számított ennyi action-re mögötte, egy raise és egy reriase után a call az kb egy elárult monster, és durr ezt tuti hogy nem hagyta figyelmen kivül a turn betjénél.